Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

Komutan said:

Şu talentten bahsediyor:

Blast – Generates a Blast on the target when using Wand, Rod or Scepter, doing a modest amount of damage to all enemies in a small area around the target.

modest amount of dmg ne güzel bi laf lan
böyle efend,i alçak gönüllü tem,z yüzlü dmg vuruyor
Sosyal ağlarda paylaş

skaen temple boss

Ya o wynnrd(böyle isim mi olur aq söylenmiyor) ile kapışılan fight level mi düşük geldi nedir gecemi mahvetti ya.Level 5, 6 kişilik parti ben rogue ,eder,durance,aloth,grieving milf ve şu ismini hatırlamadığım druid var , baştan birkaç tur denedim yalan heralde derken ilginç bir şekidle tryların birisinde dialog bitince beni direk kapının arkasına attı kapıyıda kapattı lol böylelikle fighta sneakle istediğim gibi girme imkanın doğdu oradan gaza gelip alırım diye 1 saat daha denedim fakat sorun şu ki wynnrd 2 turn fln yaşarsa direk o priestın kolon indirme büyüsünü kafamıza indirip dünyamızı karartıyor(min 2 knockback 2 ölü artı kalan sağlar yüzde 30 hp ) o yüzden allah ne verdiyse direk ona burst girip rangeden bunu attırmadan öldürüyorum fakat cipherı o arada ne yapsak kurtaramadık artık nasıl bir milf hastalığıysa range vuranlar ve cultist her try ona çalışıyo arkalarda olmasına rağmen.kalan grupta sürekli CC ye giriyor hep kritik bir anda önemli ability veya spell atacak olan kişi haliyle dps yetmiyor boss ölsede yancılar beni tokatlıyor.

Varmı tip verebilecek olan illa ki akşam bulur bişey öldürürüm inat ettim çünkü ama güzel bir taktik vardır fln boşa vakit harcamıyım.

Sosyal ağlarda paylaş

Bezerye said:

skaen temple boss

Ya o wynnrd(böyle isim mi olur aq söylenmiyor) ile kapışılan fight level mi düşük geldi nedir gecemi mahvetti ya.Level 5, 6 kişilik parti ben rogue ,eder,durance,aloth,grieving milf ve şu ismini hatırlamadığım druid var , baştan birkaç tur denedim yalan heralde derken ilginç bir şekidle tryların birisinde dialog bitince beni direk kapının arkasına attı kapıyıda kapattı lol böylelikle fighta sneakle istediğim gibi girme imkanın doğdu oradan gaza gelip alırım diye 1 saat daha denedim fakat sorun şu ki wynnrd 2 turn fln yaşarsa direk o priestın kolon indirme büyüsünü kafamıza indirip dünyamızı karartıyor(min 2 knockback 2 ölü artı kalan sağlar yüzde 30 hp ) o yüzden allah ne verdiyse direk ona burst girip rangeden bunu attırmadan öldürüyorum fakat cipherı o arada ne yapsak kurtaramadık artık nasıl bir milf hastalığıysa range vuranlar ve cultist her try ona çalışıyo arkalarda olmasına rağmen.kalan grupta sürekli CC ye giriyor hep kritik bir anda önemli ability veya spell atacak olan kişi haliyle dps yetmiyor boss ölsede yancılar beni tokatlıyor.

Varmı tip verebilecek olan illa ki akşam bulur bişey öldürürüm inat ettim çünkü ama güzel bir taktik vardır fln boşa vakit harcamıyım.

ben de şimdi ordaydım, ama easy'de oynadığım için bırt diye öldü sdfs
zorluğu biraz yukarı çekme vakti gelmiş galiba
zaten grieving mother geldiğinden beri fena dövüyorum, bi de rogue'umun silahlarını enchantleyince (kith slaying + shock damage koyduydum) yağ gibi akıyorum

yalnız o questin sonunda

lord'un "kızını" kurtarıyoruz ve "nereye gideyim şimdi" sorusuna cevap olarak "gel benim stronghold'a" diyemiyoruz ya çok canım sıkıldı. halbuki brighthollow'da çalışırdı çamaşır bulaşık yıkayıp yemek yapardı, yazık tek başına dolanıcak şimdi

Sosyal ağlarda paylaş

Ogre Druid'in Insect Swarm (veya bilmemne swarm) spell'i buglı, harita değiştirene kadar dmg'ı, party'den çıkıp girene kadar da animasyonu kalıyor karakterlerin üstünde. Ana karaktere atarlarsa gg oluyor, o açıdan Ogre Druid'lerle kapışılan fight'lara ana karakteri sokmamak lazım.

Bir de Od Nua'nın sonlarına doğru Ranger petlerinde çeşitli buglar oluşabiliyor gene save'leri corrupt eden. Gerçi debug mode'da ManageParty komutuyla düzeltiliyor ama tabi achievement'lar pertliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...