Masakari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Pati modlarının topak kitleme sevdasını bir anlamadım gitti zaten. Baktın konu sapmış gitmiş at garpıça orada biz halladeriz. Ne kitliyon arkadaş yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 arkasından koşup vurarak olmaz öyle jaeger'e. sen hiç girişme bu işlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 konu cidden çok tatlı ilerliyomuş, çok hafif belaltı vurmalar dışında gayet tatlı bi sataşma varmış, yazık olmuş. r4hm4n boksçu olduğu için döver ama jager i dsfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 yine nerde drama vardı da kacırdık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ben ceyguru anlattim baska bir konuda, bu kadar korkmaniza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ağzın boş durdu , hafif eğilde doldurayım o boş kalan ağzını ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 xunn said: Abi Jaeger'a ayar vurmak için ulaşılması gereken mass nedir? Sataşmak istiyorum çünkü. http://i.imgur.com/RaA26wE.jpg 5 okka abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 boks moks demiş r4hm4n alır bence vs de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Aha ölüm döğüşünü kaçırmışım :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 abi jaeger dünyada fitness yapan adamların arasında ilk %0.1dedir büyük ihtimalle kaliteli kas vucut denge vs bakımından. üstüne muay thai falan yapıyo. ben 6-7 yıl ara vermeden yapsam su an anca şu anki haline gelebilirim büyük ihtimal. imkansıza yakın yani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 https://instagramimages-a.akamaihd.net/profiles/profile_1270370479_75sq_1397595529.jpg kesin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 4 inch punch yapamiyosa bosa kasmis bu zamana kadar, biraksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Bırak ya geçen spar yapalım mı dicektim bayadır uğraşmıyorum dedi. Gerçi acımışta olabilir ahahaufhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 forgiver gene meme resmi koymuş ban plsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 4 inch punch ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 mesih ultisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=keS3OTNger8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 wastyrx said: Bırak ya geçen spar yapalım mı dicektim bayadır uğraşmıyorum dedi. Gerçi acımışta olabilir ahahaufhasd valla en son yazın yapıoduk arkadaşla gitti şimdi bende kum torbasında çalışıyorum sadece kaşım gözüm açılmasın artık rahatım böyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Sikletime daha yakın adam buldum zaten iyi oldu yok dediğin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 olm 96kg oldum lan zaten kum torbasına bile diz atarken bağladığım ağaç yamuluyo aslında merak edyiorum şimdi sparlasam bi arkadaş bulup ne durumdayım diye de dediğim gibi gerek yok ya ringe çıkmıyorum bişi yapmıyorum topallaya topallaya gezdim kaç ay low kick yemekten squat yapamıodum sonra adam gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Sen yapma zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 moriarty said: abi jaeger dünyada fitness yapan adamların arasında ilk %0.1dedir büyük ihtimalle kaliteli kas vucut denge vs bakımından. üstüne muay thai falan yapıyo. ben 6-7 yıl ara vermeden yapsam su an anca şu anki haline gelebilirim büyük ihtimal. imkansıza yakın yani sdf. BRB 10 YIL VÜCUT SONRA LAF ATICAM JAEGER, HAZIR OL DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK. http://i.imgur.com/MVzVQ2e.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 r4hm4an hepinizi siker atar kasmaın boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ya sen laf at, zaten aptal oldugu icin anlamiyo. beyin erimis artik protein tozu cekmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 moriarty said: abi jaeger dünyada fitness yapan adamların arasında ilk %0.1dedir büyük ihtimalle kaliteli kas vucut denge vs bakımından. üstüne muay thai falan yapıyo. ben 6-7 yıl ara vermeden yapsam su an anca şu anki haline gelebilirim büyük ihtimal. imkansıza yakın yani sdf. yok be hacı o kadar abartma gayet sağlam geliyosun kısa sürede gelir geçersin bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar