Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Attığını vur,komşunu dikizle kelepir fiyat!


Lithran

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar malum bu forumda 1 tüfek 1 tabanca satmış adamım ben, bunuda okutucam burada nasip olursa .Paticik de su yüzüne çıkmamış keskin nişancılar olduğunu biliyorum .

Şimdi dürbünümüzü çin mallaryıla karıştırmıyoruz.Size vereceğim fiyata bu özellikte + ayaklarıyla beraber çinli ne olduğu belirsiz bir dürbünü almanız mümkün değil.

Kısaca dürbünümüz 6-24 50 dir.Yani ön mercek 6 zoom 24 ön mercek çapıda 50 dir.Uzun mesafe atışları için dünyanın en büyük airgun şirketi AA tarafından özel üretilmiştir.Resimlerde ufak duruyor lakin oldukça heybetli profesyonel bir dürbündür.Kendilerinin mercekleri net ve berrakdır.200 300 metrelere sorunsuz atışlarım olmuştur.

Uzun zamandır çekmecedeki yerini korumaktadır.Eşimin her defasında şunu bir kaldırmadın şurdan demesinden mütevellit satışa sunuyorum.


Reticle görüntüsü



Dürbün görselleri









Dürbünü gerçekten oldukça kelepir fiyata vericem.Üstündeki ayaklar tahminim 150 tl civarında ,kaldıki bu dürbün bedavaya geliyor.Neden bu kadar ucuza veriyorum sorusu olursa .Dediğim gibi hatunun durmadan gözüne batması ve benim artık ihtiyacımın olmaması .


Fiyat sadece 200 TL, al çocuğunu sevindir .Konu başlığı altında lütfen geyik yapıp malbuş ,dürüm teklif edin sempatik satıcıyım

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açılın ben doktorum.

bence bu yengeye "satmaya çalışıyom üstelik ölü fiyata ama alan yok aşkitoşum n'apayım" diyebilmek için ilanı açtı, görüldüğü üzere sempatik satıcıyım falan diyerek işin geyiğe vurulmasını sağlayarak satılmamasını amaçlıyor.


Sonrası...

-Hilmi? ne işi var o dürbünün evde! istemiyorum dedim sana!
-eeee beybileydim benim bak satmaya çalıştım lâkin alan yok. ne etsin deli gönül elimden geleni ekmek musaf çarpsın ki yabdum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...