Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 kızı önce kov, sonra da sevişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 axedice said: Grego said: yazan birşey yok yahu, bunlar çıkardı o sonucu. bana kalırsa öyle bir durum yok. gerçekmiş gibi konuşmayalım şimdi sjfgkb. Yalnız kız gerçekten yazıyor sana, hani alternatifi yok. Aşık olmuş bile olabilir dikkatli ol. Hazır sevgilin de varmış tongaya düşmezsin, ver resmiyeti ver uyarıyı, "şimdiye kadar amatör davranışlarına katlandım ama bi gelişme göstermezsen yollarımızı ayırmak zorunda kalırız"la ver mesafeyi ancak öyle düzelir. Eğer şu anda bilmiyorsa bi şekilde kız arkadaşın olduğunu da öğrenmesini sağla. Akabinde de birini ara bul ve kıza referans falan olup gönder. Keza şu durumun başka çıkar yolu yok. Geçmiş olsun hiç hatan olmadan bi eleman kaybettin. kız arkadaş olduğunu anlaması sağlamak ; checked davranışlarını düzelt konuşması : checked bir o son dediğin kaldı işte. o da işin son aşaması artık. axedice said: Ha bide, yerine geçecek personeli alırken ya erkek al, ya da bunda olduğu gibi çekiciliğine güvenip seninle ilişki hayalleri kurmayacak bi kız. Birebir üst-ast ilişkisinde olayların böyle cereyan etmesi anormal değil. çok erkek olacak diye aldık bu arkadaşı ya. yoksa ben çok naid rgördüm aklı başında işini yapan tasarımcı kız. erkek hakim biraz yerel grafiker piyasasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 alıntı konusunda forumu kırdım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Quote fail görünce moralim bozuluyor ya. Yapmayın. Kuddusi gibi yapmıyorsanız yapmayın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ''işten çıkarmak benim elimde. ama çıkarmıyoruz. çünkü biraz işi öğrenmesini istiyorum'' faith in humanity restored. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 sayfalarca okuyamadım 3. sayfadan yetişiyorum: pasif agresyonun en iyi çaresi gerçek agresyondur. sert çık. evet kötüsün de. eeeh eytere beah vs de. özetle mobbinge girmeden ama tam da ucunda durarak davran. çünkü alttan aldığın sürece aynen devam edecek. ya kaçar, kurtulursun, ya da adam olur, yine kurtulursun. btw bunlar işten çıkarmak istemiyorum dedin diye. yoxa direkt çıkar zaten. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Keske beni de işten cikarsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Patide anma yufka yürekliler varmış yalnız direk cv gönderesin geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Acıma yetime, koyar ... diye bi deyim var bildin mi? Bu kız en geç bir aya hatırlatır bu sözü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bence kiz senin patronla oynasir, senin ustune terfi eder, sonra agzina sicar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Bright said: DA2019 said: Kızın çakraları meme yapmış. Onun pasını al. Aynen, mızrakla geç. http://www.reactiongifs.com/r/dstfp.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 yanıksın kıza hadi hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bence kız senin patronun oluyor haberin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bu çok heyecanlı konu neden kişiselde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 hülya avşar'ın sekreter diye bi filmi vardı http://4.bp.blogspot.com/_h0JK8nyOgTA/S6nQgh_2VmI/AAAAAAAAD7Y/P5DqjKlkT00/s1600/SEKRETER-FILMI-ORJINAL-AFISI-HULYA-AVSAR__14203056_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 yalnız patron da kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ooo iste simdi fantazi cesmeleri sonuna kadar acildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ilk sayfayi okudum sadece. ben senin patronun olsam, orda o kadina degil sana kizarim. kadin belli ki deli. is de yapmiyor. senin onu orda ne icin tuttugun belli degil. yani belli de, sen kabul etmiyosun anladigim kadariyla. bir de soyle birsey var, hatun sana is atiyorken sen onun bu hareketlerine gerekli cevabi verip yakinlasmayi bitirmezsen iyice yuz goz olup isi boka sardiriyor. bu basima geldi benim de. ya mesafeyi koyucaksin ben senin patronunum akilli ol diyeceksin, ya da istedigini verip ondan sonra bak bundan bir anlam cikarma ben senin patronunum sonucta diyeceksin. mesafeyi koyacaksin. baska caresi yok. hele boyle iyi niyetle falan yakinlastiysan tepene cikmistir o senin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 o zaman mızrağı çiftlemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 abi, attığı mesaj sonrası, "ben senin yakın arkadaşın değilim bana bilmemem gereken şeyleri anlatıyorsun" bile yazmışlığım var. mesafe felan hak getire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ya tamam grego delgeç sen de rahatla bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 böyle giderse kız yakında mızrağını versene wessex kapıya dayandı diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 sayfa 7deyim. vur kac planladigini itiraf etmissin nihayet. su haliyle, su tavirlariyla vurursan ertesi gun ofisin ortasinda koluna girer, sevgilim falan der bitirir seni. ilk is yeni eleman aramaya basliyorsun. sonra mesafe koyuyorsun. isini yapcaksan yap, yapmayacaksan hic durma bosuna vaktimizi harcama diyorsun. birini buldugun gunun aksaminda vuruyorsun ve yollari ayiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 o kızla hem birlikte olunup hem de aynı yerde çalışılmaz, b.ku çıkar. kız kafayı takmış grego'ya, kafalıyacak, zaman meselesi artık, "ben seni ağbi gibi değil, daha yakın görüyorum" deyip hızı hızlı kirpiklerini oynatır gözünün içine bakışlarını dikip. sevgilim var demesine rağmen kızdan laf açıldığı zaman bu konuda kesinlikle soru sormuyor veya yorumda bulunmuyorsa da bu bir tehlike işaretidir. kızların pençeleri daha gizli derindedir hep. miyav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 aquila said: ooo iste simdi fantazi cesmeleri sonuna kadar acildi. AHHAHAHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar