Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışan Motivasyon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Grego said:

Grego...bak sana harbiden ciddi ciddi tavsiyede bulundum geçmiş sayfalarda.

fakat aradan geçen sayfalarda bende bir izlenim oluştu.
a)senin kız arkadaşın yok,
b)bu kızdan hoşlanıyorsun,
c)bu nedenle de kıza gereken tepkiyi ve mesafeyi ayarlayamamışsın ve hala ayarlayamıyorsun.

şu bezelyeli mesaja ve yukarıdaki mesaja dün bütün gün ben dahil bu kadar adam 2 ana görüşle sana tavsiyede bulunurken yazılacak cevap mı o senin yazdığın?

oysa ki bezelye mesajına ve yukarıdaki mesaja vereceğin cevap şu 2 şekilden birisi olmalıydı:

1. neredesin yavrum? gelip seni alayım, yüz yüze konuşalım bunları. konturun yanmasın.

2. kızım sen manyak mısın? bana özel mesaj atmaktan vaz geç.

Sen her 2sini de yapmadığına göre bu kızla bir çeşit flört-platonik aşk durumları var gibi geldi bana? Çünkü tavır koyman lazım ama sen şu an tavırsızsın. Gardın düşmüş. Kız sana keşke berke olsaydın, meriç olsaydın demeye getiriyor.

Ayrıca kızın çakal olduğu konusunda da 100% haklı çıkmışım. Seninle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor. Sen ona mesai çaksan ne olur? Kızın umrunda değil ki? 2 mesaj atarım Grego'ya, hemen gevşer modunda bu kız.

Yaz gelişmeleri. Takipteyim.
Mesaj tarihi:
Yeni mesaj degil bu. Bu mesaja verdiğim
bu cevaptan sonra kesildi zaten mesaj. 1-2 haftalık olay.

Mesajı ne kafada olduğunu örnekleyim ve benim duruşumu netleştireyim diye iliştirdim.

göndereceğim zaten arkadaşı, yenisini bulur bulmaz. son durum bu.
Mesaj tarihi:
abi kadın senin çizdiğin sınırlar içinde at koşar. hele ki şöyle bir örnekte. belli ki grego denen arkadaş o sınırları çizememiş. höt demesi dediği yerde diyememiş. kızda başına sıçıyor haliyle. sonradan da gerileme olmaz zaten (dönemsel olur, sonra yine cıvır). kontrolü 1 kere kaybettin mi gg. yanınızda personel çalıştırıyorsanız bunları öğrenmeniz gerek hele ki genç insanlarsa.
Mesaj tarihi:
Grego said:

yok abi mızrak saplayan, kusura bakmayın. bugün cuma, bütün tasarımları teslim etmesi gereken gün. mır mır birşeyler anlatacak, bende 6da çıkıp mesaiyi koyucam. son durum böyle olur.

sen onu mesaiye bırakamazsın. bırakırsan trip yersin. sana küser. önüne bakar. "ben beceriksizim kov beni" der. sonra "tamam hadi git" dersin. o da "tek yürümem sen de gel" der. gideceği yere bırakır sonra sabaha kadar iş yaparsın.
Mesaj tarihi:
totemic said:

ben de başkana okuttum başlığı ve içindeki yazılanları. Özellikle imam senin mesajlara bayıldı ''hangı kurumdaysa alalım'' dedi.

eh..basgan hemen grafiker kadrosu acalim demedi mi ?
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Abi bu kadınlar çok çakallar ya. Görüyor musunuz çevrelerini kullanma yeteneklerinin boyutlarını? Saygı duyuyorum.

Yahu niye kullanma olsun. Kız gregoyla jousting yapmak istemiş biraz, ne var bunda.
Mesaj tarihi:
Bahsi geçen höt mesajı verildi. Hötlendi zaten. Konu iş verimi üzerine ilerlemeyince, sanki hala devam ediyormuş gibi bir hava oluştu sanırım.

Hali hazırdaki ve devam etmekte olan sorun iş üzerine.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

offf kıza bu konuyu okutmak....

şimdi olayın gelişimine bakıyoruz. sürekli bi ciddi, ağırdan satan, beyfendi, anlayışlı, nazik bir figür çiziyorsun. kişisel tahminim ise içten içe yanıyorsun.

herneyse...

sonra bunun nedeni kıza duyduğun ilgi olduğu anlaşılıyor. işin içinde duygusal bir yan olmasa mantıkla açıklanacak birşey deği yaptıkların yaşadıkların.

bu da tamam.

ama işte ilgini gösterme yani kızlara karşı yaptığın çiftleşme dansın farklı. yani ilkokulda saç çekiyorduk hani, sen de bu durum mesafeli durma, beyfendi olma, anlayışlı olma, sik sokçu erkeklerden olmama gibi tavırlar sergilemek. ben farklıyım demeye getiriyorsun. peki bunu en iyi nerede yaparsın farklı olduğun diğer erkekler arasında kıza el sallayarak.

yani;

şimdi şuna bağlıyorum sen bu konuyu kıza okuttun neden? çünkü bu kadar adam sik sok mesajı attı ve sen buna mesafeli durdun, öyle bizler gibi kötü niyetli, kaba odun erkeklerden olmadın. aksine kıza karşı duygusal yaklaşımını gayet burada deşifre ettin, gerekli alt mesajlarını kıza yolladın. kız okudu puanları topladın, puanları topşarken söyleyemediğin dertlerini de dile getirdin. bizi kullandın yani.

kız okuyorsan sana yazıyorum. inanma skecek seni. bizi kullandı burda seni de kullanacak.

ileri sayfayı okumadım belki biri demiştir ama okuttuğu sevgilisi abi işyerindeki kız değil.

arkadaş da sevgilisini aldatmak istemeyen düzgün patron figürü gibi bişey işte.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Wishmaster said:

Abi bu kadınlar çok çakallar ya. Görüyor musunuz çevrelerini kullanma yeteneklerinin boyutlarını? Saygı duyuyorum.

Yahu niye kullanma olsun. Kız gregoyla jousting yapmak istemiş biraz, ne var bunda.

Kadin yaratilisi itibari ile control freak, erkegin yapabilecegi hic birsey yok.
Mesaj tarihi:
imam haklı ya bu kadar tatavadan sonra çalışan kızla durumu kotaramayacak bu, tavsiye bile aradım diye buranın linkini atacak kız da bakacak arkadaşlar doğru anlamış benim zaten tırnak makasının arkası ile törpülenmeye ihtiyacım var diyecek

sonra kız daha dikkatli davranacak ama her boş bulduğunda törpü isteyecek, hanımı da, hanımın durumu da bildiğinden mesafe de olacak.

gelsin coworker with benefits
nice play
Mesaj tarihi:
Grego daha çok şöyle ya an itibariyle

http://cdn2.screenjunkies.com/wp-content/uploads/2011/05/game.of_.thrones.s01e05.joust_.gif

http://cdn2.screenjunkies.com/wp-content/uploads/2011/05/game.of_.thrones.s01e05.horse_.cut_.gif

Mesaj tarihi:
axedice said:

Wishmaster said:

İlgi açı işte abi klasik kız. Beyni mikrosaniyeler içerisinde karşı tarafın açığını okuyor, açtığı hacmi hesaplıyor ve kendine hareket alanı tanımlıyor. Çogiyiler.
Mesaj tarihi:
grego için hatırlatma;

Mızrak; tahta saplı, sivri uçlu, avcılıkta ve savaşta kullanılan antik bir silahtır. Ucundaki sivriltilmiş sert uç (taş, kemik, ateşte sertleştirilmiş ahşap ya da metal), tahta sapa eklenmiştir. En sık görülen mızrak başı bıçak şeklindedir. Uzun ince silahlar arasında en yaygını mızraktır ve uzun mızrak, kargı, teber gibi silahların da atası olarak nitelendirilir.

daha fazla bilgi için wiki
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

ha hemen altta biri demiş evet;

Madcat said:

abi nerenizle okuyorsunuz yazılanları
kıza okutmamış sevgilisi var ayrıca ona okutmuş.
mal mısınız abi

abi adam gereksiz ne kadar detay varsa verip gereklileri vermiyorki. 10 sayfada evli mi deil mi kimse anlamadı. 18. sayfada anca yengeye okuttum yazmış da anlıyoruz kız arkadaşı var. onca sayfa bir kere demedi kız arkadaşım ilişkim var diye bizde mızrak spamlıyoruz habire.

ama yazdıklarım geçerliliğini koruyor. kız arkadaşa prim yapıyor burayla övünüyor işte asddffghj yapsın abi yapmasın demiyorum tabi.

ama madem dışarıya güzel bir portre oluşturma çabasında ben de bunun bilinciyle yazarım bundan sonra;

yenge okuyorsan bu adamın kulağını çek. gerçekten sadık erkek kızlarla mesafeyi baştan koyar bu kadar yüz göz olmazdı. fazla kibar, yumuşak davranarak karşıdakini öyle trip atacak, mesajlara boğacak kadar cesareti kendi vermiş. şahsen o kızın senin varlığını bildiğini bile düşünmüyorum. bence grego onu hiç söylemedi hihi selamlar sevgiler.
  • Yeni Oluştur...