Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ne demek bize ne fistan? öner bişey işte forum ruhu.
Drall Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Nerdesin? Ona göre dışarıdan söylenebilcek yerleri düşünelim
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 hos mekani da goz onune alirsak..kumru olur ..midye olur..ohannes denmisti onceden sahane burgerleri varmis..tam 2 sinin ortasinda biryerlerdesin ama orasi olur..gozgozde filan cici meze vardi hala acik mi bilmem meze olur..sahane pizza olur..
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mal said: sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar abi acaip gaz cikarttirir o ya..yogurt da malum sindirime doping..var ya..tuplu sahin gibi gezer durursunuz..
Mal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 alakası hiç öyle olduğunu hatırlamıyorum yediğimde
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ben olsa söyle yapardım etli bamya çorbası mantar kaşar sote az elma dilim patates bezelyeli kerevizli zeytinyağlı enginar pişmemişi 700 gr bir levrek ya da 3 iri dilim antrikot portakal suyu ve soda cevizli tahinli muhallebili kabak tatlısı bastırsın diye ufak kaşarlı pide ve çay sonra biraz dolaşırdım
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 forgiver said: sonra biraz dolaşırdım duvardan duvara mi ?
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 yemek söylemeyi unuttum söylüyorum hemen yazdıklarınızı stok yapıcam.
Öne çıkan mesajlar