Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

Alternatif portre şeysi. Küçük olanların previewları kötü ama oyun içi böyle görünmüyorlar tabi.

https://plus.google.com/photos/113461486144537350418/albums/6130468213761591649?authkey=CNXDttbW-s-2dA

Ben de bi ara diablo monk u portre haline getireyim, ingame görünüşü de benzetirim ona.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

inşallah cumartesi sabahına kadar karakter oluşturma ekranından oyuna geçebilirim. asdf

Abi şu tamamen ben ya. Aynısıyım, bu single rpg lerde saatler geçiriyorum, dönüp beğenmeyip 20 kere aynı döngüyü yaşıyorum sonra bırakıp bir q3 duel atıyorum falan temiz kafa oyuna başlıyorum.
Heyecandan çalışamıyorum beyler bu arada onu napacağız ki 23:00'e kadar ofisteyim bugün ühühü.
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz daha vidyoyla devam edelim. 73 saat oynayan ve bitiren bi arkadaş oyunu neden bu kadar çok beğendiğini anlatıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=Ml3EdUJJOPw

Bu arada paradox gerçekten biliyor bu işi, citiesdeki gibi streamerlara dağıtıp sağlam reklamını yaptırdı oyunun, dalga geçtik mal gibi oynayanlarla falan ama GTA5'i de geçerek steamde top seller oldu Pillars (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

İstediğimi oynarım sana mı sorucam. Adam gibi paylaşım yapan axe gibi insanların yazdıklarını okuyup, oyunun kendim için alınabilir özelliğini arıyorum.

Araya yok tıraş oldum, oyunu bekliyoruz hell yeah falan şeyler yazıyosunuz ona sinir oluyorum. Oyunla problemim yok yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne güzel silah çeşidi koymuşlar ya:

Weapon Focus Groups:

Adventurer - Pollaxe, Estoc, Flail, Wand, War Bow.
Knight - Battle Axe, Sword, Morning Star, Crossbow
Noble - Dagger, Rapier, Mace, Sceptre, Rod
Peasant - Hatchet, Spear, Quarterstaff, Hunting Bow, Unarmed
Ruffian - Sabre, Stiletto, Club, Pistol, Blunderbuss
Soldier - Great Sword, Pike, War Hammer, Arbalest, Arquebus

Tatmin oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

İstediğimi oynarım sana mı sorucam. Adam gibi paylaşım yapan axe gibi insanların yazdıklarını okuyup, oyunun kendim için alınabilir özelliğini arıyorum.

Araya mal mal yok tıraş oldum, oyunu bekliyoruz hell yeah falan şeyler yazıyosunuz ona sinir oluyorum. Oyunla problemim yok yoksa.

Oğlum bak git.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu vidyo da chanterları gösteriyor. Chanter tankı pek tutmuyorum ben, ne aktif tanking abilityleri fighter tank kadar, ne de pasifleri paladin kadar etkili değil. HPsi de düşük falan. Şu chantler ve invocationlar melee bi dps buildda tanklara destek için de kullanabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=ahbkkeu9kI0

Buildla ilgilenmiyorsanız bile PoE'nin bard mekanikleri biraz farklı, onları anlamak için bakabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...