Kanuni Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konustuktan sonra yaptim onu ben de ust katta katliam yapip asagiya inip lay lay takilabiliyorsun ya da ortami bicip iki metre otedeki dusmanin yaninda kampda kuruyorsun gibi bazi gariplikler var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 endless dungeon inanılmaz olmuş ya ben sürekli böyle görev kovalamaktan sıkılıyorum, giriyorum inime 2-3 saat full aksiyon. lvl 8 arkadaş tahtta oturan bezevenk neymiş öyle ya, kaç kere load ettim ben bilmiyorum. doğrusu benim parti physical ağırlıklı diye biraz öyle oldu, aoe magic akar o encounterda. onunda kestim, ilah armoru verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Aynen bencede. Dungeon adamiyim sanirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 ben de dungeon crawling olayını hiç sevmiyorum ya o yüzden endless dungeondan uzak durdum şu an direkt defiance bay e gittim, tam benlik abi şehir de böle gezip milletle konuşup questten queste koşma planescape havası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Kanuni said: Konustuktan sonra yaptim onu ben de lol evet böyle oluyomuş, ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 kapıdan geçer geçmez combat çıkıyor, formation mormation dinlemeden wizardlar en ön sırada çıkıyor ,tek yiyip yatıyorlar :( edit: yazdıktan sonra sol aşağıdaki sıralamayı değiştirmek aklıma geldi, hallettim sorunu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Dar yer ve dungeonlarda party kontrolu ve bizim adamlarin yon bulma vs leri berbat. Takiliyorlar birbirlerine yonleri ters oluyor falan. Baya yavas gitmek ve mob gorunce taktik ve yerlerini ayarlamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 oyun cok guzel de, pathing de bir o kadar kotu.bg 'i falam da boyle mi oynadik zamaninda hic hatirlamiyorum.sene 2015,daha bir ozen gosterseler iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 bg de de öyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Birde load olayi olduruyor dunyayi. Gir cik gir cik devamli bir kucuk oda icin bile load. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 1) Pathfinding baya kötü, çok salak yerlerde kitlenip kalıyorlar. Dar bir yerde yakalandığın zaman ve melee bir şekilde arkada kaldığı zaman onu oradan çıkarmak için tüm partiyi geriye çekmek zorunda kalıyorum. Dönüp dolaşıp gitmiyor gideceği yere, baya combat kaybettiğim oldu o adamın kitlenip kalmasından. 2) Eğer çok fazla adamın olduğu bir combat ise kimin nerde olduğu bazen çok karışıyor. Tab ile Endurance'lar highlight oluyor fakat bizim adamların ismi çıkmıyor (bunu açmanın yolu var mı) alttan adamı seçiyorum ve o karambolde örneğin Durance hangisi, nerde anlayamıyorum. Resmen kamerayı başka yere çekip tekrar portresine tıklayıp ortaya aldığı adamdan falna çıkarmaya çalışıyorum. Düzgün altında kimi seçtiğini hightlight etmiyor hepsinin altında yuvarlak yeşil olduğu için. Durance's staff Bunu satmışım itemları vendorlarken, şimdi bir dialog geçti Durance ile bizim adam gece rest ederken rüya gördü Durance'ın staffından alevler çıktı vs. Üzerinde konuştular ettiler, Şimdi kıllandım ulan itemı sattım ileride patlamasın bana yok diye. Geri dönüp bulmaya çalışayım mı diyorum. Planescape'de başıma gelmişti çünkü çok önemli bir quest itemı ilerde satmışım bulamamıştım on saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 totemic said: Leyra nasıl kestiniz arkadas onu? parti yata yata bir kaldı orda. level kaç gittin oraya? ben şimdi level 6 ekiple gittim tek deneyişte kimse ölmeden rahat kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 leyra ben 5te gıttım 1-2 de 4 level vardı. 6 olunca bir daha gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 http://i.imgur.com/4fer53h.jpg en antipatik oyun confirmed, anitaya şikayet edicem direk! tumblr on march! http://www.youtube.com/watch?v=heIH9vfwKBM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 İnsan ırkından nefret ediyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 totemic said: Leyra nasıl kestiniz arkadas onu? parti yata yata bir kaldı orda. How To Prayer Against Fear Holy Meditation Consecrated Ground Toplu durup nuke Cipher'a Body Atunement aldım, melee'de gezip Ectoplasmic Echo falan atıyorum tanka sdsfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Hard oynuyorsanız silah satmayın, mobların tipine göre enchant edin silahları yoksa ilerleri pek sevimli olmuyor oynancak gibi değil.Easy çekip çemkirmeyin burada :D Shadow ve lesser drake summon statueler hayat kurtarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 İsimli ve full enchantlı silahlar varken moba göre silah baya zayıf kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Dediğin gibi olsun isimli silahlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 rogue hiç sarmadı ya... druid filan mı açsam diyorum ama zaten oyunda druid var felan bilemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Monk, Fighter, Wizard, Chanter, Ranger ve Priest gidiyorum çok eğlenceli. Monk baya iyi ama ogreler pek acımıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Sam said: evet o ayı şimdilik dayı. sonra döneceğim ama ben ona arcane gibi. :p o ayıyı not aldım ben de, görüşeceğiz ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 AI olmaması yorucu ama ya. Resmen gruptaki bütün casterları atıp sırf düz ateş eden adamla oynama arzum var. Chanterda iyi kendi kendine takılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 chanter'ı attım ben gruptan, melee support/dps olarak tanktan overall 25% daha az damage yapmış. chantlerinin allylara debuff atmasına da anlam veremedim. fright chant basıyorum, benim parti fright oluyor das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Chanter benim de en zayıf halkam, ama endless dungeon için partide olması gerekli herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar