Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 BRUH https://scifistorm.org/wp-content/uploads/2015/11/NUP_166217_0983.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 dizideki tek kaliteli adam buydu , ama ne ara karıya bu kadar taktı,sonra kafasındaki fısıltılardan yola çıkıp eros'un canlı olduğunu anladı,hatuna gidip öptü fln,oralarda full cringe'dim, ne diye aşık oldu aga kıza,ne gördü,habire gıyabına övdüler övdüler en son gitti kıza aşık mı oldu ,bu mudur,tamam sen yine git gerekeni yap patlat istasyonu,o ÖPÜCÜK OLAYINI NİYE SOKUCAN DİZİYE İLLA ÇOK DARALDIM ORDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 adam kendine bi güzellik yapmak istemiş. ne var bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 İşte bunlar hep kitap, kitapları okusaydın bu sorulara takılmazdın. Diğer taraftan dizinin de kitap okuyucusu olmayanlara bu soruları sordurtmaması lazım, demek ki yeterince iyi anlatamamış karakterleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 hoşuma giden yanları misal bu abinin zenci kankası bizimkelere silah çekince anınca paket edildi ya amos tarafından , yada fred cansın'a lölö yapan adamı tutup hoopadanak uzaya atması fln bullşit yok , olaylar bazen tam istediğm hızda ilerliyor,boş yapmıyorlar,bazen bu hoşuma gidiyor ama bu harala gürele ilerleme sırasında,karakterleri benimseyemdim işte ne ara silah çektikleri adamı kaptaaan kaptnım diye bukadar bağırlarını bastılar misal yahut zenci hatunla ne ara aşka düştü bunlar;tek pişmanlıım senle vakit geçirmemekkk :((( ayyy kıyaam alex'e bağıra bağıra emir yağdırıo VUUUR VUR SİLAH KONTROLÜNÜ BANA VEEER fln diye , karşim nearageldi bu ögüven uzaylı görüyolar "we're going to hunt" fln, badass olmuş anında hani karakterler çok hızlı büyüdü evrildi,gerçekten kitap olsa daha iyi oturur bu kafamda belki,ama dizide tak tak tak hızlı tempo, karakterlri çok takmamama yol açtı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=av2XLngbY0Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 3. sezon basladi X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Oh yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 syfy olmasa ne yapacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Avasarala nin hastasiyiz :) Her bulundugu ortamda bomba dialoglar donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 introsu şahane dizinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Netflixe 3. Sezon ne zaman gelir sizce? Uzun surer mi cok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 bazi bolgeler icin (US dahil) yayin haklarini amazon kapmis, oralarda netflixe cikmasi aylar surebilir demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 torrent'te yok mu hacit? indirip izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 cok cok iyi bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Isin yoksa episode 5 i bekle de Avasarala uyansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Harika başladı yav. da şu mars vs Earth olayına bi derin çekim yapsınlar görelim adam gibi uzay savaşı falan :) da tabi bütçeleri yeterse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Ben diziyi unuttum baya. Uzun ozet vardir ins yeni sezon onceso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Sezon yine efsane başladı. Şu diziye hakettiği değer verilmiyor ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 2. bolum mukemmeldi ya o sahneler of :D 3. cikti simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Bu sezon 4. Kitaptan spoiler vermez umarım, hala çeviremediler kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 özlemişim ya ne güzel dizi. ama unutmuşum cidden. eros neydi o neydi diye hatırlamaya çalıştım hep sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Gallant said: Isin yoksa episode 5 i bekle de Avasarala uyansin expanse bu, baska bir diziye benzemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 of ya. 3. sezona başlayayım dedim. hiç bişi hatırlamıyorum, kim neden dalmıştı birbirine filan. sanırım 2. sezonu baştan izleyeceğim. Sahneleri hatırlıyorum ama yarım yamalak. Politik oyunlar içinde kayboldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 2. sezon finali izle yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar