Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 http://www.bookdepository.com Kitapci, Ingiltere'den. Ozelligi bize ucretsiz kargo ile yollamasi kitaplari. Fiyatlar Amazon'dan 1-3$ daha pahali ama kargo beles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 yanda food drink vardı dedim ne alaka kitap sitesinde food drink, food drink kitaplarıymış JHDSFSDSSSFSFSGDFSJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 2 kere kullandim book depository i. Gerge nin dedigi gibi fiyatlar amazondan azcik yuksek ama bedava shipping o acigi kapatiyor. Birde cok guzel paketliyorlar(ozellikle buyuk kitaplari) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Sadece kitap yok ben Fatasy Flight Games oyunlarını buradan alıyorum. x-wing vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 en az ne kadarlık sipariş vermemiz gerekiyor bedava kargo için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 En az diye bir şeye rastlamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 PTT ile mi geliyor aliexpress gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Evet yaklaşık 1 ay sürüyor gelmesi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 istediğim kitabın 172 sterlin olması çok tatlı adamlar 232 sterlinden indirmişler bir de yirim ben onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 1 ay sürmüyor ya. 1-2 haftada geliyor hep. bende abebooksta hep burayı kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 verdim sipariş, bakalım kaç haftada gelcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 501 dolar aradığım kitap normalde fotoğraflayıp pdf haline getirmiştim,belki uygundur diye basılı halini alayım dedim vicdansızların koyduğu fiyata bak. Sadece yazı ve index var,hususi özelliği de yok kitabın bu nedir arkadaş. Ben kütüphanelere fotoğraf makinesi ile girmeye devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 fiyatlar fahis ya 200 sterline kitabi yazani getirtir ders veridiririm kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Text book icin AbeBoks'a gidin zaten. Burasi daha cok roman, manga gibi seyler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Jaegerjaquez said: yanda food drink vardı dedim ne alaka kitap sitesinde food drink, food drink kitaplarıymış JHDSFSDSSSFSFSGDFSJ ASDIJAOKNWEWEBWEBWEBWBE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Valla ben burdan 2 tane yazilim kitabi siparis ettim 2 gun once, fiyatlar amazon ile hemen hemen ayni ve kargo beles. 7-10 is gunune elinizde olur dediler,kargoda sikinti olmazsa surekli burayi kullanirim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 biz boardgameleri buradan alıyoruz. dolar ile satması iyi oluyor. kargo da yok. Bugüne kadar 10-15 boardgame getirttik. Hiçbirinde problem olmadı. Bir tanesinde kart eksik çıktı. Onu da arkadan kargoladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Laorx said: verdim sipariş, bakalım kaç haftada gelcek. 3 haftada geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 16 dolarlik kitap 40 kusur liraya geldi. tesekkurler uzun adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ben buradan abebooks üstünden kitap almıştım kaç sene önce, gayet hızlı gelmişti. Gel gelelim 5 Nisan'da yaptığım siparişim ancak dün geldi. Üstelik nerede olduğunu sorunca suçu bana attılar, sebebi de posta kodunu 36349 yerine 46 yazmıştım, onu düzelttim diye. Posta koduna bakılmıyor Türkiye'de desem de dinletemedim. 10 haftaya bize geri döner o zaman tekrar yollarız dediler, ben gümrüktedir dedim, yorum yok. Tracking code sordum, yok diyor, e o zaman bana nasıl teslim edildiğini anlıyorlar? En son 3 defa size geri gelmezse ne olacak diye mail attım, tık yok. Dün geldi, salaklar bi de fazladan kitap yollamış. Bir daha bulaşmam bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Benim kitaplarda 5 haftada geldi.Amazona karşı hiçbir esprisi kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 niye bakılmasın posta koduna tr'de yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar