Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı Kuralı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aceace said:

Bizim gazetede her hafta 2 sayfa amatör küme maçları yayınlanıyor. Gazetede bu sayfaları yapan arkadaş aynı zamanda menajerlikte yapıyor. Yabancı kuralı açıklandıktan sonra adam "3 kuruş para kazanıyordum. Pis tüpçü ona da göz dikti" diye resmen karalar bağladı. Güya Türk futbolunu tamamen öldürecekmişmişmiş. Babayı öldürecek.

"3 kuruşluk futbol oynayan Türklere milyon dolarlar veriliyodu" diyorum adam "Verilsin milyon dolar olmasa da 3-5 lira o paradan bize de düşüyordu" diye cevap veriyor. Nası mutluyum anlatamam :D

olm ülke ekonomisi öyle ayakta kalıyo ya.

salak salak iş kollarından ekmek yiyen milyon tane adam var.
Mesaj tarihi:
o sözleşme sonunu görmez zaten. tazminat bilmem ne gönderilir bunlar.

burak ve selcuk'un 4 sene daha bu takımda kalabileceğini düşünmüyorum.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Hepsiyle imzalamadılar mı daha yeni?

imzalandı deniyor ama kapa giden bir şey yok
belki son dk golu yememişizdir karlı olabilirz ama imzalandı ise yine bize girdi giren
Mesaj tarihi:
ginaly said:

fenerin avrupa cezası bitiyordu di mi.
evet. ok.

Lig tv alacaktım birde ya. Futbol futbol değil ki sahalarda değil kapalı kapılar ardında oynanıyor. Tff yi takip edeceğime yabancı takip ederim daha iyi ama gel gör ki fanatiğiz. ligi bilmem kaçıncı sırada da bitirdi takımım bırakmadık
Mesaj tarihi:
Llama said:

Rewendor said:

Hepsiyle imzalamadılar mı daha yeni?

imzalandı deniyor ama kapa giden bir şey yok
belki son dk golu yememişizdir karlı olabilirz ama imzalandı ise yine bize girdi giren

imzalanmadı hiçbiriyle, resmi imza atıldığı gibi KAP'a bildirilmesi gerekiyor.

Prensipte anlaşılmıştır ama resmen imzalanmadığı sürece kalır öyle
Mesaj tarihi:
Esh said:

buraklara selcuklara 5er yıl 3milyondan sözleşme yaptıranlar düşünsün.

Birde bu adama talipli varken satmadık. Şl de 8 gol atıp parlamıştı. Keşke satsak yerine düzgün bi zenci alsaydık. Drogba da yaşlı ve yabancı diye gitti. bu kural olsa belki gitmezdi.
Mesaj tarihi:
Zenci derken yabancı daha doğru olur. İbrahimoviçler falan. Bir ara gazetelerde gs ile adı anılan şu yabancı golcüleri kastettim. Tabi şimdi bu parasızlıkta hayal ötesi gibi
Mesaj tarihi:
Yalnız adamlar yine Sabri kontenjanı ayırmışlar, "ilk 18'de bir tane altyapıdan oyuncu şartı" koşarak. Sabri futbol hayatını GS'de noktalar :)

Ki noktalasın zaten, severim Sabri'yi.

Yeniçeri tayfasının da tüm gücü gitti. Öyle t.d. göndermeler oynamamalar falan kalmaz artık. Daha ne olsun?
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Muslera

Lahm Puyol Chedjou Telles

XabAlonso Melo

Bruma Sneijder Amrabat

İbrahimoviç

kadrosu dizebiliyor muyuz şimdi seneye sahaya?

yok.
galatasaray oradaki bazı oyuncularin sadece ayakkabılarını alabilir.
  • Yeni Oluştur...