bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 did you mean : istemem hacı yan cebime koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 biz bizeyiz şurada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 yav he bıngıldak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 RamsesII said: bu kızın tazminatı ne kadar abi çok yüklü mü de kovmakta diretiyorsun diretmiyoruz abi. okusana geriye doğru. yerine biri gelene kadar duracak. iş ilanı veriyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Wishmaster Noyan'a mı saplamış kaçırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 saptamış, yanlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 sinop a gidin, incekum da eski volkanik tüf sahillerinde kuma saplayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Asfd kaan da geldi tam oldu. Ben vanish çekeyim. 9'da beylerbeyi stadında maçımız var. Kadıköy Anadolulu tayfayı beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Grego said: iki kargo takip faturası verdim, bunları mail ile bana at dedim. bana 2 numara attı. sadhajdhkasjdhasjkdh ahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 gül gül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 astral diyince, daha böyle webcam cep telefonu vs olmadığı zamanlarda bir kız arkadaşım vardı astral vs takılan, o gün aldığım tshirt ile otururken (evde, tek yani), "yeni tshirt ün çok güzelmiş ama hede hödö deseni yerine bilmem ne olsa daha iyi olurdu" diye telefon etmişti. korktum bildiğin aslkjdkaslj edit: kız ist te ben ankara da bu arada hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Grego said: gül gül abi ama napim şaka şovu gibi kız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Dworgian said: Grego said: gül gül abi ama napim şaka şovu gibi kız ya tamam devamı da şöyle, bunların hangisi hangisi nasıl anlayacağım ben dedim, dosyayı getirdi. ben nasıl yazacağımı anlamadım dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Bilmiyormuş demek ki abi bunda gülecek bir şey yok. Öğretirsin bi dahaki sefere düzgün yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 dıvaorgiyana vicdan yaptırayım diye devamını da yazdım. öyle kös kös gülmeyle olmuyor bjskfgb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Ama o 1000$ olayı cidden sinir bozucu asfahsnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Wishmaster said: Geçmişteki histerik kız arkadaşlarımdan birkaç derleme yazayım: halüsinatik olan -Emrah.. Odamda yaşlı bir kadın var ve elinde bıçak tutuyor. Bana gülümseyerek bakıyor. Çok korkuyorum. ühühühü Düzenli şekilde depresif olan -Emrah.. Benim psikolojim çok bozuk. Sırf bu yüzden gelecekte beni terketmenden çok korkuyorum. Bazen an'ın içinde sıkışıp kalıyorum ve çıkamıyorum. An'ı aşamıyorum. Müthiş final! Biyoenerjik ve halüsinatik olan -Emrah bi elini versene. *Elimi alır, gözlerini kapatıp transa geçme triplerine girer. Gözleri kapalı şekilde konuşmayı sürdürür.* -Ruh enerjinin rengini anlamaya çalışıyorum.. Sence ruh enerjinin rengi ne? +mmm kırmızı olabilir mi? >.> -mavi olmasın? zzzz başka bir gün arabayla samsun'a yolculuk yapılmaktadır ve kız bir anda çığlık çığlığa bağırır. -TAVŞAN!! TAVŞANI EZDİK! ühühühü frene asılınır. hep bir ağızdan: *ne tavşanı ya?? -TAVŞANI EZDİK. DUR! İNİCEMM! inilir, 6-7 dakika ezilmiş tavşan aranır. Tabi ki yoktur. Kız arkadaşım triplere girer. Yolculuğa devam edilir ve gidilecek yere varıldığında kız arkadaşım kendini bi odaya kapatır, 2 saat içeride ağlar, çıkmaz. Yine bu kız ile en yakın kız arkadaşı lisedeyken evde astral seyahat triplerine giriyorlarmış. Bu başka bir boyutta bir derebeyi oluyormuş. Diğer kızı duvara falan yapıştırıp şiddet uyguluyormuş. Boğazını falan sıkıyormuş. Öbür kız anlattıydı ahahahah hiç şüphesiz yiyişiyorlardır da, o kadar detayına girmedi. Şimdilerde nişanlanmış asdf Abi şu sonuncunun noyan olmadığına eminsin di mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Ya uzatmayayım diyorum ama kız habire malzeme veriyor, buna final diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 iyi al bunu tut dememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bu yaşa kadar nasıl gelmiş bi sorsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Grego said: dıvaorgiyana vicdan yaptırayım diye devamını da yazdım. öyle kös kös gülmeyle olmuyor bjskfgb. ya bırak kljdjsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Grego said: Ya uzatmayayım diyorum ama kız habire malzeme veriyor, buna final diyelim. bir de kız burada zarf mı atıyor bu kadar mı kafası düşük anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 YA ZARF ATIYOR İŞTE KENDİNCE AL DA BENİMKİNİ TUT DEMENİ FALAN BEKLİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 aslana bak caps fln gitmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Zarf abi. Bize şunu söyle. Hayatında kimse olmasaydı cezayı keser miydin, kesmez miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar