Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

endless dungeon inanılmaz olmuş ya

ben sürekli böyle görev kovalamaktan sıkılıyorum, giriyorum inime 2-3 saat full aksiyon.

lvl 8

arkadaş tahtta oturan bezevenk neymiş öyle ya, kaç kere load ettim ben bilmiyorum. doğrusu benim parti physical ağırlıklı diye biraz öyle oldu, aoe magic akar o encounterda. onunda kestim, ilah armoru verdi

Sosyal ağlarda paylaş

1) Pathfinding baya kötü, çok salak yerlerde kitlenip kalıyorlar. Dar bir yerde yakalandığın zaman ve melee bir şekilde arkada kaldığı zaman onu oradan çıkarmak için tüm partiyi geriye çekmek zorunda kalıyorum. Dönüp dolaşıp gitmiyor gideceği yere, baya combat kaybettiğim oldu o adamın kitlenip kalmasından.

2) Eğer çok fazla adamın olduğu bir combat ise kimin nerde olduğu bazen çok karışıyor. Tab ile Endurance'lar highlight oluyor fakat bizim adamların ismi çıkmıyor (bunu açmanın yolu var mı) alttan adamı seçiyorum ve o karambolde örneğin Durance hangisi, nerde anlayamıyorum. Resmen kamerayı başka yere çekip tekrar portresine tıklayıp ortaya aldığı adamdan falna çıkarmaya çalışıyorum. Düzgün altında kimi seçtiğini hightlight etmiyor hepsinin altında yuvarlak yeşil olduğu için.

Durance's staff

Bunu satmışım itemları vendorlarken, şimdi bir dialog geçti Durance ile bizim adam gece rest ederken rüya gördü Durance'ın staffından alevler çıktı vs. Üzerinde konuştular ettiler, Şimdi kıllandım ulan itemı sattım ileride patlamasın bana yok diye. Geri dönüp bulmaya çalışayım mı diyorum. Planescape'de başıma gelmişti çünkü çok önemli bir quest itemı ilerde satmışım bulamamıştım on saat.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...