Lithran Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Arkadaşlar malum bu forumda 1 tüfek 1 tabanca satmış adamım ben, bunuda okutucam burada nasip olursa .Paticik de su yüzüne çıkmamış keskin nişancılar olduğunu biliyorum . Şimdi dürbünümüzü çin mallaryıla karıştırmıyoruz.Size vereceğim fiyata bu özellikte + ayaklarıyla beraber çinli ne olduğu belirsiz bir dürbünü almanız mümkün değil. Kısaca dürbünümüz 6-24 50 dir.Yani ön mercek 6 zoom 24 ön mercek çapıda 50 dir.Uzun mesafe atışları için dünyanın en büyük airgun şirketi AA tarafından özel üretilmiştir.Resimlerde ufak duruyor lakin oldukça heybetli profesyonel bir dürbündür.Kendilerinin mercekleri net ve berrakdır.200 300 metrelere sorunsuz atışlarım olmuştur. Uzun zamandır çekmecedeki yerini korumaktadır.Eşimin her defasında şunu bir kaldırmadın şurdan demesinden mütevellit satışa sunuyorum.Reticle görüntüsü Dürbün görselleri Dürbünü gerçekten oldukça kelepir fiyata vericem.Üstündeki ayaklar tahminim 150 tl civarında ,kaldıki bu dürbün bedavaya geliyor.Neden bu kadar ucuza veriyorum sorusu olursa .Dediğim gibi hatunun durmadan gözüne batması ve benim artık ihtiyacımın olmaması . Fiyat sadece 200 TL, al çocuğunu sevindir .Konu başlığı altında lütfen geyik yapıp malbuş ,dürüm teklif edin sempatik satıcıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Dur samsundaki sniper'a haber vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Telefonun kamerasına monte edebilir miyim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 bantla video camerayı monte etmiştik zamanında ,sonradan öğrendikki dürbün monte aparatları varmış noob yıllardı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 öyle bi anlatmışsın ki 2500 lira edecek sanki 200 lira çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 tüfek yok ya tüfeği de sat 300t lveririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ve tabii ki samsun snayper bizden çıktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 1000 lira olsa belki düşünürdüm o kadar anlatımından sonra, 200 tl istediğin için 5 lira bile vermem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 yenge atar yapmis kimi dikizliyon bunla geceleri diye ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 http://i.capsspot.com/s/28/10/1058723.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Çok iyi yapmışlar bunu asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Fiyat iyi bırakın bu pazarlık numaralarını ,bir iki merak dan bakmışlığım vardır inkar edemicem şimdi dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 yabis yabisdir o durbun simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Açılın ben doktorum. bence bu yengeye "satmaya çalışıyom üstelik ölü fiyata ama alan yok aşkitoşum n'apayım" diyebilmek için ilanı açtı, görüldüğü üzere sempatik satıcıyım falan diyerek işin geyiğe vurulmasını sağlayarak satılmamasını amaçlıyor. Sonrası... -Hilmi? ne işi var o dürbünün evde! istemiyorum dedim sana! -eeee beybileydim benim bak satmaya çalıştım lâkin alan yok. ne etsin deli gönül elimden geleni ekmek musaf çarpsın ki yabdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ayakları istemem sadece durbunu alayım 50 TL Ye, ayaklara 150 tl veren biride mutlaka cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ayaksız olmaz,ayak alana dürbün hediye Kredi kartına 12 taksit yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 tüfek yokki olm. tüfek olmayınca bunla bakıp taş mı atıcaz. tüfeği de sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 dürbüne laf eden hanım tügeğe laf etmiyor mu? bence tüfeğide sat daha mutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Tüfekle birlikte alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 şunu yapamadıktan sonra napalım dürbünü http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcjeckRroR1r5r8duo1_250.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Şeytan dürtüklüyor ,git bir yivli tüfek al mke den tak kafasınada bir dürbün o gifin kafasını yaşa diye.Elimdeki airgun envanteri satıldı daha önce bu kaldı işte bunuda hacılıcaz hayırlısıyla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 elesso said: dürbüne laf eden hanım tügeğe laf etmiyor mu? bence tüfeğide sat daha mutlu olsun. yeni durbun aliyor bence. eskiyi kakalayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 forumda nasıl insanlar varmış lan kollayalım birbirimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 İhtiyacı olan varsa alsın yoksa ben alıp başka yerde 400 e satarım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 diger accountla geldi talep yaratiyor. dusmeyin tuzaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar