stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Uzunca bir süre diyetin ardından ilk yüksek kalorili yemeğimi paylaşmak istedim. Tarifi bir arkadaşımdan almıştım. Uzunca süre aklımdaydı. Oldukça kolay ve çok lezzetli. Lafı uzatmadan malzemeler ile başlayalım - 1 adet dilimlenmiş ekmek - Yağsız pişirme kağıdı - Tuz, Kırmızı biber, Nane - 2 yemek kaşığı mayonez - 4 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı - 1 yemek kaşığı sıvı yağ - 2-3 diş rendelenmiş sarımsak - Yeteri miktarda rendelenmiş kaşar - İsteğe bağlı olarak bir tutam maydanoz http://i.hizliresim.com/A01Vpz.jpg * İlk olarak maydanozları mümkün olduğunca ince kıyım şekilde doğruyoruz. * 3 diş sarımsak, sıvı yağ ve tereyağımızı bir kaba koyup karışıncaya kadar çırpıyoruz. Bu aşamada tereyağının oda sıcaklığında beklemiş olması çok önemli yoksa 20 dakika çırpmaya uğraşırız. (not: Ben sarımsaklı mayonez kullandığım için 3 diş sarımsak rendeledim. Eğer sade mayonez kullanacaksanız 4-5 diş sarımsak gerekecektir) http://i.hizliresim.com/yA0Wg7.jpg * Yağsız pişirme kağıdını tepsiye seriyoruz. http://i.hizliresim.com/mr2bv2.jpg * Tereyağı da eriyip karıştıktan sonra geriye kalan tüm malzemelerimizi ekleyip karıştırmaya devam ediyoruz. Yoğun kıvamını aldığında işlem tamamdır. http://i.hizliresim.com/l0OXaE.jpg * Dilimlenmiş ekmeklerimize kaşık yardımı ile harcımızı sürerek yerleştiriyoruz. Son olarak kaşarları serpiştiriyoruz. http://i.hizliresim.com/99mzM9.jpg * 180C de önceden ısıtılmış fırında ekmekler kızarana kadar (ortalama 8-10dk) pişiriyoruz. http://i.hizliresim.com/J7QJrB.jpg http://i.hizliresim.com/jvyOJJ.jpg Ekmeklerimiz hazır. Afiyetle... http://i.hizliresim.com/dWOdjL.jpg http://i.hizliresim.com/4ZaoR4.jpg Lezzet: 10/10 Sağlık-Kalori: 2/10 (2 puan sarımsaktan gelsin) Pratiklik-Hız: 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 iyiymiş de terayağını abanmışsın ehehe http://forum.paticik.com/read.php?25,7672685,7672685#msg-7672685 şu da dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 yağı az koyunca olmuyormu? pizzacıdan istiyodum bir ara ssarımsaklı ekmek cidden ağır oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Ben vurdum dibine... Biraz daha insansı, hafif olsun diyorsanız tabi yağ ve mayonez azaltılmalı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 mayonez + tereyağı kalp krizi tuto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 enjoy your heart attack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 herseye erimis peynir koyan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Anam babam usulu yumurtali peynirli yapin. Daha sagikli daha besleyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 abi ekmekler kuru kalmıyor mu? kırt kırt olursa yemesi eğlenceli olmaz bence o harca bildiğin banardım ben olsam 2 tarafnıda ekmeğin daha juicy olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 10 dakika kadar pişirdiğin için ekmekler çıtır değilde ısınmış halde çıkıyor. yumuşaklığını koruyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 ahaha gorende bunu her gun 3 ogun yiyip 1 hafta sonra kalp krizi gecirceginiz sanir dsfsdf adam arada atistirmalik yapabileceginiz bi tarif vermis, rastgele herhangi bi bara gidip bira patates yapinca daha saglikli olmuyosunuz 3500 kere ayni yagi kullanmalarini falan hesaba katmiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Tost ekmegiyle guzel olur o. Goruntu falan daha az varos durur eger onemliyse. Bi de tu tip seylerde dere otu sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Yumurtalı ekmekte pek güzel oluyor ya fırında 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Ekmekten ötürü varoş oldum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 taze sogan-kuru sogan-ince kesilmis sotelenmis pirasa-degisik peynirler-bilumum salam sosis sucuk pastirma..bizim kahvealti menumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 kaşar yerine süzme yoğurtlusu var bunun bi de. kalan tarif hemen hemen aynı. baharatları da bu şekilde direkt atmak yerine her dilime farklı bi baharat koyuyorsun birine pul biber, diğerine kimyon, diğerine kekik vs şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 oo tam ege akdeniz esintisi olur o..yogurdu da tam yagli hatta varsa koyun olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 bruschetta yapın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 onu siz yapin biz yiyelim..-salya usulca asagi suzulur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 zaten etta petta ayni sey..ekmek ustu birseyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 imamizer said: Tost ekmegiyle guzel olur o. Goruntu falan daha az varos durur eger onemliyse. Bi de tu tip seylerde dere otu sart. evet hep italyan restoranları daha elit görünmek için tost ekmeği kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 tost ekmegi kullanan italyan restoraninin sefini oklavayla doverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 bende harbi sarımsaklı ekmek sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 varoş oldukları içindir aquila. elit zevkleri anlamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Bu kadar basit bi şey için, bu kadar detaylı anlatım ve fotoğraf. pffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar