chrome Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 adamlar betonarme binanın üstüne çelik sistem kat çıkmışlar. kaçak göçek. sonra üst kata elektrik su bağlatmak isteyince hop geldiler bize. karotlarla girdik. betonu beklettik sonra kırdık. c20 çıktı. hop çeliğin analizini yaptık. alt kat ile çelik beton kompozit bina çözümü yaptım idede. (ide8 yapabiliyor artık) yetmedi sonuçları sap2000 de inceledim. 1 kolon 30kg ile kurtarmıyor. dedim olur o kadar. yetmedi performans analizi ve riskli bina analizi çaktım. çıktıları toparladım. çelik çıktısı toplamak çok zor. bir de program beta. bok gibi çıktı veriyor. zipledim gönderdim çıktıya. ben de artık spaya gideceğim. oradan da işe. öğrenci olanlarınız varsa kıymetini bilin lan. iş hayatı hiç güzel bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 İş hayatı gayet güzel. Köle gibi çalışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Benim bir sıkıntım yok iş hayatıyla. Saat 16:30u gösterdimi kimse bulamaz beni ofiste. Çalışınca en azından para oluyor cebinde, öğrenciyken yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 iş hayatı çok güzel lan milleti yanlış yonlendirmeyin. oh mis gibi her ayın 15inde trink para cebinde.. memur rulezzzz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 chrome said: adamlar betonarme binanın üstüne çelik sistem kat çıkmışlar. kaçak göçek. sonra üst kata elektrik su bağlatmak isteyince hop geldiler bize. karotlarla girdik. betonu beklettik sonra kırdık. c20 çıktı. hop çeliğin analizini yaptık. alt kat ile çelik beton kompozit bina çözümü yaptım idede. (ide8 yapabiliyor artık) yetmedi sonuçları sap2000 de inceledim. 1 kolon 30kg ile kurtarmıyor. dedim olur o kadar. yetmedi performans analizi ve riskli bina analizi çaktım. çıktıları toparladım. çelik çıktısı toplamak çok zor. bir de program beta. bok gibi çıktı veriyor. zipledim gönderdim çıktıya. ben de artık spaya gideceğim. oradan da işe. öğrenci olanlarınız varsa kıymetini bilin lan. iş hayatı hiç güzel bir şey değil. anlamadım :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 SLEEP IS FOR THE WEAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 ben her dedigini anladim. ben de sabahladim. avrupanin cesitli yerlerine dagilmis 18 yaslarinda internet arkadaslarimla dota oynadim. yataga yattim pati okudum uykum gelsin diye. yok gelmiyor. issizlik cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 aslında okullarda evrim felsefe öğretilmesine gerek yok keşke öğretilse ama kaldırılıyo galiba o tür dersler artık öğretmenlerin yapması gereken şey öğrencilerinin düşünce yapısını değiştirmek zaten düşünmeyi öğrenen bir çocuk internette orda burda gördüğü bilgileri kendi düşünce filtresinden geçirerek neyin doğru neyin yanlış olduğunu algılayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 tost yerken aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 pii sene 2015 karot dramı bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 devlete kapak atanlar doluşmuş topice iş hayatı berbat abi, öğrenciliğin değerini bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 vivavale haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Saeros said: zaten düşünmeyi öğrenen bir çocuk internette orda burda gördüğü bilgileri kendi düşünce filtresinden geçirerek neyin doğru neyin yanlış olduğunu algılayabilir abi en istemedikleri sey..onun yerine talim terbiye gormus ehli sunnet yetismis her dediklerine kafa sallayan asgari ucrete calisan tercihen imam hatip mezunu her sartta bunlarin yaptiklarini savunacak badem yetistirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 aynen işte hala düzgün öğretmenler vardır diye dedim onu bi de çok derin şeyler düşündüğümü görmenizi istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 tost yerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 üstüne de çay içtim ama çay içerken aklıma bişey gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 yalnız şaka maka bu işi kapmışsın chrome he. seni gidi seniiiii.... ;):)-D(:P)B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 en önemlisi: İNSANIN SEVDİĞİ İŞİ YAPMASI arkadaşlar. Gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Dworgian said: chrome said: adamlar betonarme binanın üstüne çelik sistem kat çıkmışlar. kaçak göçek. sonra üst kata elektrik su bağlatmak isteyince hop geldiler bize. karotlarla girdik. betonu beklettik sonra kırdık. c20 çıktı. hop çeliğin analizini yaptık. alt kat ile çelik beton kompozit bina çözümü yaptım idede. (ide8 yapabiliyor artık) yetmedi sonuçları sap2000 de inceledim. 1 kolon 30kg ile kurtarmıyor. dedim olur o kadar. yetmedi performans analizi ve riskli bina analizi çaktım. çıktıları toparladım. çelik çıktısı toplamak çok zor. bir de program beta. bok gibi çıktı veriyor. zipledim gönderdim çıktıya. ben de artık spaya gideceğim. oradan da işe. öğrenci olanlarınız varsa kıymetini bilin lan. iş hayatı hiç güzel bir şey değil. anlamadım :| anlamayasın diye zaten o. bakın beyler böyle sap2000'li ide8'li c20'li terimler kullanılan bir mesleğim var B)- temalı post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 cok karmasik terimler degil onlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Xenocide said: Dworgian said: chrome said: adamlar betonarme binanın üstüne çelik sistem kat çıkmışlar. kaçak göçek. sonra üst kata elektrik su bağlatmak isteyince hop geldiler bize. karotlarla girdik. betonu beklettik sonra kırdık. c20 çıktı. hop çeliğin analizini yaptık. alt kat ile çelik beton kompozit bina çözümü yaptım idede. (ide8 yapabiliyor artık) yetmedi sonuçları sap2000 de inceledim. 1 kolon 30kg ile kurtarmıyor. dedim olur o kadar. yetmedi performans analizi ve riskli bina analizi çaktım. çıktıları toparladım. çelik çıktısı toplamak çok zor. bir de program beta. bok gibi çıktı veriyor. zipledim gönderdim çıktıya. ben de artık spaya gideceğim. oradan da işe. öğrenci olanlarınız varsa kıymetini bilin lan. iş hayatı hiç güzel bir şey değil. anlamadım :| anlamayasın diye zaten o. bakın beyler böyle sap2000'li ide8'li c20'li terimler kullanılan bir mesleğim var B)- temalı post Bi bu bi auriel bir de di bana hep giydiriyor. Oysa ki oyle biri degilim ben. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 üşüme diyedir abi seviyorlardır seni sonuçta kavga ediyorsanız bir elektrik vardır paticik'e gelen ziyaretçilerin %5.3'ü hollanda'dan geliyormuş mesela bi dakka lan post çok başka yerlere gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 chrome said: Xenocide said: Dworgian said: chrome said: adamlar betonarme binanın üstüne çelik sistem kat çıkmışlar. kaçak göçek. sonra üst kata elektrik su bağlatmak isteyince hop geldiler bize. karotlarla girdik. betonu beklettik sonra kırdık. c20 çıktı. hop çeliğin analizini yaptık. alt kat ile çelik beton kompozit bina çözümü yaptım idede. (ide8 yapabiliyor artık) yetmedi sonuçları sap2000 de inceledim. 1 kolon 30kg ile kurtarmıyor. dedim olur o kadar. yetmedi performans analizi ve riskli bina analizi çaktım. çıktıları toparladım. çelik çıktısı toplamak çok zor. bir de program beta. bok gibi çıktı veriyor. zipledim gönderdim çıktıya. ben de artık spaya gideceğim. oradan da işe. öğrenci olanlarınız varsa kıymetini bilin lan. iş hayatı hiç güzel bir şey değil. anlamadım :| anlamayasın diye zaten o. bakın beyler böyle sap2000'li ide8'li c20'li terimler kullanılan bir mesleğim var B)- temalı post Bi bu bi auriel bir de di bana hep giydiriyor. Oysa ki oyle biri degilim ben. :( Gencligimde ozalitciydim ben. Ordan biseyler geliyo olabilir bak. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 senin ne sıkıcı işin var abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 KuddusiMavra said: en önemlisi: İNSANIN SEVDİĞİ İŞİ YAPMASI arkadaşlar. Gerisi hikaye.hayır. en iyisi iş yapmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar