totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 geçmiş olsun... asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 beyler aynı gün gidelim burdur a hehe benim kız kardeşim var istanbulda evci çıkabiliyor muyum şimdi ona? evlenmiş olması akrabalıktan çıkma sebebi falan değil di mi askeriyenin gözünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 said: benim kız kardeşim var istanbulda evci çıkabiliyor muyum şimdi ona? evlenmiş olması akrabalıktan çıkma sebebi falan değil di mi askeriyenin gözünde wot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 2 sene önce bi arkadaşımınki beşiktaşa çıkmıştı. akşamları istanbuldaki öğrenci evine gidip orda kalıyodu abi askerlik yaparken. her akşam mı bilmiyorum ama gayet sürekli 2-3 ay öncesine kadar zaten yaşadığı evde yaşıyodu eleman asghdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bana da çok sacma geldi ama bi arkadaş dedi evlenince cıkıyor diye evci cıkamayabilirsin ona diye :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Tam tersine seni çıkarabilmesi için evlenmiş olması lazım. Evci çıkma koşulu anne baba / eş ya da evlenmiş kardeş. Bu arada ikametgah aranmıyor evci çıkmada, yani şehir dışından gelen ailenizle otelde falan kalabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 yedek subaydır o :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Baba millete hatay çıkıyor sizin üçünüze birden istanbul beşiktaş nasıl çıktı lan :D Bilsem beşiktaş çıkıcak bugün askere giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Daemir said: bana da çok sacma geldi ama bi arkadaş dedi evlenince cıkıyor diye evci cıkamayabilirsin ona diye :S kız arkadaşım dediğine göre evli değilsin. evli değilsen çıkamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kız arkadaşım değil kardeşim. oo iyi ya hafta sonları da evci cıkarım. annemler de muğlada oturuyor yakınlar burdura gelirler acemilikte dicem de ziyaret saati falan oluyor mu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 yanlış okumuşum inatla, evliyse çıkartır kardeşin rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Daemir said: beyler aynı gün gidelim burdur a hehe benim kız kardeşim var istanbulda evci çıkabiliyor muyum şimdi ona? evlenmiş olması akrabalıktan çıkma sebebi falan değil di mi askeriyenin gözünde abi çok iyi diyolar beşiktaş harp akademisi bi de. :d rahat yapcaz asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 o değil de şöyle bi şey okumuştum ben en son http://www.haber7.com/guncel/haber/1258424-askerlikte-devrim-evde-askerlik-geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 iyi oldu ya şanslıyız. ben gözüme kestirmiştim zaten ya istanbul ya ankara diyordum ama gönlüm izmir deydi. sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi haberin ilk cümlesinin yarısında bıraktım said: Çözüm Süreci'nin başarılı şekilde ilerlemesi, Yahudi baronları bir hayli zor durumda bırakırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Şöyle de yapıştıralım; Eğitim Birliği :3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI / BURDUR MERKEZ / BURDUR Esas Birliği : 23 ÜNCÜ MOT.P.TÜM.23 ÜNCÜ MOT.P.A. KH. VE KH.HİZ.BL. / İSTANBUL KARTAL / İSTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Eğitim Birliği: 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI / BURDUR MERKEZ / BURDUR Esas Birliği : HARP AKADEMİLERİ DES.KT.GR.K.LIĞI KH. VE KH.BL. / İSTANBUL BEŞİKTAŞ / İSTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 sarıyere gelsin biriniz sabahları ayvalık tostu ısmarlarım ofise yürürkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bingildak said: abi haberin ilk cümlesinin yarısında bıraktım said: Çözüm Süreci'nin başarılı şekilde ilerlemesi, Yahudi baronları bir hayli zor durumda bırakırken abi evet bana da çok saçma geldi de ne biliyim işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 acemi: 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI / BURDUR MERKEZ / BURDUR usta: HARP AKADEMİLERİ DES.KT.GR.K.LIĞI KH. VE KH.BL. / İSTANBUL BEŞİKTAŞ / İSTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Black-ice said: Daemir said: açıklanmış beyler acemilik burdur ustalık istanbul beşiktaş benim. şubatta gidiyorum oh SeaGle said: Benim de acemilik burdur ustalik istanbul kartal. 58. piyade er egitim alayi burdur. Senin ? LAN DAEMİR HERŞEY AYNI ÇIKMIŞ AHAHAHHAASDAF zaten 3 kişiydik üçümüz de aynı yere çıktık anasını satim bu nasıl şans sdakasjdklsaj tiplere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 yahudi baron lordları temsili http://www.blogcdn.com/wow.joystiq.com/media/2011/09/580fourhorsemen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 black ice abi sen karşıyaka da oturuyomussun :D komsuymusuz asfsdf gitmeden görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ahahahadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 OLM NASIL BURDURA DÜŞTÜK HEPİMİZ YA TORPİL Mİ YAPTINIZ LAN BİRİNİZ. Bİ ARKADAŞ DAHA BURDUR'A ÇIKMIŞ. Bedelliden adam kalmadı kalanların hepsini de burdur'a mı sıkıştıurdılar acaba dfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar