nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Bir şey isticem, bi pm den gelebilir misiniz ? sagolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bende var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 abi bende bi saglık problemi var, ellerim cok terlıyo da, adamın bırı yazmıs doktorum ılala tedavı ettı dıye, amelıyatsız, mesaj atanı yonlendıreblrm dıye, o adama msg atıcaktm, bi sorabilir misin doktoru nerede ve hangi ilacları vermiş adamın nicki be still Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ok attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 eyw, cevap bekliyorum, bu arada pm kutun dolmus bosalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ok ben de attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 anksiyete mi oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Ben atmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 mucx sagolun @wish yok hacı hıc bı alakası yok, durduk yere oyle terlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 stresslerinden uzaklaş düzelir. Bölgesel aşırı terlemeler genelde stres kaynaklı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Senin nickini her gördüğümde 'afiyet olsun' demek geliyor içimden. Afiyet olsun nutella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Voys said: stresslerinden uzaklaş düzelir. Bölgesel aşırı terlemeler genelde stres kaynaklı oluyor abi stresle hiç alakası yok benim durumumun, bambaşka bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ben adama küfrettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ben de kermit adına özür diledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 özrünü kabul etmemiş adres istiyo benden ağzıma sıçacak sanırım. abv nutella başımıza iş açtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 benim de ayaklarım terliyor, özellikle kışın çekilir dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 sandalet giy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 eli terli adam da hiç çekilmez. bi de mouse kullanınca eli terleyenm tipler vardır, mouse yapış yapış olur elini süresin gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ne el terlemesi ya köylü müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 köylünün eli nasır dogmit kardeş, ter geçmiyor oradan. kasabalı mısınız desen kabul ederim, bu olmamış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ben satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 DoGMeaT said: ne el terlemesi ya köylü müsünüz? vaaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 şimdi konu "nereleriniz terliyor" a gelip yine neticede bitecek bak gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 250 liraya sattıydım 2 3 yıl önce asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Dworgian said: şimdi konu "nereleriniz terliyor" a gelip deriniz..evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar