BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 bu arada weapon sistmei çok entresan olmuş ya alışkanlıktan bütün magelerime rod wand felan kullandırıyodumda gerek yok eğer gidip weapon spec almadıysan ok tatar yayı tüfek ne vars akullanabilirler aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Ama işte mage ler aoe vuruyo scepter kullandırırsan. O olayı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 spectre kullaninca aoe hayalet mi atiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Ne dediğinizi kesinlikle anlamıyorum bayım. Ben öyle bir şey mi demişim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 quixef said: Ama işte mage ler aoe vuruyo scepter kullandırırsan. O olayı var biraz daha açabilir misin bunu bilmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Şu talentten bahsediyor: Blast – Generates a Blast on the target when using Wand, Rod or Scepter, doing a modest amount of damage to all enemies in a small area around the target. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Kaede said: spectre kullaninca aoe hayalet mi atiyor http://www.myfacewhen.net/uploads/3749-i-see-what-you-did-there-no-text.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 durance kimdi yaw waryor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Komutan said: Şu talentten bahsediyor: Blast – Generates a Blast on the target when using Wand, Rod or Scepter, doing a modest amount of damage to all enemies in a small area around the target. modest amount of dmg ne güzel bi laf lan böyle efend,i alçak gönüllü tem,z yüzlü dmg vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Ana ben priest felan gormedim waryor var alothun 2 sokak üstünde onuda alın en onemli companyon o bence waryorsun tukenc oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 durance gilded vale'den od nua ya giderkenki yoldaydı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 entresan bulmadım ben neyse grup zaten dolu alacak yerim yok rangerı nadasa bıraktım felan sinir oluyorum oyundaki bütün companyonlarla oynayamayınca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Yahu nasıl bulamadın yolun kenarında heykelin altında dikiliyor adam hemen Gilded Vale in altındaki haritada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Bu silahlardaki +burn damage spell'leri etkiliyor mu, var mı bilen? Bu arada Od Nua'nın sonuna doğru bir kılıç geliyor 3 fireball/rest, Eder'e verdim. Böyle kılıcı sallıyor ucundan fireball çıkıyor ve inanılmaz tatlı duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 quixef said: Ama işte mage ler aoe vuruyo spectre kullandırırsan. O olayı var Kaede said: spectre kullaninca aoe hayalet mi atiyor http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/pftpie_zps7494fe69.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 skaen temple boss Ya o wynnrd(böyle isim mi olur aq söylenmiyor) ile kapışılan fight level mi düşük geldi nedir gecemi mahvetti ya.Level 5, 6 kişilik parti ben rogue ,eder,durance,aloth,grieving milf ve şu ismini hatırlamadığım druid var , baştan birkaç tur denedim yalan heralde derken ilginç bir şekidle tryların birisinde dialog bitince beni direk kapının arkasına attı kapıyıda kapattı lol böylelikle fighta sneakle istediğim gibi girme imkanın doğdu oradan gaza gelip alırım diye 1 saat daha denedim fakat sorun şu ki wynnrd 2 turn fln yaşarsa direk o priestın kolon indirme büyüsünü kafamıza indirip dünyamızı karartıyor(min 2 knockback 2 ölü artı kalan sağlar yüzde 30 hp ) o yüzden allah ne verdiyse direk ona burst girip rangeden bunu attırmadan öldürüyorum fakat cipherı o arada ne yapsak kurtaramadık artık nasıl bir milf hastalığıysa range vuranlar ve cultist her try ona çalışıyo arkalarda olmasına rağmen.kalan grupta sürekli CC ye giriyor hep kritik bir anda önemli ability veya spell atacak olan kişi haliyle dps yetmiyor boss ölsede yancılar beni tokatlıyor. Varmı tip verebilecek olan illa ki akşam bulur bişey öldürürüm inat ettim çünkü ama güzel bir taktik vardır fln boşa vakit harcamıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Skaen Temple'da boss mu vardı, farketmemişim sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Bezerye said: skaen temple boss Ya o wynnrd(böyle isim mi olur aq söylenmiyor) ile kapışılan fight level mi düşük geldi nedir gecemi mahvetti ya.Level 5, 6 kişilik parti ben rogue ,eder,durance,aloth,grieving milf ve şu ismini hatırlamadığım druid var , baştan birkaç tur denedim yalan heralde derken ilginç bir şekidle tryların birisinde dialog bitince beni direk kapının arkasına attı kapıyıda kapattı lol böylelikle fighta sneakle istediğim gibi girme imkanın doğdu oradan gaza gelip alırım diye 1 saat daha denedim fakat sorun şu ki wynnrd 2 turn fln yaşarsa direk o priestın kolon indirme büyüsünü kafamıza indirip dünyamızı karartıyor(min 2 knockback 2 ölü artı kalan sağlar yüzde 30 hp ) o yüzden allah ne verdiyse direk ona burst girip rangeden bunu attırmadan öldürüyorum fakat cipherı o arada ne yapsak kurtaramadık artık nasıl bir milf hastalığıysa range vuranlar ve cultist her try ona çalışıyo arkalarda olmasına rağmen.kalan grupta sürekli CC ye giriyor hep kritik bir anda önemli ability veya spell atacak olan kişi haliyle dps yetmiyor boss ölsede yancılar beni tokatlıyor. Varmı tip verebilecek olan illa ki akşam bulur bişey öldürürüm inat ettim çünkü ama güzel bir taktik vardır fln boşa vakit harcamıyım. ben de şimdi ordaydım, ama easy'de oynadığım için bırt diye öldü sdfs zorluğu biraz yukarı çekme vakti gelmiş galiba zaten grieving mother geldiğinden beri fena dövüyorum, bi de rogue'umun silahlarını enchantleyince (kith slaying + shock damage koyduydum) yağ gibi akıyorum yalnız o questin sonunda lord'un "kızını" kurtarıyoruz ve "nereye gideyim şimdi" sorusuna cevap olarak "gel benim stronghold'a" diyemiyoruz ya çok canım sıkıldı. halbuki brighthollow'da çalışırdı çamaşır bulaşık yıkayıp yemek yapardı, yazık tek başına dolanıcak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Ogre Druid'in Insect Swarm (veya bilmemne swarm) spell'i buglı, harita değiştirene kadar dmg'ı, party'den çıkıp girene kadar da animasyonu kalıyor karakterlerin üstünde. Ana karaktere atarlarsa gg oluyor, o açıdan Ogre Druid'lerle kapışılan fight'lara ana karakteri sokmamak lazım. Bir de Od Nua'nın sonlarına doğru Ranger petlerinde çeşitli buglar oluşabiliyor gene save'leri corrupt eden. Gerçi debug mode'da ManageParty komutuyla düzeltiliyor ama tabi achievement'lar pertliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Lordun Kızı Ben direk boynunu kırdım o kızın sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 hsdf ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Kafaya büyüsüz de olsa helm takmak elzem bişey mi? Bazı karakterlerin üstünde at şeyinde kelebek gibi durduğu için gerekli değilse takmamayı tercih edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 pet'i hiç takmıyo elemanlar ya. tuzağa çekmek için pet i yem yapayım dedim yemedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Ya bu Master Below öldüremedik domine ediyor :) Yola geldim amuleti ele koyacağım galiba. Fail :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar