Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 dana22 said: abi kiz tasarimci iste..tasarlamis koclar gibi..vay vay vay.. neyse mutlu ve huzurlu bir evlilik diliyorum abicim isin zor evli değilim, hanım lafın gelişi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Grego said: üzgünüm arkadaşlar. kız çirkin değil. anonimiz diye yazdım zaten bunları. seru dışında tanıyan yok beni çok şükür. njkgdhn. ha tmm anladım niye atamadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 şirkette dedikodu çıkmadı mı daha, bu kızı neden kovmuyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 kırbaçlardım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Curunir said: ne rahat ya kızsın kadınlığını kullan dramaya gir nasıl kafasını bulandırmış kuddusibaba haklı ayne üzerine gidince, drama başlıyor. olmuyor, yapamıyorum, ne yapayım .. diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 senko said: iş atıyorsa da bilinçli atıyordur buna da mavi boncuk vereyim ayarı çekerim diye. sonra işte yapamiom dediğinde sen de yanına gelip ama meliscan helebe hübele de diye. bi nevi meriçlik yaptırcak sana. yapamiosan sigigit dediğinde o kıvama gelir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 karının erkek arkadaşı varmış OPa resimlerini gösteriyormuş falan niye okumuyonuz lan karı klasik ilgi arsızı işte, yolun sonunda GREGO ABİ BEN SENİ O GÖZLE GÖRMÜYODUM AMA BENİM SEVGİLİM VAR der, olan OPa ve evliliğine olur sonra gider AYH MELİS İŞYERİNDEKİ PATRON BANA BİR YANIK BU ARALAR KİKİKİ diye anlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Grego said: Curunir said: ne rahat ya kızsın kadınlığını kullan dramaya gir nasıl kafasını bulandırmış kuddusibaba haklı ayne üzerine gidince, drama başlıyor. olmuyor, yapamıyorum, ne yapayım .. diye. akşamları bana gel ben sana öğreteyim de abi ne diyelim artık bu kıza klsajdklasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Tori said: karının erkek arkadaşı varmış OPa resimlerini gösteriyormuş falan niye okumuyonuz lan karı klasik ilgi arsızı işte, yolun sonunda GREGO ABİ BEN SENİ O GÖZLE GÖRMÜYODUM AMA BENİM SEVGİLİM VAR der, olan OPa ve evliliğine olur sonra gider AYH MELİS İŞYERİNDEKİ PATRON BANA BİR YANIK BU ARALAR KİKİKİ diye anlatır o kızın sevgilisine de yazık. ona buna mavi boncuk dağıtan kadın en sonunda birinden de alır boncuğu, olan sevgiliye olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 senko said: iş atıyorsa da bilinçli atıyordur buna da mavi boncuk vereyim ayarı çekerim diye. sonra işte yapamiom dediğinde sen de yanına gelip ama meliscan helebe hübele de diye. bi nevi meriçlik yaptırcak sana. yapamiosan sigigit dediğinde o kıvama gelir. evet bugün o sigigitin kibarcasını yaptım. e yapamıyorsan git otur evine şeklinde. sende hep trip atıyorsun dedi. mavi ekran verdim bu cümle karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Tori said: karının erkek arkadaşı varmış OPa resimlerini gösteriyormuş falan niye okumuyonuz lan karı klasik ilgi arsızı işte, yolun sonunda GREGO ABİ BEN SENİ O GÖZLE GÖRMÜYODUM AMA BENİM SEVGİLİM VAR der, olan OPa ve evliliğine olur sonra gider AYH MELİS İŞYERİNDEKİ PATRON BANA BİR YANIK BU ARALAR KİKİKİ diye anlatır OP un evliliği yok niye okumuosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Tori said: karının erkek arkadaşı varmış OPa resimlerini gösteriyormuş falan niye okumuyonuz lan karı klasik ilgi arsızı işte, yolun sonunda GREGO ABİ BEN SENİ O GÖZLE GÖRMÜYODUM AMA BENİM SEVGİLİM VAR der, olan OPa ve evliliğine olur sonra gider AYH MELİS İŞYERİNDEKİ PATRON BANA BİR YANIK BU ARALAR KİKİKİ diye anlatır acımadan çatçat yazmışın kjbnföhgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Grego said: evet bugün o sigigitin kibarcasını yaptım. e yapamıyorsan git otur evine şeklinde. sende hep trip atıyorsun dedi. mavi ekran verdim bu cümle karşısında. "trip değil patronum ben yapamazsan yapacak birini bulmak zorunda kalırım" diyemedin mi abi deli oluorum böyle kadınlara ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 erkek arkadaşı varmış demedi op, erkek arkadaş yapıp fotosunu atıo dedi, nasıl güzel mi diye, ikisi arasında fark var . iş hayatında bu işler olmaz önce kov, sonra beraber ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 haaa sevgili değiştiren arada OP ne tepki verecek ölçen tip yani. hey allam.....neyse küfretmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 benjani said: şirkette dedikodu çıkmadı mı daha, bu kızı neden kovmuyor diye şriket dediğimiz yer 6-7 kişi ya. birinin birine hesap verdiği tek ikili iletişim bu sayılır. patron bana öyle çok patronluk yapmıyor. pek dedikodu yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 senko said: iş atıyorsa da bilinçli atıyordur buna da mavi boncuk vereyim ayarı çekerim diye. sonra işte yapamiom dediğinde sen de yanına gelip ama meliscan helebe hübele de diye. bi nevi meriçlik yaptırcak sana. yapamiosan sigigit dediğinde o kıvama gelir. eğer bir de yönetici şefsen off direk yapışıyorlar bildikleri tek şey de erkekleri çok güzel kullanmak üstlerinden geçinmek onun dışında birşeyleri yok gelmeyin oltaya abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 önce gölü at, sonra da kızı işten at en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 yok abi benim aynı iş yerinde çalıştığım insana bir olayım olmaz. işten sonra da olmadı. o hata bi kere yapılır. kjbndfghb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Grego said: evli değilim, hanım lafın gelişi. :) hala burada durup da bu salak seyleri okudugun kabahat o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Curunir said: senko said: iş atıyorsa da bilinçli atıyordur buna da mavi boncuk vereyim ayarı çekerim diye. sonra işte yapamiom dediğinde sen de yanına gelip ama meliscan helebe hübele de diye. bi nevi meriçlik yaptırcak sana. yapamiosan sigigit dediğinde o kıvama gelir. eğer bir de yönetici şefsen off direk yapışıyorlar bildikleri tek şey de erkekleri çok güzel kullanmak üstlerinden geçinmek onun dışında birşeyleri yok gelmeyin oltaya abi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Dworgian said: Grego said: evet bugün o sigigitin kibarcasını yaptım. e yapamıyorsan git otur evine şeklinde. sende hep trip atıyorsun dedi. mavi ekran verdim bu cümle karşısında. "trip değil patronum ben yapamazsan yapacak birini bulmak zorunda kalırım" diyemedin mi abi deli oluorum böyle kadınlara ben ya. trip değil bu. iş bu iş diye bağırınca, küstü oturdu şimdi. küsünce de konuşmamaya çalışıyor falan. kendini silkersin afedersin, bu kadar duygusal tepkiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 dana22 said: Grego said: evli değilim, hanım lafın gelişi. :) hala burada durup da bu salak seyleri okudugun kabahat o zaman.. sen evliliği mi övdün bana mı birşey diyorsun. ne diyorsun doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Auril said: önce gölü at, sonra da kızı işten at en temizi YÜRÜ BEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 abi siz tüm işlerinizi birini düdükleyerek mi çözüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar