Holy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Yanına bir iki rulman götür ya, lazım olur orda. Hadi hayırlı tezkereler sana da, Black-ice'a da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 eyvallah holy ben de sabah çıkıyorum 8 gibi öğlen varırım. elveda paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 hayırlı yolculuklar. güle güle gidin, güle güle gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 gencler iyi yolculuklar..sag salim gidin gelin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Hayırlı tezkereler, sağlıcakla gidip dönün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Her ateş ettikten sonra şarjör değiştirmeyin dayak yersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 bir şey merak ediyorum, terhis olduktan sonra bir belge veriliyor bunu kayıt yaptırdığımız askerlik şubesine iletmek gerekiyor mu? Bazıları bunun otomatikman yapıldığını söylüyor fakat yine de emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Ben kağıdı aldıktan sonra önünden bile geçmedim askerlik şubesinin, kimse de gelip sormadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Ustalıkta Ankara ve yakınına düşerseniz haber edin lan aslanlar. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Güle güle gidin ve gelin inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 beyler yeni ciktim acemilikten. aksam yazarim uzun uzun. sunu diyim. gerekirse isiklarda mendil satin 18 bin biriktirin bedelli yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Lel. Karabuz ne yaptı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Peki seagle seks işçisi olup 18bin biriktirmek mi askerlik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 off torunlar grande grande torun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Karabuzu gormedim ama daemir ile bi ankesorlu telefon basinda karsilastik. Seks iscisi olunur bedelli icin. Pavyonda konsa bile cikilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 burdur muydu sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Aynen burdur. Turkiyenin en rahat yeri diyolar bi de. Diger yerleri dusunmek dahi istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 piyade olarak en iyi olabilir belki de çok daha tatil köyü yerler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Rahatlik olarak rahattik. Insan gibi davrandilar genel olarak. Bi bok da yapmadik da olay o zaten. Sabah 6 dan aksam 5 e kadar buz gibi havada bi bok yapmadan dikilmekten biktik. Revir imkani cok kotuydu. Sirt agrisina c vitamini yazdilar, efsane degil yasandi yani. Ben bi kez gittim, tabip yuzbasi sakso pozisyonunda comelttirdi onunde, bogazima bakmak icin. Neyse aksama artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mehehehe, dur daha fragmanı izlediniz, esas şov acemilik sonrası başlıyor zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Vah yavrum ya acemilikte yolu revire düşene acırım :) Neyse güzel anılar bunlar, bitince bizim gibi sonrakilerle rahat rahat taşak geçebiliyorsunuz. Bedelli yapınca güzel taşak geçilmiyor orda olan biteni bilmedikleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 niye ya biz daha rahat tasak geceriz? aptal misiniz lan siz askerlik ne ya AHAHEAHEAHEAUEAHEAEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Biz mecburiyetten gittik, oradaki ankesörlü telefon kuyruğu ile bile taşak geçilir :) Adamın kartında 1 dakikalık konuşma kalmış, 15 dakika sıra bekleyip telefona ulaşıyor ve açar açmaz kapanıyor. Küfür ede ede gidip yatıyordu salak ahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 axedice said: Lel. Karabuz ne yaptı acaba abi valla iyi geçti benim ne yalan söylim. hatta alışmışım böyle 23 gündür o hayata, şimdi bi garip oldum. gider gitmez şansıma baya kafa insanlarla bir araya geldik. baya güzel muhabbet döndü eğlendik 23 gün boyunca. geceleri koğuşta muhabbet olsun (8 kişiydik) içtimada yapılan geyikler olsun. genelde 10 kişilik grubumuzla geziyoduk falan. iyiydi yani baya. bizim bölüğe 6 dönemdir ilk kez kısa gelmiş bi de. adamlar süper iyi davrandı. eğitimleri yarım yamalak yapıp salladılar genelde boşta kalınca da muhabbetle hırsız polis türevi oyunlarla falan zaman aktı. yemekler baya iyidi, ya da ben çok umursamazım. yemeyen çok oluyodu ben gömüyodum ne koysalar. bir-iki öğün hariç yemekte sorun yaşamadım hiç. çok da çabuk adapte oldum herşey beklediğim gibi oldu. hiçbişeyi takmadım zaten. kafa olarak baya hazırlanmışım. çevremdeki çoğu insan bile en azından ilk 2 gün aptal oldu ben genelde ipimle kuşağım takılıyodum. ilk gün uyudum, öbür gün de sıçtım. (bi işte izmirlinin alaturkayla imtihanı durumu yaşadım asddf) bi tek son hafta grip oldum ateşli falan. yemin töreni provaları yüzünden istirahat vermediler. revirden de ağrı kesici verip yolladılar. 5 gün ateşimi indiremedim. hap atıp durdum, buz gibi havada hasta hasta dolandım durdum. arada arazi olup kapalı bi yere girip uyudum falan. yani tek sorun bu olmuştur bütün acemlikte ama o bok gibi kalabalıkta yapacak bişey yok çok takmadım yine de. neyse öyle işte. seagle bedelli diye bağırmış, ben gitmeden de bağırıyodum zaten yaşım tutmadı işte :p o heralde gidilir bedelli'ye çok gerek yok kafasındaydı biraz. ben baya rahat geçirdim 23 güncük acemiliği ,5 kat daha rahat geçirsem yine değer bedelliye abi askerlik sonuçta. pazar istanbulda ustaya teslim oluyorum. orda uzun kısa fln da karışık olur heralde. bakalım bundan sonrasında ne tarz çılgınlıklar olacak. belki de sikecekler. bilmiyoruz. kendinize iyi davranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Nereye geliyordun sen usta birliğine? don atlet getirelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 beşiktaş harp akademileri. beşiktaş diyo ama maslaktaymış itü'nün yanındaymış. çıkıyorum birazdan. :d sağol don atlet çok aldım düşünmen yeter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar