axedice Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Wikiye lore için bakın da mekanikler için pek bakmayın, baya eski beta buildlerından kalan bilgiler var çoğu şey güncel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 axedice said: Ahaha adam grumpy granpa ya tam, biz zamanında aa negzel bunları da pakete ekliyoruz diye sevinirken (ben iskambil destesi aldım lel), diyor ki neden size hizmet ediyorlar SADAECE BANA EDECEKLER Lafımı çarpıtmakla kalmamış üzerine Kotickleşmişsin. Sana hizmeti(!) ve pledge değiştirmek isteyene o imkanı ayrı bir menüden sunabilir. Basit bir key claim için tekrar order vermek ve orada pledgeinin seçili bile olmaması tam EA, Funcom, Ubisoft tier. Film var oyun var mp3 var diye yol kesen bootlegçilere benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 totemic said: ön yüklemeye açıcaklar mı acaba? bile var mı? hayır. korsanlar back edenlerden once oynamasın diye ön yükleme olmayacak oyunun fiziksek kopyaları da bildigim kadarıyla steam release olduktan sonra ship edilecek, korsanları engellemek amaçlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 ay ben heycanlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 başı götü 10gb'dır abi zaten, iner hızlıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 akk ile o 10gb insana işkence gibi geliyor.. allah cezanı versin ttnet. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 6-7 gb gibidir. betalari o sekilde gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 keyler dagitildi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 SenariouS said: keyler dagitildi mi ? Nope. Forumlarda ağır isyanda millet "streamerlar çatır çatır oynuyor, biz backerız, niye ikinci sınıf muamelesi görüyoruz?!" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Haklılar ama ayıptır, sanki backer oynayınca hype olmayacak. Ver işte adamlara hakkını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 26sinda vericekler iste, nesi ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Bugün verilecek denmişti önceki sayfalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 "streamerlar çatır çatır oynuyor, biz backerız, niye ikinci sınıf muamelesi görüyoruz?!" Busu ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 millet ne işsiz ya, şunu dert etmek falan ne güzel hayatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Gereksiz abartıyorlar bence. Streamer dediğin eski preview copy kafası işte, backerlara niye onu versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 npclerin statlara göz gezdirdim bi şöyle,fighter npc nin statları yüksek zorluk seviyesinde tanklık yapıcak durumda değil.tank açmak şart oldu o yüzden sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Verirsin buff'ı heal'ı yapar tanklık. Tanklık statla yapılsaydı ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 tanklik yurekle olur delikanli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Yok ya statlar o kadar kritik değil. Tank için min maxın dibine vursan (3 might 3 dex) alacağın zaten +15 deflection daha fazlası değil. Onu da tek bi talentla alabiliyorsun. Path of the Damned ayrı bi hikaye ama hard zorlukta sıkıntı çıkmaz. Asıl önemli olan talentlar ve class abilityler, misal Eder büyük ihtimalle lvl 1 katılacağından kendin ayarlarsın tank buildını. Ama yüksek lvl katılan npcleri düzeltmek daha büyük sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 O yüksek level katılanları düzeltmek her oyunda sorun oluyor da oyunlar zaten o kadar zor olmuyor herşeyin ne işe yaradığını çözdükten sonra. SP sonuçta, abuse'lıycak OP bişi buldun mu bitiyor oyun sdsff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 valla bg nin en sondaki difficulty sliderı kadar bile zor olsa her boss fightta save-load spamlemek can sıkıcı.ne biliyim bi kangaaxı bi şu paladin kılıcını düşüren dragonu ilk oyunda sarevoku vs.keserken az save-load yapmamıştım.hani benim için max 5-6 kere toplamda save-load yapmak ideal,yoksa karakterden soğuyorum. ha buarada path of damned oynamıyacak varmı ya? hard ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Load atmadığım boss fight'a, boss fight demem ben sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Ben ilk playthroughda path of the damned onyamam ya hard yeterli, companion hikayeleri için en az 2 playthrough lazım zaten gimped partilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 En zor bazen baygınlık geçirtiyor penaltılarla, bazen ben de bir tik aşağı atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 ya işte hem path of damned oynayıp hemde oyundaki npcleri hikaye için kullanıcağımdan dengeyi korumak için tank gitmek en iyisi gibi geldi bana.tank min/max olursa geri kalan companionların statları ne kadar dağınık olursa olsun boss fightta bütün iş tankın yaşayıp yaşamamasına bağlı olduğu için adamlar arkadan sadece taşta atsa bir şekilde tutunuyor takım. birde şunları gördüm mesela,oyundaki heallerin genel olarak zayıf olduğu söylenmiş.ki yine tankın min/max önemini arttırıyor bu.üstüne perception-resolve iki tank statı çok büyük oranda conversationlarıda etkiliyor.üst seviye zorlukta nekadar çok fighttan kaçar, olayları diplomatik olarak çözersen okadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar