Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

_Rave said:

ya işte hem path of damned oynayıp hemde oyundaki npcleri hikaye için kullanıcağımdan dengeyi korumak için tank gitmek en iyisi gibi geldi bana.tank min/max olursa geri kalan companionların statları ne kadar dağınık olursa olsun boss fightta bütün iş tankın yaşayıp yaşamamasına bağlı olduğu için adamlar arkadan sadece taşta atsa bir şekilde tutunuyor takım.

birde şunları gördüm mesela,oyundaki heallerin genel olarak zayıf olduğu söylenmiş.ki yine tankın min/max önemini arttırıyor bu.üstüne perception-resolve iki tank statı çok büyük oranda conversationlarıda etkiliyor.üst seviye zorlukta nekadar çok fighttan kaçar, olayları diplomatik olarak çözersen okadar iyi.

Monktan tank olur mu
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Monk tank oluyor da fighter tankın yanında zayıf. Monkun abilityleri daha çok offtanklığa yönelik.

https://youtu.be/Z7Es5KsYdmk?t=17m28s

Bileklerimi dondurma kaşığıyla kestim

haha adam çok komik.

bu arada Burak, abi on numara sesin var, oyunalardan da anlıyorsun. Otur Youtube'da oyun tanıtım videoları yap. Seni hemen Youtube partneri yaparız paraya para demezsin.

böle insanlara bırakma
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Ya bu aralar dardayım biraz da bu oyunu taksitli nerden alırım illa d&r'a falan mı düşmesini beklicem kutulu? (kutulu en aşağı 100 kafa olur :( )

Valla Playstore'a falan eklenirse oradan belki faturaya yansıtmalı/taksitli yapabilirsin ama Paradox oyunlarının hakkına sahip mi orası emin değilim. Onun dışında kutulu bulmaya çalışmak tek çare sanırım. :/
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Ya bu aralar dardayım biraz da bu oyunu taksitli nerden alırım illa d&r'a falan mı düşmesini beklicem kutulu? (kutulu en aşağı 100 kafa olur :( )

yahu dardaysan neden kendini sıkıntıya sokuyorsun oyunu için, release'de handan çeker oynarsın, exp'dir, dlc'dir çıktığı zaman oyunla birlikte indirimli alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Önyükleme encrypted tek file indiriyor, düşerse streamerlara verilen kopyalardan düşer. Onlar da kontrollüdür heralde, paradox baya hakim o işlere.

Korsanı engellemek için KS physical tierların disklerini geç yollayacağız demişlerdi bide.

Diğer taraftan collectors edition itemlarımdan bi haber yok, gümrük mümrük kimse bişey sormuyor lel. Mayısa kadar gelir mi acaba 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...