Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 şaka mı yapiosunuz cidden oynuo musunuz anlamadım heyecanla takip ediyorum topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 p2w olması iyi bence. 5 lira verip sümüklü bebeleri tokatlıyorsun işte ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Savunma Bakanı Mortis Online takipte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 +7 ok TL ile alınır (ama ok +7 olacak yay değil :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 kınayta benziyomu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 sanal penis oyunları diğer oyunlara göre daha fazla bağımlılık yapar. kendinizi kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 herşeyi az çok anladımda icinde browser gibi bir oyun var orada köy gibi bir derebeylik kuruyorsun yiyicek egitim alanların teknoloji yeni binalar falam geliştiriyorsun. Neyse orada yetisdirdigin yaratıkları veya askerleri ana dünyaya getiriyorsun galiba .Hala getirme aşamasındayım. Birde bunlara bir sürü yetenek veriyorsun onlarıda kasıyorsun galiba . Multi pet ordumu ne veya buff ordunmu ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Oyunda crafting var ve gathering proflar her karakterde default olarak geliyor ama imagelar ilk görünüşünden farklı kılıcın resminde yay var gibi :d. RIFT misali invasion sistemi var sanırsam daha denk gelmedim ama. lvl 8-9 gibi binek geliyor yürümekten kurtulunuyor öylece. WoWdan flight path sistemini almışlar grifon yerine ejderha götürüyor sizi köyden köye. Tek kişilik dungeonlar var sanırsam solo playe olanak sağlıyor bu. Cash shop Elsworddaki gibi olabilir millet mühürleyip satıyor bir şeyleri gördüğüm kadarıyla. Yani cash shoptaki herşeyi oyun içi parayla takas ederek alabilirsiniz. Auto attack yok -w-. Levellamak kolay gibi gerçi daha 15 oldum. 4 saat oynadıktan sonra uyarı geliyor çok oynadın diye. Pek insan oynamıyor ama toplam nüfus 5-6 bin falan. özet: KO'nun üstüne WoW/Rift rendelemişler :d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Oyun şahane . Vİp oldum . Çok özel hissediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 akifares 6 to go gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Oyuna bi iki saat baktım da, ffxiv den daha zevkli =)) en azından quest için 3harita koşturup durmuyo, koştursa da otomatik kendi koşuyo. Grafikler wowdan iyi, daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 akirafes said: Oyun şahane . Vİp oldum . Çok özel hissediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Olay budur Duengona girdim Grinding grubu ile sabah 17 idim level .birisine follow yaptım su an 22 leveldayım Oyun diye buna derim 3 gündür koltugumdan kalkmadım . FF14 de neymiş 60 tl verdim 2 saat dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abicim 2 haftadır archeage hatta dotaya bile girmiyorum, hanımla arayı düzelttik yapmayın bunu. VIP falan bastan cıkartıcı olmus hype üzerine biyerlerde master mı yaptın abicim sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 şuna hypelanıyorsanız sorun sizdedir arkadaşlar, başkasında aramayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Çok samimi söylüyorum archeage den (alphada) sonra en zevk aldıgım oyun . Nerdeyse anarchy online buldum gibi seviniyorum. :P Son 2 ayda nerdeyse bir sürü aptal oyun aldım hicbirini 20 dakka oynıyamadım . 3 gündür başından kalkamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 senin hypeların içi boş abi kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ya oglumu ikna edemedim ki beraber oynıyayım . O başka oyunda . Hype olarak yapmıyorum . Demekki ben böyle aptal oyun seviyormuşum. veya böyle bir oyuna ihtiyacım varmış şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 20 dakikada mmo not vermek? bilemiyorum... Elbette zevkler çok değişir ama çoluk çocukla da oyun oynanmaz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 arkadaşlar oyun cidden çok kötü. ama saçma bir şekilde bağlıyor kendine. biz de 3-4 arkadaş başladık kendimize clan bulduk. level atlamaya çalışıyoruz bakalım. sıkılmadan görev için de arkaya sakin bir müzik açıp sağo sola koşturun çok işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 duNgeon onüne gel alıyorlar partye hemen . hoppa 5 saatte 45 nerflenmeden 4 karakter kasıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moland Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Akşama bende geliyorum, bayılırım kötü oyunlara. Hangi server'da toplanıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 MAnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ben Veru'dayım daha kalabalık olduğu için. bir lejyona girdim muhabbet iyi, akşamları da kale savaşları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar