Anhora Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ne hardalmış arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Haftada 5 gün ketçaplı pilav yiyen adamlarsınız. Eti kurbandan kurban konu komşu verirse görüyorsunuz. Hardal sizin neyinize pis fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 hardal değişik bi damak zevki ya, ben de çok seviyorum ama sevmeyen insanları da anlayabiliyorum hani. http://www.kismetticaret.com.tr/bazaar/image/cache/data/amora%20buyuk-500x500.jpg bundan vardı bende. pahalı diye almıyorum bir süredir ama canım çekti alacam bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ben hardalı hep kaşıkla yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Masakari said: Haftada 5 gün ketçaplı pilav yiyen adamlarsınız. Eti kurbandan kurban konu komşu verirse görüyorsunuz. Hardal sizin neyinize pis fakirler. haftada 5 gün ketçaplı pilav yemediğimiz için fakiriz, senin aksine ahahs. 2-3 sinek yakaladım istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Sakla,hafta sonu mangal yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 pilavlı ketçap ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 oha nasıl yazdım ibret olsun silmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 şu viyanadaki sözde süper şinitzel yapan mekanı varya ( ben evde daha ıısını yapıorm net ) onun patates salatası hardal sebebiynen süperdi, patatesede gider hardal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 hardal sevmem, seveni de sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 deliziya diyen arkadaşlar son zamanlarda yedi mi bilmiyorum ama çok bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 yedim geçen ay en son bi fark göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 bavyera usülü ballı hardal üstüne tanımam alıyorum marketten 50 cente 1 hafta götürüyo TEMİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 1 haftada nasıl bitiyo kaşıkla mı yiyosun aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 o balli hardali aklim almiyor. neyin uzerine koyacaksin o tatli seyi? gecen tavuklu bi salata soyledim, balli hardal da yaziyodu icindekilerde de, ulan heralde bir bildikleri vardir dedim siparis verirken. bu kadar kotu birsey olamaz ya. ne isi var tatlinin yemegin icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 hardal severim,en iyisi şudur budur diyemem,zevk işi kimi sarı sever,kimi dijon sever,kimi siyah acı hardal sever,değişir yani ama gerçekten hardal seven arkadaşlara önerim : markaya takmayın,üretim tarihine bakın. aynı tip hardallardan ilk alınması gereken,en taze olanıdır sıkmalı plastik içersindeki hardallardan almayın en güzeli bence colmans yahut özyer toz alıp tüketmeden önce kendin hazırlamak,içine aktardan edinebileceğiniz tane hardal tohumlarını fln katarsınız,ÜÜÜÜÜÜÜF,gurme hardal bambi büfe ve gelik'in hardallarını çok beğenirim mesela,onlar da tozla yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 burger house da bir hardal yapıyorlardı bir ara. kendi üretimleriydi. burnundan acı geliodu fln gözünü yaşartıodu adamın. o tip bir şey arıyorum ben :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Ben aci severim ama aci hardal insani imana getiriyo. Bazilari damak catlatiyo gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 günaydın'd var bi acı hardal, kendi üretimleri onların da acı severim diye bol aldıydım, ilk lokmamda yemin ederim beynim durduydu 15sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 monoscope said: Ya üzerinde ingilizce dışında bi yabancı dil veya bayrak oldumu kaliteli sanıyolar işte napcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bayir turbu mu ole birseyden yapiyorlardi aciyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 en iyi hardali almanlar yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 senko said: günaydın'd var bi acı hardal, kendi üretimleri onların da acı severim diye bol aldıydım, ilk lokmamda yemin ederim beynim durduydu 15sn. Ben böyle birşey arıyorum... Atakoy'de bir kafede yemiştim aynı acıyı bir daha bulamadım. Tam bir wasabi kafası abi... Böyle beyninde hissedicen o acıyı... Gözlerini yaşartıcak birşey olucak. Önerisi olan var mı ? Eskiden Kühne dijon tipi acı hardal fena degildi ama recipe mi değişti ne oldu artık yakmıyor burun,beyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 senko said: günaydın'd var bi acı hardal, kendi üretimleri onların da acı severim diye bol aldıydım, ilk lokmamda yemin ederim beynim durduydu 15sn. haaa doğru bak. satmıolar ama galba onu. bir de "holy shit" diye bir sos var tavsiye ederim. üzerinde "kürdanla sürün" yazıo askldjaskldjas. arkadaşım salak gibi ekmeğe sürüp bir lokma almıştı. sarhoş ayıltmaya birebir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar