Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışan Motivasyon

Grego

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:

benim imzam yıllardır got milf arkadaşlar. eğer bu iş övünülecek birşeyse yazayım övün. ben utanıyodum +30dan çıkarıyorum ekmeğimi diye.

benim tecrubeme gore, insan tecrubelendikce hedef kitlenin de yasi dusuyor.
+30lar zaten ne istedigini biliyor. istiyorsa gelip onlar seni aliyor zaten. sen almiyorsun.
hatunun yas genclestikce sacma sapan istekleri falan artiyor. bi sekilde kafalamak gerekiyor.
ama benim ortamlar hep rus tatar kazak falan. fark vardir mutlak
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Vingthor said:

benim imzam yıllardır got milf arkadaşlar. eğer bu iş övünülecek birşeyse yazayım övün. ben utanıyodum +30dan çıkarıyorum ekmeğimi diye.

Şu hayatta bir milf hikayesi dinleyeceksem senden dinlemeyi tercih ederim.

Ekmekte yaş önemli bir kriter değil, fiziksel gereksinimleri karşılıyorsa.

Sen de contribute et lütfen, bugün burayı yıkayalım.

o zaman en eğlencelilerinden birini anlatabilirim. hemde ciddi oyunculuk müessesinden bir erbabamız da var hikayede. ama erbabımız hikayenin buraya pelesenk olmasına izin vermeyecektir. o yüzden susuyorum. ve 37 yaşında sarışın, olgun ve güçlü bir milfle geçirdiğim o büyüsüz geceyi anlatmıyorum. sdfkhk

anlatabilirim diye başlayıp nasıl hayal kırıklığına uğrattım ama hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

Vingthor said:

benim tecrubeme gore, insan tecrubelendikce hedef kitlenin de yasi dusuyor.
+30lar zaten ne istedigini biliyor. istiyorsa gelip onlar seni aliyor zaten. sen almiyorsun.
hatunun yas genclestikce sacma sapan istekleri falan artiyor. bi sekilde kafalamak gerekiyor.
ama benim ortamlar hep rus tatar kazak falan. fark vardir mutlak

aynen öyle.bugün bir milf dediğin eğer sana verecekse ortalama otuz saniyede falan çok net belli ederken 25 yaş altı bir hatunda bu algı birkaç saate çıkıyor. aslında birkaç gün hatta haftaya bile çıkabiliyor sanırım ama benim öyle hatunlarla işim olamadığından 2.5 senedir kız arkadaşım yok dskfh.

stratejim deliksiz kalmamak ve mutluyum. öneririm yani sevgili derdi çeken herkese. ensesine bastırılmayı bekleyen birsürü milf var dışarıda arkadaşlar.

HADİ BUGÜN BİLGİSAYARIN BAŞINDAN KALKIN VE KOMŞUYU İKTİRİN. PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

calvaria said:

Wishmaster said:

Bir de, kadın hemşire beyler.......

annenin iş arkadaşı olduğunu söyleyip birde işi üstünden fantezi yapman çok başarılı bir hareket olmuş.

annem hemşire değil abi. devlet dairesinde geçiyor olay, bir sürü farklı çalışan türü var. şu an wot'uma başladım. az sabır.

yarin yaz yarin.

zaten isleri yetistiremiyoruz bu basligi takip ederken. bir de 2. baslik cikarirsan basliklara yetisemeyiz. karmakarisik olur
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

Sorieno said:

Vingthor said:

Şu hayatta bir milf hikayesi dinleyeceksem senden dinlemeyi tercih ederim.

Ekmekte yaş önemli bir kriter değil, fiziksel gereksinimleri karşılıyorsa.

Sen de contribute et lütfen, bugün burayı yıkayalım.

o zaman en eğlencelilerinden birini anlatabilirim. hemde ciddi oyunculuk müessesinden bir erbabamız da var hikayede. ama erbabımız hikayenin buraya pelesenk olmasına izin vermeyecektir. o yüzden susuyorum. ve 37 yaşında sarışın, olgun ve güçlü bir milfle geçirdiğim o büyüsüz geceyi anlatmıyorum. sdfkhk

anlatabilirim diye başlayıp nasıl hayal kırıklığına uğrattım ama hehe

Ben bu işi çözerim yalnız.
Erbaplardan bir tanesi bu konularda yeteneksizin önde gideni olduğu için şüphelinin kim olduğunu anlamak güç değil.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

30 yaş üstü derken orada olay ikiye ayrılıyor. Hala evlilik umudu olanlar ve olmayanlar.

İlk grup çok tehlikeli.

ama o ayrim cok cabuk belli oluyor o yaslarda.
24 yasinda hatun one night stand gibi bar sonrasi eve gelip isini gordukten sonra bir anda sevgili muhabbetine girebilirken,
yas 29 30 olan hatun en basta belli ediyor hedefini. pompaya geliyorsa pompaya geliyor. uzatmiyor bos bos.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...