blindsnake Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 hacı sen de herkesin ne aldığını biliyorsun maşaallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 e kendi söyledi buralarda bir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Sosyal hayatı olan bir insana 2 k yetmeyebilir gayet ayda. İstanbul için konuşuyorum tabi. Ha bütün hafta evinde oturup sadece cumartesi günü ve akşamı dışarı çıkan, pazar günü de "ne eğlendik dün be" diye düşünerek geçirenler için yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 oyle durumlarda 2k yetmiyor denmez, yettigi kadar yasa denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Wishmaster said: İtü'de elektronik müh. okurken siemens'te staj bile yapamadım. Stajda bile torpil dönüyor :) gittim tübitak'ta torpil buldum, misler gibi ulusal elektronik ve kriptoloji araştırma enstitüsünde staj yapmıştım. Godoşlar. ahahah abim orda çalışırken delleniyordu çünkü işe alımlarda da yıgınla torpil oluyordu. bigün çaktı istifayı orda aldığının yarı maaşına üniversitede bir pozisyona girdi, şimdi yurtdışında halinden memnun. ne keko ülkeyiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 aa öyle demeyin siz de üniversitede doğru bağlantıları kurup doğru insanların kıçlarını kurumsal kurumsal yalasaydınız, istediğiniz yerde işe girebilirdiniz. sizin hatanız tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 insanlar için ne kadar önemli ya şöyle fiyakalı işlerde çalışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 toplum icinde birseylerin fiyakalisina sahip olma istegi, normal bir davranis. olabilecekler arasindan isin fiyakalisina sahip olmak istemek digerlerine gore daha faydali. yoksa sacim sekil onumden cekil diye gezeni de cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 tipin olsun işin olmasın nolcak model olur 4 sene üniversite okuyan adamın göremeyeceği paralarda dizilerde oynarsın çekimlere gidersin falan. temiz. gerçekten düşünüyorum da çocuğum ya popçu olsun ya topçu olayı benim için çok mantıklı. yani niye kasasın ki patron dırdırıydı bilmemneydi 3 kuruş için. o işlerin de kendince dertleri var ama en azından parası güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 abi her yakisikli olan oyuncu, model mi oluyor model olsan ajans he diye is mi veriyor az mantik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ben olmadim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 senko said: abi her yakisikli olan oyuncu, model mi oluyor model olsan ajans he diye is mi veriyor az mantik kafaya koyan yapıyor. başarı oranlarını karşılaştırmak lazım bence modellik, oyunculuk vs diğer işler şeklinde. yani hangisi acaba hayallerine daha çabuk ulaşıyor veya hayallerine ulaşma yüzdesi nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 senko said: abi her yakisikli olan oyuncu, model mi oluyor model olsan ajans he diye is mi veriyor az mantik ben gittim beni almadılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 babacum seni nasıl almıyorlar şok oldum şu an ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 monoscope said: insanlar için ne kadar önemli ya şöyle fiyakalı işlerde çalışmak fiyakali is yok cok para var.. tercih diyeceksin mezunlara kardes buyuk plazalarda 1200 2000 e calisacaksin yada evinde yattigin yerden sana musteri bulucaz 6000 vericez eglence sektorundesin artik deseler yarisindan fazlasi dusunmez bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 monoscope said: senko said: abi her yakisikli olan oyuncu, model mi oluyor model olsan ajans he diye is mi veriyor az mantik kafaya koyan yapıyor. başarı oranlarını karşılaştırmak lazım bence modellik, oyunculuk vs diğer işler şeklinde. yani hangisi acaba hayallerine daha çabuk ulaşıyor veya hayallerine ulaşma yüzdesi nedir. Kafayı, aklı, mantığı kapatacaksın ve bitmeyen bir hırsla poz vermeye kasıp duracaksın. Ezbere bildiğin birkaç pozun olacak. Aynı bakışları atacaksın ve kendine bir sert erkek kimliği oluşturacaksın. Tip de varsa, yarattığın gizemli, kapalı kutu imajınla dikkat çeker, dandik bi dizide kısa ve geçici bir rol alabilirsin. Tabi bağlı olduğun ajansın da bağlantıları fena olmayacak. Sonra aldığın bu kısa sürelerle dikkat çekmeyi başaracak ve belki bir reklamda vs daha rol alacaksın. Böyle küçük ve az getirisi olan işlerle devam ederken başka bir dizide yan karakter rolü alacaksın. Sonra kanal fazla reyting almadığı için diziyi kapatacak. Sen de kalacaksın öyle hayalkırıklıklarınla. Öyle bi Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay höbölö olmak kolay sanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bide olucak alabalığın pantolondan kabartacaksın oooooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bu kadar basitse gidin yapın abi sizi tutan ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ben kötü karakter oynamak istiyrum ya. saçlarım uzun. acaba serseri metalci oynayabilir miyim. turk sinemasının yeni kötü adamı olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Altın köpek dişlerin yoksa bir hiçsin dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ya da 90lar dizisi çekilsin. rexx önüne sızan mit ajanını oynayayım. valla süper olur lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Ben lise dizilerinde oynayabilirim direk. Lise dizisindeki basketçi çocuk rolü mesela tam benlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 her türlü anime/dövüşlü capon filminde giderim vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Ben de sakalsızken anime boy, sakallıyken de malkoçoğlu rollerine talip olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 senko said: okumadım da 3.sınıf üniversite den çıktım iş bulamıyorum tamamen bahane. benim mezun olduğum üniversite'de 3.sınıf. 4 bile diyebilrsin hatta sdf Allahından bul. Nankör. Çekil kenara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar