Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışan Motivasyon

Grego

Öne çıkan mesajlar

astral diyince,

daha böyle webcam cep telefonu vs olmadığı zamanlarda bir kız arkadaşım vardı astral vs takılan, o gün aldığım tshirt ile otururken (evde, tek yani), "yeni tshirt ün çok güzelmiş ama hede hödö deseni yerine bilmem ne olsa daha iyi olurdu" diye telefon etmişti.

korktum bildiğin aslkjdkaslj

edit: kız ist te ben ankara da bu arada hani.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Geçmişteki histerik kız arkadaşlarımdan birkaç derleme yazayım:

halüsinatik olan

-Emrah.. Odamda yaşlı bir kadın var ve elinde bıçak tutuyor. Bana gülümseyerek bakıyor. Çok korkuyorum. ühühühü

Düzenli şekilde depresif olan

-Emrah.. Benim psikolojim çok bozuk. Sırf bu yüzden gelecekte beni terketmenden çok korkuyorum. Bazen an'ın içinde sıkışıp kalıyorum ve çıkamıyorum. An'ı aşamıyorum.

Müthiş final! Biyoenerjik ve halüsinatik olan

-Emrah bi elini versene.

*Elimi alır, gözlerini kapatıp transa geçme triplerine girer. Gözleri kapalı şekilde konuşmayı sürdürür.*

-Ruh enerjinin rengini anlamaya çalışıyorum.. Sence ruh enerjinin rengi ne?
+mmm kırmızı olabilir mi? >.>
-mavi olmasın?

zzzz

başka bir gün arabayla samsun'a yolculuk yapılmaktadır ve kız bir anda çığlık çığlığa bağırır.
-TAVŞAN!! TAVŞANI EZDİK! ühühühü
frene asılınır. hep bir ağızdan:
*ne tavşanı ya??
-TAVŞANI EZDİK. DUR! İNİCEMM!

inilir, 6-7 dakika ezilmiş tavşan aranır. Tabi ki yoktur. Kız arkadaşım triplere girer. Yolculuğa devam edilir ve gidilecek yere varıldığında kız arkadaşım kendini bi odaya kapatır, 2 saat içeride ağlar, çıkmaz.

Yine bu kız ile en yakın kız arkadaşı lisedeyken evde astral seyahat triplerine giriyorlarmış. Bu başka bir boyutta bir derebeyi oluyormuş. Diğer kızı duvara falan yapıştırıp şiddet uyguluyormuş. Boğazını falan sıkıyormuş. Öbür kız anlattıydı ahahahah hiç şüphesiz yiyişiyorlardır da, o kadar detayına girmedi. Şimdilerde nişanlanmış asdf

Abi şu sonuncunun noyan olmadığına eminsin di mi sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...