Istari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 şu attığım resme baktıkca benim ayküm düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ühüh kafamı bi kova suya sokmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 google'da iq testi diye aratıp yaptım 140 çıktı doğru olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 diyosun. oyun fikri harika sen haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Istari said: Şu çocuğun konuşması direk Almanya ve Türkiye arasındaki eğitim seviyesi farkını veriyor. Adam amele bile olsa bilinçli amele oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Kızın resmini at ona göre haklı mı haksız mı söyleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 k1nJo said: ben hep 50 IQ'luk yaşıyorum. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 afferim kiza. hem fikrini kabul ettirmis, hem seni bastirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 IQ'n yuksek ama ikna kabiliyetin yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 dunya gene vajina etrafinda donmus, sen de sunnet derini geri getiricen diye ugras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 abi iq testi hiç stabil bir test degil, arkadaşım trafik kazası geçirdi sol lobdan parça alındı ciğer fln alındı bir bölümü 4 ay komada kaldı fln ayıldı herneyse toparladıktan sonra psikolojik olarak bi desteğe girdi, orada 2 haftada bir mi ayda 1 yada 2 kere iq testi yaptılar, cocukla konustugumda uykumu iyi alıp açık zihin gidersem veya güzel rahatlatıcı müzikler dinleyip zihnimi açıp gittigimde daha üst puan alırken ki puanı söylememişler, daha iyi daha kötü gibilerinden öylesine bir günde gidip şey yaptıgında bir gün analitik soruları geçerken diger gün analitiklerde hızlı düşünememiş demişti. neyse 8 ay sonra toparladı beyin kendinide hep 10 fark oynuyormuş dediydi her testten teste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 selam nokta virgül istermisin bak ne güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 aquila said: dunya gene vajina etrafinda donmus, sen de sunnet derini geri getiricen diye ugras. ahahahgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Laurelin said: inanmiyorum ben ona, 90 cok yuksek. bide burda nedense fazla cikiyor hastanede olcturunce, TR 147 iken hollandada olcturdugum 141 direk IQ nun bilimsel gecerliligide gunlerce tartisilir birssey ayrica Ona şüphe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 kizda fikirde güzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 pic or Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Civcivhead said: Laurelin said: inanmiyorum ben ona, 90 cok yuksek. bide burda nedense fazla cikiyor hastanede olcturunce, TR 147 iken hollandada olcturdugum 141 direk IQ nun bilimsel gecerliligide gunlerce tartisilir birssey ayrica Ona şüphe yok bence var ben şüpheliyim oturalım tartışalım derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 niye cevap vermiyosun yemedi galiba konuşması kolay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Sen insani ikna ederken siddet kullaniyorsun cunku :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 bence fikir güzel sen kıskanmışsın neden benden böyle fikirler çıkmıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Sevmiyorsan git direktörle konuş. İnşaatçı cocuk işi çözmüş kesin Ağaoğlu gibi bir şey olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 kız eq yardırmış ve ortalama için güzel bir fikir üretmiş. ah bu hipsterlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 iq ne işe yarıyor int le mi artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar