KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu umarım doğru yere açmışımdır? Dün yüce divan ile ilgili bir anket açtım fakat kısa süre sonra bu anket konusu kilitlendi. Kimin kilitlediği ve neden kilitlendiği belirtilmemiş. Bir başka başlık altında defalarca sordum ama kimse nedeni hakkında cevap vermedi. Belli ki hem bilen yoktu ve hem de bilenler de ya mesajımı görmedi veya cevap vermeye tenezzül etmedi. Ben de ya anket açmak yasaklandı, ya siyasi anket açmak yasaklandı, ya da ne oldu olm sonucuna vardım. Doğru mu? Değilse de değerli moderatör arkadaşlardan konuyu bilen birisinin açıklayıcı bilgi vermesini rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 link ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?13,7919108,7919132,phorum_session_v5=453851:c1486a33c6e9b075976a138e85011297#msg-7919132 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Gundem bolumunu bu tarz konularin acilmasi icin actik. Konu Disi'nda acmissin sen, ondan kilitledim. Konu Disi'nda Gundem konusu istemiyoruz, Konu Disi yoneticileri olarak politikamiz bu. Gundem'e yollarsak tum anketleri de Gundem bolumunun anket yasagini delecek bir yol acmis oluruz ki bunu da istemiyoruz. Eger Gundem bolumunde anket acilmasini istiyorsan Paticik bolumunde konu acip istegini belirtebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 siyaset konusunu konu disina acmissin. ondandir buyuk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 sen postala gündemin modu bakar, işi ne. ne kadar noob adamlar mod ya. yanlış yere açılan her thread kilitlensin o zaman lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 GERGE said: Eger Gundem bolumunde konu acilmasini istiyorsan Paticik bolumunde konu acip istegini belirt. İşte bu. Sağol açıklama için GERGE. Ama GERGE, ben bu konuyu daha önce de gündeme getirdim. Şu açıklamayı o zaman yapmadınız. Ben de yoksa bu anketi ve benzerlerini Gündem'de açmak isterim/isterdim. Peki doğrudan GÜNDEM bölümüne anket açmayı serbest hale getirsenize, kulaktan kulağa oynamasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Her konuyu okuyamiyorum, bu sefer gordum belirttigini. Gundem bolumune ankete gelince, benim yetki alanimda degil o konu =) Arcane'nin dedigini yapip kuralin arkasindan dolanilmasini istemiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 gundem bolumu disardan gozukmuyo kuddusi bi tek biz gorebiliyoz. millet goremesin diye siyasi konulari oraya aciyoruz bas agrisi yapmasin diye. gundemde sonradan acilan bi bolum oldugundan anket eklememislerdir muhtemelen. bosver anketi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 sağol kermit. de ben biliyorum zaten gündemin sadece bizim tarafımızdan göründüğünü. ya kabul ediyorum, benim geçmişte bu anket konusunun bokunu çıkarmışlığım var ama dünkü gündemde anket konusu yürürdü, zevkli de olurdu valla. neyse. sağolun açıklamalar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ufak bir eleştiri; Gündem bölümünün bizim gördüğümüz bir yer olduğu ve gerekli konuların orada tartışıldığı gerçeğini biliyorken, bunun sebebini de biliyorken, sırf anket eklemek için gündemlik konuyu konu dışına açman biraz gereksiz değil mi Kuddusi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 gündemde anket niye yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 eleştiriye açığım canım. ama yukarıda yazılanlardan göreceğin gibi konu biraz eski. gündem bölümüne anket açmak yasakengellenmiş olduğu için daha önce de birkaç kez yaptığım gibi anketi konu dışı'na açtım(ki o zaman da moderatör arkadaşlar anketi gündem bölümüne taşıyorlardı.). Açıkçası bu kez de öyle olmasını beklerken anket kilitlendi. Çünkü GERGE'nin yine yukarıda yaptığı "böyle durumlarda anketi paticik bölümüne açmak gerektiği" şeklindeki uyarısından haberim yoktu. sonuç olarak sorularımın cevabını aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Fistan said: gündemde anket niye yasak evet, ben de bunu sordum zaten. doğrudan gündem bölümüne anket açabilsek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 sen anket açma diye yasak. ciddi diyorum sdf. sorsan söylemezler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 kermit said: gundem bolumu disardan gozukmuyo kuddusi bi tek biz gorebiliyoz. millet goremesin diye siyasi konulari oraya aciyoruz bas agrisi yapmasin diye. gundemde sonradan acilan bi bolum oldugundan anket eklememislerdir muhtemelen. bosver anketi zaten Olm iyi misin? Boyle bildigin normal bi mesaj yazmissin. Endiseleniyorum senin icin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 arcane said: sen anket açma diye yasak. ciddi diyorum sdf. sorsan söylemezler ama. bir takım bana antipati duyan arkadaşlar var ama yine de sanmıyorum yahu. bilmem ki?!? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 adamın yüreğine iniyordu anket açamayacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 her zaman ya komikli şık ya da troll seçimi yapılıyor - amacı nedir anket koymanın patide? istatistik mi tutuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 di said: kermit said: gundem bolumu disardan gozukmuyo kuddusi bi tek biz gorebiliyoz. millet goremesin diye siyasi konulari oraya aciyoruz bas agrisi yapmasin diye. gundemde sonradan acilan bi bolum oldugundan anket eklememislerdir muhtemelen. bosver anketi zaten Olm iyi misin? Boyle bildigin normal bi mesaj yazmissin. Endiseleniyorum senin icin. =) 2005 i görünce bir düzelme geldi adama. geçicidir herhal lasdalskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 KuddusiMavra said: arcane said: sen anket açma diye yasak. ciddi diyorum sdf. sorsan söylemezler ama. bir takım bana antipati duyan arkadaşlar var ama yine de sanmıyorum yahu. bilmem ki?!? B)- abi sana gündemde anket yetkisi gelse sömürürsün gibi gelio bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 toplam 20 baş adamız zaten burada güncel konular için anket açmak düşününce şimdi gereksiz geldi birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 kermit said: gundem bolumu disardan gozukmuyo kuddusi bi tek biz gorebiliyoz. millet goremesin diye siyasi konulari oraya aciyoruz bas agrisi yapmasin diye. gundemde sonradan acilan bi bolum oldugundan anket eklememislerdir muhtemelen. bosver anketi zaten ve sen bunu açık açık yazıyorsun buraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 10 kere soyledik daha once actigin anketli gundem konularinda, hala niye kitlendi diye konu aciyosun. onu gectim anket fantazin nerden geliyo anlamadim, universite yillarinda sokaklarda anket yapmak istedin de izin mi vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar