Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingdom Online

Certhas

Öne çıkan mesajlar

herşeyi az çok anladımda icinde browser gibi bir oyun var orada köy gibi bir derebeylik kuruyorsun yiyicek egitim alanların teknoloji yeni binalar falam geliştiriyorsun. Neyse orada yetisdirdigin yaratıkları veya askerleri ana dünyaya getiriyorsun galiba .Hala getirme aşamasındayım. Birde bunlara bir sürü yetenek veriyorsun onlarıda kasıyorsun galiba . Multi pet ordumu ne veya buff ordunmu ne var.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda crafting var ve gathering proflar her karakterde default olarak geliyor ama imagelar ilk görünüşünden farklı kılıcın resminde yay var gibi :d.
RIFT misali invasion sistemi var sanırsam daha denk gelmedim ama. lvl 8-9 gibi binek geliyor yürümekten kurtulunuyor öylece. WoWdan flight path sistemini almışlar grifon yerine ejderha götürüyor sizi köyden köye.
Tek kişilik dungeonlar var sanırsam solo playe olanak sağlıyor bu. Cash shop Elsworddaki gibi olabilir millet mühürleyip satıyor bir şeyleri gördüğüm kadarıyla. Yani cash shoptaki herşeyi oyun içi parayla takas ederek alabilirsiniz.
Auto attack yok -w-. Levellamak kolay gibi gerçi daha 15 oldum. 4 saat oynadıktan sonra uyarı geliyor çok oynadın diye. Pek insan oynamıyor ama toplam nüfus 5-6 bin falan.
özet: KO'nun üstüne WoW/Rift rendelemişler :d.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...