ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Yazılmıştır muhtemelen de tanaan rare farmlayip günlük 15/20k kazanabiliyorsunuz şansınıza göre. Rep veren medalyon bizim ahta 9k ya gidiyor. 4 rare'i kesmesi de 15-20dk sürüyor. Xrealm addonu da çok gereksiz. Grup aramaya girin rarelerin ismiyle arama yapın her 3-4 dakikada bir serverda grup Kuran birileri oluyor. Kesip çıkıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Şimdi mi söylenir:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 kendim kullanıyorum medallionları bıktım rep farmdan =p laughing skull exalted yapmam lazım hala biraz ucuzlasa bu madalyonlarla tamamlayacağım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 hangi madalyonlar onlar ya varmı link? vay arkadaş nasıl rare farmlıyonuz ayrıca rareden düşenler BOP değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 http://www.wowhead.com/item=128315/medallion-of-the-legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 photographer said: hangi madalyonlar onlar ya varmı link? vay arkadaş nasıl rare farmlıyonuz ayrıca rareden düşenler BOP değil mi? 4 tane büyük rare var, günde 1 kere kesebiliyosun, onların droplarından oil düşüyor ve şans ile o madalyon ve mount düşme şansı var. madalyonlar satılabiliyor ama şans meselesi bana hiç düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 abi tanaandan çıkmıyorum bu dediğiniz rareleri de kesiyorum hiç bu madalyondan düşmedi bu zamana kadar :) bahtsızlık bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 bununla beraber securing dreanor achievementında "assoult on pillars of fate" questi de gelmiyor gelse flying alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 bu flying de gelse ya artık baydılar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Gelse ne olur artık ya, millet baydı. Alın flying expansion da bitti zaten diyecekler. Yenisini yarın duyuruyorlar daha flying yok ortada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Adamlar resmen Flying'i yetiştiremedi. Explore the Draenor! falan hikaye yanı. Yalap şalap sürdüler piyasaya ve çekirdek kadro da yeni xpac'e kayınca kaldı öyle Draenor Flying sadfjkl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 3 reputation olayını nerflemeleri lazım 1 tanesi yeterli desinlerde biraz uçalım WoDda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Bol bol medallion kas abso =D darkmoon rep buff ı da al sonra git garrison unda tradepost bonusu ile aç aç kullan =) Oyun ilk çıktığında bir gazla 3 rep birden exalted ladım 2-3 haftada. Sonra ne hikmetse bir türlü laughing skull ve pvp rep e bir şey yapamadım kaldı öyle. Bu son patchde gelen 3 repide medallion vs derken exalted ladık. Allahtan medallion eskilerede veriyor. Neredeyse onlarda birşey yapmadan bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 revered olması zor değil ya. dailyleri yapınca olunuyor. saber içinde grind lazım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 photographer said: bununla beraber securing dreanor achievementında "assoult on pillars of fate" questi de gelmiyor gelse flying alcam. 200 garrison resource ile main hall'un yanındaki orc'tan alabiliyosun. questi bu item ile baslatıp tamamlayabilirsin, daily gelmesini beklemene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 ahmedinejad said: revered olması zor değil ya. dailyleri yapınca olunuyor. saber içinde grind lazım biraz. Saber grind de kolay aslında, darkmoon buffınızda varsa bayağı hızlı bitiyor. Şu patch geldi ben 2. gün exalted yaptım , 1 akşam yetti. Bu kadar çabuk beklemiyordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 saber için her hafta 4k rep veren quest var. 3 tane mob summonlayıp kesiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 evet en kötü yavaşta olsa tamamlarsınız. Gold varsa hiç uğraşmayın medallion gidin en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Medallion ne? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Absolut said: Medallion ne? :P http://www.wowhead.com/item=128315/medallion-of-the-legion =D Tradepost olsun, darkmoon buff da al, draenor da kullan iyi rep veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Rare kesmek lazımmış hayatta uğraşamam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Çok sürmüyor ya 4 tane rare var gidiyorsun mekana raid finder tooldan rare ın ismini yazıp refreshliyorsun bir kaç dakikada çıkıyor kesip diyerine geçiyorsun. Goldum var dersen AH den 5k-8k arasıda alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Para bok ya baştan söylesene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Yeni expde biz de para yapıcaz inşallah, çözemedim ben proftan para kaldırmayı Garrisonla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 buldum buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar