Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Arkadaslar bildiginiz gibi yeni kasa sifir scirocco alirken kapidan dondum bunda sizin payinizda buyuk oldu(yorumlar ile) dun itibariyle bursa teknik oto'ya kaporami vermis bulunuyorum.Almis oldugum arac bmw 1.16d (beyaz) sunroof dahil her paket var ah bi de bmw dizel'le m paket verseydi tadindan yenmezdi ama artik sonradan m yapicaz tamponlari ve jantlari.Arac su gorunen euro kuru ile 87 bin lira civarina gelicek fakat teslimati subat sonuymus(gumruk vs) secim konusunda sizin dusunceleriniz nelerdir ?
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 hayirli olsun artik bi tur verirsin. alman markasindan sasmamn iyi olmus. güle güle kullan. (tu)
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Her paket var sunroof vs de var diyorsun valla 87bin iyi fiyat.
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 serjuhan said: Her paket var sunroof vs de var diyorsun valla 87bin iyi fiyat. aynen tekno,trio ve turkiye paketi alabildiklerimdi(yani secmeme firsat verdiklerinin hepsini sectim) sadece deri koltuk yok geri kalan hersey var...fiyati sabitleme olayi yok arac subat sonu gelicegi icin bugunku euro baziyla o fiyati verdiler umarim cok artmaz
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Anladım, hayırlı olsun :) Her halde yüzde 5 dolayında bir iskonto yapmışlar, belki daha da fazla.
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 serjuhan said: Anladım, hayırlı olsun :) Her halde yüzde 5 dolayında bir iskonto yapmışlar, belki daha da fazla. valla liste fiyati 101 bin cikti aracin
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Çok soru sordum da 2014 mü 2015 mi model? Abim de 2014 yılında 3 serisi aldı da güzel iskonto yapıyor adamlar.
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Bir tane kendine bir tane devlete aldın dimi? Hayırlı olsun güle güle kullan
photographer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 istanbulda otursaydın kardeşime yönlendirirdim avcılarda çalışıyör
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 photographer said: istanbulda otursaydın kardeşime yönlendirirdim avcılarda çalışıyör Borusana mı girdi? (Bunu yazmam lazımdı sry)
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Nasıl bir tembellik şu otomatik vites sevgisi onu anlamış değilim henüz.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Façan yansın karşimmmm plakayı atta kaputa tıklatalım =) şaka bir yana gerçekten bayıldığım bir araba kazasız belasız güle güle kullan renk ne renk? birde 87k tl ise gerçekten çok uygun fiyatmış
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 deadwoll said: Nasıl bir tembellik şu otomatik vites sevgisi onu anlamış değilim henüz. 10bin nufuslu kasabada mı yaşıyorsun abi. otomatik vites bile bacak macak bırakmıyor. 10kms ile saatlerce dur kalk.
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesala minibusler oto vites olsa, dunyanin en kibar insanlari soforler olabilir.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Gecen kiz arkadasima verdim arabayi, birak otomatik vites kullanmayi, araba bile kullanmiyor 2 yildir. Bu nasil bir rahatlik diye koltuga bosaldi. Kendinizi manuelle kandirmayin artik
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 otomatik vitesin yasaklanması lazım, çoğu dallama telefonu elinden düşürmüyor.
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 telefonu engelleyemezsin abi sfds. en azından manueldeki gibi şekildem şekile girme olmadığından daha az tehlikeli. sol elle vites değiştirmeler falan. yandakine 2'ye atsana demeler sdfs
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Kiz arkina linkleyim konuyuda ashes to ashes yapsin sana bence
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Esh said: Gecen kiz arkadasima verdim arabayi, birak otomatik vites kullanmayi, araba bile kullanmiyor 2 yildir. Bu nasil bir rahatlik diye koltuga bosaldi. Kendinizi manuelle kandirmayin artik Ben de benimkini verdim kız arkadaşıma, senelerdir manuel kullandığı için debriyaj diye frene asıldı yolun ortasında alışkanlıktan. Allahtan boştu yol. Manuel arabanın hiç bir anlamı yok ayrıca, özellikle büyük şehirde yaşıyorsan.
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Abi otomatik rahatlıktır da, "manuel çekilecek dert değil" diyecek kadar da değil yani. Ben de senelerce İstanbul trafiğinde araç kullandım, Bahçeşehir - Göztepe gittim geldim yeri geldi, hatta sırf trafik yüzünden toplu taşıma tercih ettim hep ama otomatikmiş manuelmiş hiç bir şey farketmiyor o trafikte. Hep çile, eziyet.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Abi o trafikte otomatik araba kullanmak varken neden her dur kalkta çile çekesin ki? Baya manuel çekilecek dert değil yani otomatik opsiyonu varken.
Öne çıkan mesajlar