bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 dana22 said: ne yaptin dus alip kremlendin filan mi ? YES http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/310/119/076.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Alternatif portre şeysi. Küçük olanların previewları kötü ama oyun içi böyle görünmüyorlar tabi. https://plus.google.com/photos/113461486144537350418/albums/6130468213761591649?authkey=CNXDttbW-s-2dA Ben de bi ara diablo monk u portre haline getireyim, ingame görünüşü de benzetirim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 inşallah cumartesi sabahına kadar karakter oluşturma ekranından oyuna geçebilirim. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 totemic said: inşallah cumartesi sabahına kadar karakter oluşturma ekranından oyuna geçebilirim. asdf Abi şu tamamen ben ya. Aynısıyım, bu single rpg lerde saatler geçiriyorum, dönüp beğenmeyip 20 kere aynı döngüyü yaşıyorum sonra bırakıp bir q3 duel atıyorum falan temiz kafa oyuna başlıyorum. Heyecandan çalışamıyorum beyler bu arada onu napacağız ki 23:00'e kadar ofisteyim bugün ühühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 BonePART said: Bright said: Ben gene standart Neutral Evil oynarım, tadından yenmez. Bu arada hayatımda Evil hiç oynayamadım lan üzülüyorum asfaasf. senindemi vicdanın el vermiyo. bide diger tatlı npcler kaçıp gidiyodu bg de evil yürürüm dersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 abi hikaye evile karşı olunca evil oynamak anlamsızlaşıyo. böyle multi end falan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Abi az önce traş oldum, makine ne yaparsam yapayım boyun bölgemdeki kılları almamakta direndi. Bu oyunun çıktığı gün neckbeard olmalısın dedi adeta. Saygı duydum. Neckbeard'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Arkadaşlar hepimiz heyecandan ve beklemekten dengesizleştik sanki. Feelingzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Allah akıl fikir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 jilet kullanan bi ben varım galiba forumda. babanızdan boyle mi gordunuz abi. sıcak suyla fırcayı kopurtmeye vaktim olsa keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 SON 2 SAAT. http://media.tumblr.com/45f459001b572dd8efa71f83bdc89d70/tumblr_inline_n3tnixmWqt1qgwjr8.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Biraz daha vidyoyla devam edelim. 73 saat oynayan ve bitiren bi arkadaş oyunu neden bu kadar çok beğendiğini anlatıyor. http://www.youtube.com/watch?v=Ml3EdUJJOPw Bu arada paradox gerçekten biliyor bu işi, citiesdeki gibi streamerlara dağıtıp sağlam reklamını yaptırdı oyunun, dalga geçtik mal gibi oynayanlarla falan ama GTA5'i de geçerek steamde top seller oldu Pillars (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Rasmon git diablo oyna sen ya. Burada vakit harcayacağın sürede 2 paragon level kasardin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 İstediğimi oynarım sana mı sorucam. Adam gibi paylaşım yapan axe gibi insanların yazdıklarını okuyup, oyunun kendim için alınabilir özelliğini arıyorum. Araya yok tıraş oldum, oyunu bekliyoruz hell yeah falan şeyler yazıyosunuz ona sinir oluyorum. Oyunla problemim yok yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz bundan sonra ilgilendiğin topicleri listele bana, ben yazacaklarımı senden onay isteyip öyle yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Ne güzel silah çeşidi koymuşlar ya: Weapon Focus Groups: Adventurer - Pollaxe, Estoc, Flail, Wand, War Bow. Knight - Battle Axe, Sword, Morning Star, Crossbow Noble - Dagger, Rapier, Mace, Sceptre, Rod Peasant - Hatchet, Spear, Quarterstaff, Hunting Bow, Unarmed Ruffian - Sabre, Stiletto, Club, Pistol, Blunderbuss Soldier - Great Sword, Pike, War Hammer, Arbalest, Arquebus Tatmin oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 @Rasmon beğenmiyorsan okuma. hadi çık şimdi diablo bölümüne yallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 @axe paradox cities ekibine çikolata şelalesi göndermişti. bakalım poe satışlarından sonra obsidian'a ne göndericek?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Rasmon said: İstediğimi oynarım sana mı sorucam. Adam gibi paylaşım yapan axe gibi insanların yazdıklarını okuyup, oyunun kendim için alınabilir özelliğini arıyorum. Araya mal mal yok tıraş oldum, oyunu bekliyoruz hell yeah falan şeyler yazıyosunuz ona sinir oluyorum. Oyunla problemim yok yoksa. Oğlum bak git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 73 saat oynayip bitiren arkadas..nan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 remotela baglandim bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Ya Steam serverları sıçmaz umarım herkes yüklenince aynı saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 gaben can take it https://secure.static.tumblr.com/6fd354bd374f73429b0e2fa7ad67825f/8xkyxju/yNMn5ydvi/tumblr_static_tumblr_static__640.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Bu vidyo da chanterları gösteriyor. Chanter tankı pek tutmuyorum ben, ne aktif tanking abilityleri fighter tank kadar, ne de pasifleri paladin kadar etkili değil. HPsi de düşük falan. Şu chantler ve invocationlar melee bi dps buildda tanklara destek için de kullanabilir. http://www.youtube.com/watch?v=ahbkkeu9kI0 Buildla ilgilenmiyorsanız bile PoE'nin bard mekanikleri biraz farklı, onları anlamak için bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 intellect fighter ya da druid gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar