Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 birde yay ustasının yaptığı yay para ile alınan yaydan biraz daha güçlü gruba almaya değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 80 gün , noble war krizi agzıma sıcıyorlar veteran'da oynuyorum,savaşla ilgili hiç bi göreve yapamıyorum nerdeyse yağmalamaya gittim,21 asker çıktı karşıma büyük savaşa gittim,savaşı bırak öncesinde supply cart' durdur görevini yapamıyorum,15 tane footmen billmen fln cıkıyor agzıma sıcıyorlar adamlarım genelde lvl8-9 en kötü 130-140 armorluk mailler fln giydirdim,güzel silahlarım var arming sword,morning hammer,long axe military pike fln ama yetemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 http://battlebrothersgame.com/ THE CONCLUSION: UPDATE 1.1 RELEASED The 1.1 update to Battle Brothers is here and brings a bunch of additions and changes, as well as various bugfixes – see below for the complete changelog. Also, we’re talking about what we’ll be doing next. THE CONCLUSION Making Battle Brothers a reality has been a great ride. Back when we still worked our evenings and weekends on the game, we never imagined quite how many and how much people would fall in love with it, and all the support we’d get from you. Playing the game now ourselves, we’re genuinely happy with how things turned out. For all its flaws, Battle Brothers is fun to play, it’s satisfying to see what we achieved with our means, and we’re happy to say that we’ve learned a lot on game development as we created our first game together. A part of game development is making tough decisions on where to spend your limited time. In creating Battle Brothers we, too, had to make concessions in order to make the game happen. Unfortunately, this now makes things like translations and mod support unfeasible, as much as we’d like to offer them, and expanding the game beyond its initial concept an increasingly unwieldy endeavour. We’ve thought long and hard about where we want to go from here. After working on the same game for almost five years now, we’ve come to realize that it is time to move on. Creating Battle Brothers has always been about building the game we want to play ourselves, and furthering ourselves as game developers, and we believe that taking all the lessons learned here to create a new game dear to us is the right next step to take. Development on Battle Brothers is concluded with today’s update – although we’ll of course continue to provide bugfixes, as necessary. We have a very good idea of the game we want to create next, and we’re enthusiastic to get started. It won’t be Battle Brothers 2, but if you enjoyed playing Battle Brothers, chances are good you’ll really enjoy our next game, too. We look forward to tell you all about it in the future. It’ll even have legs! http://battlebrothersgame.com/wp-content/uploads/2017/06/clothing_01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 battle mercs olacak gibi. :P bacak varsa ve random headshot yoksa bu sefer daha güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 jagged alliance tarzı yapsınlar misss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Devlere koca bir fuck you çekmek istiyorum. Çok güzel temeli atıp üstüne polish ve ek content koymak yerine kolayına kaçmışlar (td) boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 1.1? bana daha cok 1.01 gibi gozuktu. yeni oyuna yonelmeyi secerler diye tahmin ediyordum. ucretli icerikle ugrassa ne kadar surer, ne kadar satar belirsiz. ucretsiziyle ugrasabilse zaten early access daha verimli gecerdi. oyun yeterince kilometre yapiyor. o sebeple sikayet degil de husran aslinda. zira uzerine bir seyler ekleyebilseler cok tatli olacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 abi bu oyun amma zormuş ya. ağzımı burnumu kırıyolar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 necro'lu bir grup geldi agzımı burnumu kırdı. Öldürdügü adamımı hortlattı ,şerefsiz canlıyken bu kadar iyi dövüşmüyordu. Büyü varmış oyunda onu öğrendim. Veteran oynuyorum bu arada ve trade'de cok kazık atıyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Tam yendim diyorum nachzehrer en iyi adamımı yutuyor retreat>load game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 veteran'in combat zorlugu guzel ama fiyatlar cekilmiyor cunku iki kurus kar icin devamli trade route kasmak zorunda kalmak, ayni yerlerde bandit farmlamak hos degil. o early game grindlar omurden yiyor. keske oyunun questleri biraz daha ozenle yapilsaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Arcane gondersene adamlara feedback diye. katiliyorum tamamina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 ilk oyunlarda sıkıntı degil ama reroll veya yeni senaryo oynadıkça bayar evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 almayın abi bence oyunu. şu haliyle amatörü eğlendirir. devlerde "kanka biz baydık ya" deyip başka projelere geçtiği için olup olacağı budur. baya sinir hastası olursunuz bu haliyle. oyunun mod desteğine ihtiyacı vardı en azından, onu bile yapmadılar. support edilcek bir tarafları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 valla ben arada, işlerin arasında bakmak için açıyorum bu açıdan oldukça başarılı bir oyuna ama normal oyun oynama mesaisi için çok basit ve yavan kalır, en fazla oyunu çözene ve belli bir başarmışlık hissi elde edene kadar 10-15 saat falan sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Masticore said: Tam yendim diyorum nachzehrer en iyi adamımı yutuyor retreat>load game eee yutsun, öldürünce geri çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Dengeler bir anda degişiyor, dediğim şey o. Yutunca 2 adamıma maloldu. Bas load'ı... En güzeli human ya surpriz yok heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 spearwall kullanıyorsunuz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Benim taktik fix 1 spear 1 (sw,axe,ham.'dan biri) Arkaya okculari diziyorum. Su bayragi tam cozemedim. Yeni acildi, efektif nasil kullanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Bayrak polearm silah olarak iş görüyor. Gerçi daha iyi polearmlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 ucuzundan servant tuttum 1 tane taşıyor :D Oyunda bir sacmalık var bow'lar yakın mesafede haddinden fazla iyi crossbow gereksiz gibi birşey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 crossbow zırhlara falanda vurabiliyor bayrak morali artırıyor ayrıca, ben arka sıra okçulara verdim lazım olunca çekip arkadan vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 çok okçu kullanıyo musunuz siz ya? bende 3 tane adam var crossbowla duruyolar arkada o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 basit bir mekanik var oyunda. X v Y'de kimin ranged ünitesi daha fazlaysa ona göre engagement push ediliyor. yani sende 2 archer varsa karşındaki düşmanda 3 archer varsa bilgisayar engage etmiyor, tepeden ok sıkıyor sadece senin gitmeni bekliyor. vice versa. ondan archer önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 aa evet bi kere olmuştu o bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar