Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

358. Dönem (Şubat 2015) KD. ve YD. Subay Adayları

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Rahatlik olarak rahattik. Insan gibi davrandilar genel olarak. Bi bok da yapmadik da olay o zaten. Sabah 6 dan aksam 5 e kadar buz gibi havada bi bok yapmadan dikilmekten biktik.

Revir imkani cok kotuydu. Sirt agrisina c vitamini yazdilar, efsane degil yasandi yani. Ben bi kez gittim, tabip yuzbasi sakso pozisyonunda comelttirdi onunde, bogazima bakmak icin.

Neyse aksama artik.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Lel. Karabuz ne yaptı acaba

abi valla iyi geçti benim ne yalan söylim. hatta alışmışım böyle 23 gündür o hayata, şimdi bi garip oldum.

gider gitmez şansıma baya kafa insanlarla bir araya geldik. baya güzel muhabbet döndü eğlendik 23 gün boyunca. geceleri koğuşta muhabbet olsun (8 kişiydik) içtimada yapılan geyikler olsun. genelde 10 kişilik grubumuzla geziyoduk falan. iyiydi yani baya.

bizim bölüğe 6 dönemdir ilk kez kısa gelmiş bi de. adamlar süper iyi davrandı. eğitimleri yarım yamalak yapıp salladılar genelde boşta kalınca da muhabbetle hırsız polis türevi oyunlarla falan zaman aktı. yemekler baya iyidi, ya da ben çok umursamazım. yemeyen çok oluyodu ben gömüyodum ne koysalar. bir-iki öğün hariç yemekte sorun yaşamadım hiç.

çok da çabuk adapte oldum herşey beklediğim gibi oldu. hiçbişeyi takmadım zaten. kafa olarak baya hazırlanmışım. çevremdeki çoğu insan bile en azından ilk 2 gün aptal oldu ben genelde ipimle kuşağım takılıyodum. ilk gün uyudum, öbür gün de sıçtım. (bi işte izmirlinin alaturkayla imtihanı durumu yaşadım asddf)

bi tek son hafta grip oldum ateşli falan. yemin töreni provaları yüzünden istirahat vermediler. revirden de ağrı kesici verip yolladılar. 5 gün ateşimi indiremedim. hap atıp durdum, buz gibi havada hasta hasta dolandım durdum. arada arazi olup kapalı bi yere girip uyudum falan. yani tek sorun bu olmuştur bütün acemlikte ama o bok gibi kalabalıkta yapacak bişey yok çok takmadım yine de.

neyse öyle işte. seagle bedelli diye bağırmış, ben gitmeden de bağırıyodum zaten yaşım tutmadı işte :p o heralde gidilir bedelli'ye çok gerek yok kafasındaydı biraz. ben baya rahat geçirdim 23 güncük acemiliği ,5 kat daha rahat geçirsem yine değer bedelliye abi askerlik sonuçta.

pazar istanbulda ustaya teslim oluyorum. orda uzun kısa fln da karışık olur heralde. bakalım bundan sonrasında ne tarz çılgınlıklar olacak. belki de sikecekler. bilmiyoruz.

kendinize iyi davranın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...