Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Ahaha adam grumpy granpa ya tam, biz zamanında aa negzel bunları da pakete ekliyoruz diye sevinirken (ben iskambil destesi aldım lel), diyor ki neden size hizmet ediyorlar SADAECE BANA EDECEKLER

Lafımı çarpıtmakla kalmamış üzerine Kotickleşmişsin.

Sana hizmeti(!) ve pledge değiştirmek isteyene o imkanı ayrı bir menüden sunabilir.

Basit bir key claim için tekrar order vermek ve orada pledgeinin seçili bile olmaması tam EA, Funcom, Ubisoft tier. Film var oyun var mp3 var diye yol kesen bootlegçilere benziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya statlar o kadar kritik değil. Tank için min maxın dibine vursan (3 might 3 dex) alacağın zaten +15 deflection daha fazlası değil. Onu da tek bi talentla alabiliyorsun. Path of the Damned ayrı bi hikaye ama hard zorlukta sıkıntı çıkmaz.

Asıl önemli olan talentlar ve class abilityler, misal Eder büyük ihtimalle lvl 1 katılacağından kendin ayarlarsın tank buildını. Ama yüksek lvl katılan npcleri düzeltmek daha büyük sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bg nin en sondaki difficulty sliderı kadar bile zor olsa her boss fightta save-load spamlemek can sıkıcı.ne biliyim bi kangaaxı bi şu paladin kılıcını düşüren dragonu ilk oyunda sarevoku vs.keserken az save-load yapmamıştım.hani benim için max 5-6 kere toplamda save-load yapmak ideal,yoksa karakterden soğuyorum.

ha buarada path of damned oynamıyacak varmı ya? hard ne abi?
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte hem path of damned oynayıp hemde oyundaki npcleri hikaye için kullanıcağımdan dengeyi korumak için tank gitmek en iyisi gibi geldi bana.tank min/max olursa geri kalan companionların statları ne kadar dağınık olursa olsun boss fightta bütün iş tankın yaşayıp yaşamamasına bağlı olduğu için adamlar arkadan sadece taşta atsa bir şekilde tutunuyor takım.

birde şunları gördüm mesela,oyundaki heallerin genel olarak zayıf olduğu söylenmiş.ki yine tankın min/max önemini arttırıyor bu.üstüne perception-resolve iki tank statı çok büyük oranda conversationlarıda etkiliyor.üst seviye zorlukta nekadar çok fighttan kaçar, olayları diplomatik olarak çözersen okadar iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...