Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gold kasma - WoD

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yazılmıştır muhtemelen de tanaan rare farmlayip günlük 15/20k kazanabiliyorsunuz şansınıza göre. Rep veren medalyon bizim ahta 9k ya gidiyor. 4 rare'i kesmesi de 15-20dk sürüyor.

Xrealm addonu da çok gereksiz. Grup aramaya girin rarelerin ismiyle arama yapın her 3-4 dakikada bir serverda grup Kuran birileri oluyor. Kesip çıkıyorsunuz.
Mesaj tarihi:
photographer said:

hangi madalyonlar onlar ya varmı link? vay arkadaş nasıl rare farmlıyonuz ayrıca rareden düşenler BOP değil mi?

4 tane büyük rare var, günde 1 kere kesebiliyosun, onların droplarından oil düşüyor ve şans ile o madalyon ve mount düşme şansı var. madalyonlar satılabiliyor ama şans meselesi bana hiç düşmüyor.
Mesaj tarihi:
Bol bol medallion kas abso =D darkmoon rep buff ı da al sonra git garrison unda tradepost bonusu ile aç aç kullan =)

Oyun ilk çıktığında bir gazla 3 rep birden exalted ladım 2-3 haftada. Sonra ne hikmetse bir türlü laughing skull ve pvp rep e bir şey yapamadım kaldı öyle.

Bu son patchde gelen 3 repide medallion vs derken exalted ladık. Allahtan medallion eskilerede veriyor. Neredeyse onlarda birşey yapmadan bitecek.
Mesaj tarihi:
photographer said:

bununla beraber securing dreanor achievementında "assoult on pillars of fate" questi de gelmiyor gelse flying alcam.

200 garrison resource ile main hall'un yanındaki orc'tan alabiliyosun. questi bu item ile baslatıp tamamlayabilirsin, daily gelmesini beklemene gerek yok.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

revered olması zor değil ya. dailyleri yapınca olunuyor. saber içinde grind lazım biraz.

Saber grind de kolay aslında, darkmoon buffınızda varsa bayağı hızlı bitiyor. Şu patch geldi ben 2. gün exalted yaptım , 1 akşam yetti. Bu kadar çabuk beklemiyordum :P
Mesaj tarihi:
Çok sürmüyor ya 4 tane rare var gidiyorsun mekana raid finder tooldan rare ın ismini yazıp refreshliyorsun bir kaç dakikada çıkıyor kesip diyerine geçiyorsun.

Goldum var dersen AH den 5k-8k arasıda alabilirsin.
  • Yeni Oluştur...