Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 kıbrıstasın blek ays hiç kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 iskenderun çıkacak görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ankara tank diyorum ben asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 kütük neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 tunceli hayirli olsun karabuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Van'da karakol komutanı olacak bu adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 izmir kütüğüm asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 acemi Ankara Usta urla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Black-ice said: komandoya da yd'ye de hayır dedim ama bu bedelli ve şubat celbi olmasının nası bi etkisi olcak acaba denk gelmesine merakla bekliyorum hayır dediysen tmm sadkjaskldjaskldj askeriye mantığını kavramamış yazık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 şey yapsaydın keşke kanka o barış işareti varya üç ok onu falanda yapsaydın adjhasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Sözde ben de mknz. pyd idim ktmde telsizci gözüküyorum. Sırtımda techizat 3000 koşuyodum, italya çukurumu neyse onun içinde çıkmaya çalışıyordum. Komando Telsizci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 beni 4 kişi zor çıkardı o çukurdan asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Dworgian said: jandarma iyi ya. komando olmazsan tabii Benim komando olamaz diye raporum var askeri hastanede goz hekimi verdi miyopum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Hadi bakalım sadjksaj Ya ben sınava girerken, idrar torbasına bağlı bir sistemle böyle elinde serum gibi bir şey tutarak 2 büklüm sınava giren adam vardı. Hani ona dememişler "sen dur şimdilik nereye" diye. O yüzden kütükmüş, doktor bunu dediydi, ben böyle yazdıydım fln sağlam yalan yani askerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 kısa dönem komando yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 komando astsubay (bu ne ya) asteğmen yaparlarsa gg ama işte hem uzuuun uzun hem komando Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Ya her şey şansw işi. Öyle bi yere düşer insan komando olsa o kadar silkmezler yani sdgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Benim kuzen edirne'de mi ne yaptı. Kutu kolayla traş oldum diyodu aylarca. Herif bi geldi sakal çapı 10 mm fln olmuştu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Yalnız benim de az sakal çıkardı 30 yaşa rağmen, 2 günde bir traş olurdum. Askerlik sağolsun bildiğin jilet köreltir hale geldi sakal. 2 haftada jilet köreliyordu. Sabah traş olup akşama laf yiyordum niye traş olmadın diye. Seyrek haliyle memnundum ben, hala küfrederim. Askerlik sonrası 3 hafta saldım, sonra da tekra işe dönünce bi süre 2 günde 1'e düşürdüm, aradan 8-9 ay geçti. Eskisinden sık ama en azından insan gibi çıkıyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Fazla traş gürleştiriyor bi süre. Sonra biraz salınca geriliyor ama eskisinden daha gür oluyor elbette. Silikon tabanlık kullanıp da marka önerebilecek var mı? Nette hep 20 lira civarında benzer ürünler var. Hepsi aynı işi görür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 salla silikon tabanlığı. vatka daha önemli. vatka al. çorabın içinden topuğa koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Dinleme bunları al tabanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 vatka bi halta yaramıo ama ya. 2 güne selpak kağıt inceliğine gelio. y a da sağlam kaliteli vatka al. kadıköyden alma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Ben kalın çorap almıştım hiç gerek duymadım vatka tabanlık falan. Ama arada kantinden aldığım dandik çorapları giymem gerektiğinde saniyesinde pert oluyordu ayaklar. Çorap önemli. En hayvani siyah havlu çoraplardan al götür, zaten soğuk olacak iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Kalın konç da bir çözüm, kasıktan dize kadar soğuktan korur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar