Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yüzsüzlüğün bu kadarı

legolas773

Öne çıkan mesajlar

bugün bi arkadaşla nişantaşı ypalım dedik yapmaz olaydık.Kırıntıdan bi çıktık bacak kadar bi çoçuk.acıdık 1 milyon verdik.daha bi nefes almadan bi amca geldi elinde kartpostal gibi şeyler.abi dedi özürlü kardeşim için para topluom gönlünden ne koparsa dedi.ii dedk bizde biraz para verdik tam yürüoz böle hot çaklıt iççez aynı adam geldi ve ne dedi şaşmak mümkün deil.'abi kardeşimin okul taksidi için son bi 40 milyon kaldı werir misiniz?' ohaaaa çüş yani[signature][hline]little 1s they r coming
Sosyal ağlarda paylaş

lol
bizim işyerine bi adam gelmişti adam kambur duruyodu babam para vermişti herneyse 1 saat sonra falan biyere gitmiştim donerken aynı adamı ayagını suuye suruyye (topal taklidi yapark) ama sırtı gayet duz bi şekilde başka bi dukkana girerken gormustum o aklıma geldi[signature][hline]slash kotu solo yazmaz
Sosyal ağlarda paylaş

"öle bizde para var" tarzı tavırlar sergilerseniz insanlarda sizi oylmaya çalışır tabi
Türkiye de fakirin herzamanki hali bu
heryerde rastlamak mümkün[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Sosyal ağlarda paylaş

bi gün arkadaşımla beşiktaş vapur iskelesine doğru giderken yaşlı bir kadın geldi ve acıklı bir ton ile "evladım çok utanıyorum ama, hastaneye gitmem lazım Böbreklerimden rahatsızım. 2 bilet parası verebilirmisiniz" dedi. İçim bi kötü oldu ama yine de "yok teyze bizde öğrenciyiz para yok" dedik gitti. İçimizde ukte kaldı ama bazı namussuzlar yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara da belki yardım edemiyoruz diye üzüldük.
Bir iki gün sonra başka bir arkadaşım ile bir dükkanda elektronik cihazlara bakarken aynı teyze içeri girdi. Görevli "ne istemiştin teyze?" diye kadına yöneldi. Kadın yine aynı ton ile "Ahh, ben sana nasıl söyleyeyim ki evladım. Nasıl söyleyeyim... Dışarı gelebilirmisin??" diyerek acıklı bir şekilde adamı dükkan dışına çağırdı. Dükkandan çıkarken inanılmaz etkileyici bir inandırıcılık ile kardeşinin hastane masraflarını ödeyebilmek için yardım istiyordu. Adam tabii ki geçiştirdi ama kadına gerçekten de sinir oldum.
İnanılmaz büyük bir duygu sömürü ile gerçekten yardıma muhtaç olanlarında hakkını elinden alıyordu...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Benim gordugum dilencide 6600 vardı. Telefonla konuşmasını bitirince altın küpelerini çıkarttı bileziklerini çıkarttı baş örtüsünü sardı kafasına çömdü bi köşeye... Bende bu kadını yemek yediğim cafenin camından seyrettim... Dilenci olsak köşeyi döneriz sanırım :P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo böyle insanlar çok bir keresindede mercedes minibüsden dilenciler indi adam barıo ahmet oğlum sen şu sitede dilen kız sen şu sitey git die yarılmıştım:D bide öyle kuytu yerlere park ediolar minibüsleri sonra paraları aldıktan sonra hoop evin yolunu tutuyolar haftada herhalde 1 kere yapıolar bunu sonrada 1 ay boş oturuolar.İnsan gözlerine inanamıyor.[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benzer olaylara sık sık rastlıyorum, evimin çevresi dolayısıyla... Aynı şekilde bir de ufak çocuklar var zorla mendil satmaya çalışıyo. İstemeyince montuna cebine falan sıkıştırıp parasını istiyo, yok bıçak mıçak tehdit ediyo. Ha, bir tanesini kenara ittirip geçtiğimde bıçak falan çekmişti daha 10 yaşında falan bi velet. Bu yaşta bıçak çeken çocuk ilerde kim bilir ne olur. Sonradan köpeğimle biraz kovaladım artık pek yaklaşmıyolar :p[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

dün bi tanıdık anlattı
alışveriş yapmış elinde torbalar
yürürken yanına ufak bi çocuk gelmiş açmış torbanın içine bakmaya çalışıyor, görünce çekmiş torbayı direk
çocuk içinde ne var demiş
sana ne demiş benim tanıdık tabii
torbanın içinde bira falan varmış , değerli birşey olsa çocuk alıp uçacak direk

böyle işte..[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near
Fight fire with fire - Bursting with fear
You all shall die!
*bangs*
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün bende arkadaşımla yürüodum adamın biri geldi,kartpostal satıomuş yok istemioruz fln dedik ama özürlülere vercez parayı dedik bizde adam yalvardı fln arkadaşımda ii 1 ytl veriim dedi adam ne dese beğenirsiniz en az3ytl kabul edioruz demez mi kaldık biz adam zorla aldı 3 ytl :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Dilenciye para verdikçe o sektöre daha fazla köle bağlamaktan başka hiçbir şey yapmıyorsunuz. Ne dilenciye para veririm, ne de zorla çalıştırılan çocuklara.
O gül satan, sakız satan çocuklar da mafyalar tarafından çalıştırılıyor, o para kendilerine gitmiyor ki
Ayrıca, o kartpostal ayaklarının da çoğu numara, yok öğrenciyiz, yok unicef... Unicef zaten satıyor kartpostallarını, alacak adam direk onlardan alır, babam her yılbaşında kiloyla alıyor Unicef'ten. [signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 17 Ocak 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 17 Ocak 2005 18:35 tarihinde demiş ki:
geçen gün bende arkadaşımla yürüodum adamın biri geldi,kartpostal satıomuş yok istemioruz fln dedik ama özürlülere vercez parayı dedik bizde adam yalvardı fln arkadaşımda ii 1 ytl veriim dedi adam ne dese beğenirsiniz en az3ytl kabul edioruz demez mi kaldık biz adam zorla aldı 3 ytl :)

Niye verdiniz ki, "madem öyle hadi görüşürüz" deyip gitmek lazımdı...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bir gün bizim okulda altunizadeye giden yoldan yürüyordum. Geçerken bir çocuk köşede oturmuş itinayla boya setlerini kutudan alıp yere falan diziyordu hatta boya kutusunuda yan çevirip öyle koydu. Ne olduğunu anlamadan geçtim ben sonra aynı yoldan 2-3 saat sonra geri dönerken bi baktım çocuk aynı pozisyonda boyaları dökülmüş numarası yapıyor ve ağlıyordu heh.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 17 Ocak 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
acıyorum ama para vermıyorum

bende aynen ama bazen veriyorum oda yaslı olanlara..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)

Ne Yapar Bu İnsan?
- c+ c# Scriptler Yazar
- Grafikle ugrasir
- Web design ile ugrasir
- Radyo yayınları yapar
- Kahve icip evde tarzan gibi dolasır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 17 Ocak 2005 20:55 tarihinde demiş ki:
bir çocuk köşede oturmuş itinayla boya setlerini kutudan alıp yere falan diziyordu hatta boya kutusunuda yan çevirip öyle koydu. 2-3 saat sonra geri dönerken bi baktım çocuk aynı pozisyonda boyaları dökülmüş numarası yapıyor ve ağlıyordu heh.

röarlasaydın abi çocuğa... :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Yok röarladığımda olmuştu. Bir kere beşiktaşta iskelede beklerken elimde kız arkadaşıma aldığım çikolataya benzer birşey vardı. Bir tane herifin teki bunu gördü işte abi versene dedi. Olmaz dedim. Herif tuttu kolumu ''versene dedim'' dedi sessizce. Bende herifi iteledim eh noluyor be diye kalktım ayağı tabi ayakta daha farklı gözüküyor insan :p Herifte iyi peki ozaman sonra verirsin dedi bende alırsın dedim hehe. Ama tabi bu gündüz vakti etrafa bir sürü insan var. Kuytu yerlerde yada geç vakitlerde böyle dayılanmak sakıncalı olabilir.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...