Saeros Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 "now to find a home for my other staff" abi çok sağlam kıkırdadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Leyra'yı kesmek için ne yapmalı? easye aldım yine kesemedim hatunu.. parrty : paladin (lvl5) - wizard (lvl5) - chiper (lvl4) - ranger(lvl5) - barbarian(lvl5) - priest (lvl4) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 level 6 ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Bright said: C'ye bas sağ üstte Personal ssfsd Tamamda orada stat falan göstermiyor,sadece overall koymuşlar life time kills vs.. Genel bir paper yok grr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bir de ben başta durance'yi kovmuştum partiden nerdedir şimdi hiç bilmiyorum. konuşsam ikna edebilir miyim dönsün diye? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 durance kovulur mu lan asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Tamam işte o kadar gösteriyor DPS'i. Mesela bende main cipher 73k, Aloth 33k, Eder 10k vurmuş. Bu arada -spoiler alert- Magran Temple'dan aldığım üstünde +burn damage olan quest reward isimli flail'e +Vessel(Undead) dmg bastım sırf tematik olsun diye, Durance kullanıyor sdsfsc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 şu readric in kalesine kaçıncı lvlda gidicez? Biraz zor geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ben 4de girdim, 6 kişiyim. hiç spell, skill bile kullanmıyorum çatır çatır yürüyerek. seviye hard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 girersin de cikamazsin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 aquila said: durance kovulur mu lan asdf. ileri geri konustu pezevenk bende şutladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Maini kovarım duranceı kovmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Seru said: ben 4de girdim, 6 kişiyim. hiç spell, skill bile kullanmıyorum çatır çatır yürüyerek. seviye hard. 4 kişi lvl 3 girdim de kasıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Bu nası druid arkadaş Shapeshift falan oluyo ama Athletics 0. Bu major fatigue yiyor grubun geri kalanında tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 r. keep'teyim, herkesi kesiyorum, resolution falan aramıyorum ama priest of bilmemne ağır vuruyor... acaba aşağıdaki karıyı öldürmese miydim? party lvl 4, 6 kişiyim. rogue/druid/fighter/cipher/priest/wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 The final act diye bir quest aldim, anımancerınlar ile alakalı 3 kişi ile konuşmam lazım buldum 2sini, 3. adı Oly Ondra's Gift olması lazım bulamıyorum sinir yaptım, feedback pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Salty Mast brothelinde girişin sağında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Saklanmış şerefsiz, thank you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 insanın başına ne gelirse meraktan cidden. endless'ta 2 den 5 e atladım. hemen load =) daha endless kat 3 te mal oldum zaten. zolla yanında 2 ogre ile birlikte feciymiş. sade 2 ogre olunca çerez gibi kesiliyo ama zolla olunca feci bufflıyo ogreleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Erken lvl biraz crush orası ama kapıda tankla trapler falan gg liyorsun :) ama line vuruyor unutmamak lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 aquila said: girersin de cikamazsin asdf. raedric ikinci deneyişte kestim. başta korkuttu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ranged cipher başladım (power play karakteri gibi oldu biraz :) ) sanki daha zevkli geldi oynaması. Bi de blunderbuss falan bulsam karakter coşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 oyunu bitirenler , level kaçta bitirdiniz oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 12.99, 13 olamıyorsun zaten max lvl diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 df said: insanın başına ne gelirse meraktan cidden. endless'ta 2 den 5 e atladım. hemen load =) daha endless kat 3 te mal oldum zaten. zolla yanında 2 ogre ile birlikte feciymiş. sade 2 ogre olunca çerez gibi kesiliyo ama zolla olunca feci bufflıyo ogreleri. endless ogreli yer en zor zaten sonra kolaylaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar