Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anket açmak yasaklandı mı? Ya da nedir?

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Konuyu umarım doğru yere açmışımdır?

Dün yüce divan ile ilgili bir anket açtım fakat kısa süre sonra bu anket konusu kilitlendi. Kimin kilitlediği ve neden kilitlendiği belirtilmemiş.
Bir başka başlık altında defalarca sordum ama kimse nedeni hakkında cevap vermedi. Belli ki hem bilen yoktu ve hem de bilenler de ya mesajımı görmedi veya cevap vermeye tenezzül etmedi.

Ben de ya anket açmak yasaklandı, ya siyasi anket açmak yasaklandı, ya da ne oldu olm sonucuna vardım. Doğru mu? Değilse de değerli moderatör arkadaşlardan konuyu bilen birisinin açıklayıcı bilgi vermesini rica ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Gundem bolumunu bu tarz konularin acilmasi icin actik. Konu Disi'nda acmissin sen, ondan kilitledim. Konu Disi'nda Gundem konusu istemiyoruz, Konu Disi yoneticileri olarak politikamiz bu. Gundem'e yollarsak tum anketleri de Gundem bolumunun anket yasagini delecek bir yol acmis oluruz ki bunu da istemiyoruz.

Eger Gundem bolumunde anket acilmasini istiyorsan Paticik bolumunde konu acip istegini belirtebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Eger Gundem bolumunde konu acilmasini istiyorsan Paticik bolumunde konu acip istegini belirt.

İşte bu. Sağol açıklama için GERGE.
Ama GERGE, ben bu konuyu daha önce de gündeme getirdim.
Şu açıklamayı o zaman yapmadınız. Ben de yoksa bu anketi ve benzerlerini Gündem'de açmak isterim/isterdim.

Peki doğrudan GÜNDEM bölümüne anket açmayı serbest hale getirsenize, kulaktan kulağa oynamasak?
Sosyal ağlarda paylaş

eleştiriye açığım canım.
ama yukarıda yazılanlardan göreceğin gibi konu biraz eski. gündem bölümüne anket açmak yasakengellenmiş olduğu için daha önce de birkaç kez yaptığım gibi anketi konu dışı'na açtım(ki o zaman da moderatör arkadaşlar anketi gündem bölümüne taşıyorlardı.). Açıkçası bu kez de öyle olmasını beklerken anket kilitlendi. Çünkü GERGE'nin yine yukarıda yaptığı "böyle durumlarda anketi paticik bölümüne açmak gerektiği" şeklindeki uyarısından haberim yoktu.

sonuç olarak sorularımın cevabını aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

gundem bolumu disardan gozukmuyo kuddusi bi tek biz gorebiliyoz. millet goremesin diye siyasi konulari oraya aciyoruz bas agrisi yapmasin diye. gundemde sonradan acilan bi bolum oldugundan anket eklememislerdir muhtemelen. bosver anketi zaten

Olm iyi misin? Boyle bildigin normal bi mesaj yazmissin. Endiseleniyorum senin icin. =)
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

kermit said:

gundem bolumu disardan gozukmuyo kuddusi bi tek biz gorebiliyoz. millet goremesin diye siyasi konulari oraya aciyoruz bas agrisi yapmasin diye. gundemde sonradan acilan bi bolum oldugundan anket eklememislerdir muhtemelen. bosver anketi zaten

Olm iyi misin? Boyle bildigin normal bi mesaj yazmissin. Endiseleniyorum senin icin. =)

2005 i görünce bir düzelme geldi adama. geçicidir herhal lasdalskj
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

ve sen bunu açık açık yazıyorsun buraya?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...