Feamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bir şey yazayım dedim şevki kırıldı, 25 sayfa nedir arkadaşlar? ahanda 26... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 daha başlamadan, önlem alıyor millet. vay arkadaş. saç e nuub ay em. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Wişmaşter açsana abi başlığı hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Vingthor said: benim imzam yıllardır got milf arkadaşlar. eğer bu iş övünülecek birşeyse yazayım övün. ben utanıyodum +30dan çıkarıyorum ekmeğimi diye. benim tecrubeme gore, insan tecrubelendikce hedef kitlenin de yasi dusuyor. +30lar zaten ne istedigini biliyor. istiyorsa gelip onlar seni aliyor zaten. sen almiyorsun. hatunun yas genclestikce sacma sapan istekleri falan artiyor. bi sekilde kafalamak gerekiyor. ama benim ortamlar hep rus tatar kazak falan. fark vardir mutlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 O çaresizliği bir ben anlarım. "Sevgilinin paticiği takip ettiğini farkettiğin an" Selam exaşkım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Sorieno said: Vingthor said: benim imzam yıllardır got milf arkadaşlar. eğer bu iş övünülecek birşeyse yazayım övün. ben utanıyodum +30dan çıkarıyorum ekmeğimi diye. Şu hayatta bir milf hikayesi dinleyeceksem senden dinlemeyi tercih ederim. Ekmekte yaş önemli bir kriter değil, fiziksel gereksinimleri karşılıyorsa. Sen de contribute et lütfen, bugün burayı yıkayalım. o zaman en eğlencelilerinden birini anlatabilirim. hemde ciddi oyunculuk müessesinden bir erbabamız da var hikayede. ama erbabımız hikayenin buraya pelesenk olmasına izin vermeyecektir. o yüzden susuyorum. ve 37 yaşında sarışın, olgun ve güçlü bir milfle geçirdiğim o büyüsüz geceyi anlatmıyorum. sdfkhk anlatabilirim diye başlayıp nasıl hayal kırıklığına uğrattım ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 DA2019 said: Wişmaşter açsana abi başlığı hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 akşama atın postları kaçırmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 haftasonu yokum bende bugun 17.00'den ıtıbaren 2 gun ara verelım başlıga pazartesi 08.00'de başlarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Garbıçta yeni başlık var mı diye baka baka f5 tuşumu kırdım amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 oo yeni konu da geliyor isyerinde bu saatte patlamismisirinerdenbulcam.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ogle yemegını ofise soyledım valla ben.. hadı bakalım beklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bu tw title ı, total wasted gibi birşey olsa gerek. teletabi wink tits work yok bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Marty said: Vingthor said: benim imzam yıllardır got milf arkadaşlar. eğer bu iş övünülecek birşeyse yazayım övün. ben utanıyodum +30dan çıkarıyorum ekmeğimi diye. benim tecrubeme gore, insan tecrubelendikce hedef kitlenin de yasi dusuyor. +30lar zaten ne istedigini biliyor. istiyorsa gelip onlar seni aliyor zaten. sen almiyorsun. hatunun yas genclestikce sacma sapan istekleri falan artiyor. bi sekilde kafalamak gerekiyor. ama benim ortamlar hep rus tatar kazak falan. fark vardir mutlak aynen öyle.bugün bir milf dediğin eğer sana verecekse ortalama otuz saniyede falan çok net belli ederken 25 yaş altı bir hatunda bu algı birkaç saate çıkıyor. aslında birkaç gün hatta haftaya bile çıkabiliyor sanırım ama benim öyle hatunlarla işim olamadığından 2.5 senedir kız arkadaşım yok dskfh. stratejim deliksiz kalmamak ve mutluyum. öneririm yani sevgili derdi çeken herkese. ensesine bastırılmayı bekleyen birsürü milf var dışarıda arkadaşlar. HADİ BUGÜN BİLGİSAYARIN BAŞINDAN KALKIN VE KOMŞUYU İKTİRİN. PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Wishmaster said: calvaria said: Wishmaster said: Bir de, kadın hemşire beyler....... annenin iş arkadaşı olduğunu söyleyip birde işi üstünden fantezi yapman çok başarılı bir hareket olmuş. annem hemşire değil abi. devlet dairesinde geçiyor olay, bir sürü farklı çalışan türü var. şu an wot'uma başladım. az sabır. yarin yaz yarin. zaten isleri yetistiremiyoruz bu basligi takip ederken. bir de 2. baslik cikarirsan basliklara yetisemeyiz. karmakarisik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 30 yaş üstü derken orada olay ikiye ayrılıyor. Hala evlilik umudu olanlar ve olmayanlar. İlk grup çok tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Vingthor said: Sorieno said: Vingthor said: benim imzam yıllardır got milf arkadaşlar. eğer bu iş övünülecek birşeyse yazayım övün. ben utanıyodum +30dan çıkarıyorum ekmeğimi diye. Şu hayatta bir milf hikayesi dinleyeceksem senden dinlemeyi tercih ederim. Ekmekte yaş önemli bir kriter değil, fiziksel gereksinimleri karşılıyorsa. Sen de contribute et lütfen, bugün burayı yıkayalım. o zaman en eğlencelilerinden birini anlatabilirim. hemde ciddi oyunculuk müessesinden bir erbabamız da var hikayede. ama erbabımız hikayenin buraya pelesenk olmasına izin vermeyecektir. o yüzden susuyorum. ve 37 yaşında sarışın, olgun ve güçlü bir milfle geçirdiğim o büyüsüz geceyi anlatmıyorum. sdfkhk anlatabilirim diye başlayıp nasıl hayal kırıklığına uğrattım ama hehe Ben bu işi çözerim yalnız. Erbaplardan bir tanesi bu konularda yeteneksizin önde gideni olduğu için şüphelinin kim olduğunu anlamak güç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 yazın biriktirin ama sakın ha o konu da bu konuda kilitlenme silinme vs. gibi durumlara uğramsın pls. yarın cumartesi evdeyim sabahtan alıp kahvemi tabletimi okucam hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Arkadaşlar ESKİ konusuna yaptığım vurguyu yanlış değerlendirmişsiniz. Tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 deadwoll said: 30 yaş üstü derken orada olay ikiye ayrılıyor. Hala evlilik umudu olanlar ve olmayanlar. İlk grup çok tehlikeli. 2. grubun yaşı 50 fln ama zaten. 30 - 50 arası olup da evlilik umudu kalmamış yoktur herhal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Sorieno said: Arkadaşlar ESKİ konusuna yaptığım vurguyu yanlış değerlendirmişsiniz. Tam tersi. ben bsod verdim ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 deadwoll said: 30 yaş üstü derken orada olay ikiye ayrılıyor. Hala evlilik umudu olanlar ve olmayanlar. İlk grup çok tehlikeli. ama o ayrim cok cabuk belli oluyor o yaslarda. 24 yasinda hatun one night stand gibi bar sonrasi eve gelip isini gordukten sonra bir anda sevgili muhabbetine girebilirken, yas 29 30 olan hatun en basta belli ediyor hedefini. pompaya geliyorsa pompaya geliyor. uzatmiyor bos bos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 deadwoll said: 30 yaş üstü derken orada olay ikiye ayrılıyor. Hala evlilik umudu olanlar ve olmayanlar. İlk grup çok tehlikeli. Umut fakirin ekmegi burdan mi cikmis Fakir biz oluyoruz sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 tabi bunlar hep guzel guzel genellemeler, sonra 33 yasinda hatun buldum, sadece sevisecektim, simdi nisanlandik. hepsi paticik yuzunden diye aglamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 en çok kim sevişmiş noktası yine gelinmiş kim en çok sevişmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar