Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 olm çok zorlayınca hep çıkıyo birileriyle ortak noktan falan böyle hep futbol konuşan mal tip diyebilceğimiz insanla bile çıkabiliyo yada bana öyle denk geldi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 senle niye konusuyorlar ki ben senle konusmam mesela, asagilik kompleksine girmemek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 abi futbol karikiz araba filan bunlar erkeklerde ortak payda diye bellenmis..o yuzden garanti muhabbet..karsindaki araba muhabbetine vs ha hi diyorsa zaten kafadan eliyorsun.. ama sonrasinda hitabet yaklasim vs de bir umut gorursen zaten o muydu bu muydu lar cakisiyor..ama tabi her insan her an o ruh halinde olmayabiliyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 benim arabalara öyle mükemmel bir ilgim yok. erkek değilim yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 yazık oldu abi süleyman efendilere kendince bi adamdılar çaresizlikten kitap okudu kimisi öteki paylaşamaz diye okumadı yazık oldu süleyman efendilere istedikleri bir hanımdı eve gelince yemek masasında gülünsün metinlerarası espriler bilinsin üç başlık parası bi ineğe gittiler yazık oldu süleyman efendilere salık verildiler toplum içinde arkalarından ibneymiş gibi kerkinildi mesafeleri yirmi bin fersahın biniydi birlikte öbür günün dününe battılar yazık oldu süleyman efendilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Araba dediğin seni bir yerden başka bir yere götürmek için olan bir makine. Nesini konuşucan lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 senko said: senle niye konusuyorlar ki ben senle konusmam mesela, asagilik kompleksine girmemek icin yok be hacı 10 numara adamsındır sende güzel muhabbet döner bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Holy said: Araba dediğin seni bir yerden başka bir yere götürmek için olan bir makine. Nesini konuşucan lan? kimisi daha çabuk götürüyor kimisi daha da çabuk sfsdfsd bende hiç anlamam arabalardan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 arabalardan anlıyorum her biseyini bilirim markalar modeller motorlar zart zurt ama öyle bi 10dk konusmam, hatirlamiyorum cok fazla erkek muhabbetinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Hayatinizdan zevk almaya calisin. Zaten 8-10 seneye karsidan karsiya gecerken araba carpmadiysa eger, veya hayalleriniz calinmadiysa, tinercilerden 5 lira icin dayak yemediyseniz ve bir bar kavgasinda kafaniza sise gelmediyse, yilbasinda balkonda, dugunde sahnede maganda kursununa denk gelmediyseniz birer beyaz yakali olarak hayatinizi sonlandiracaksiniz. Hic birimiz insanligin ihtiyac duyacagi o insan olmayacagiz. Yuzlesin ve devam edin. http://i.imgur.com/Tsi9UhN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Theridone said: Hic birimiz insanligin ihtiyac duyacagi o insan olmayacagiz. Yuzlesin ve devam edin. bu ne abi, neler pesindesin sen? neyse ki pes etmissin. yoksa bu yolun sonu noyzura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 hover handi tamamlayamayıp 31'e dönmüş adam rpsi yapıyor rıdvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ivy bozdu bu çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 narin bir yapim var. yengec burcuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 evlenemene 2 sene 4 ay kaldı ridvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 fabrika ayarlarina reset atsak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Aslında bayadır itlik serserilik yapmıyor gibi TheRıd0ne ama bilemedim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 @op http://forum.paticik.com/read.php?26,7901269,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sanırsam tam anlaşılmammış topic sahibinin ne anlatmak istediği. adam tepedeki yalnızlık vb. gibi bir durumdan şikayetçi değil. veya olay adamın, yeterince kaliteli bir karakter olmadığından dolayı etrafında o tarz insanları bulamayışı da değil. çünkü buna dair de yorumlar yapılmış, bence isabetli değil o yüzden belirtmek istedim. olay daha çok kişinin çevresinde ilgi uyandıracak materyale sahip adamların bulunmamasına dayanıyor. Bu da çok über nadir bir durum veya aşırı zeka durumundan kaynaklanmıyor. Hatta olayın doğrudan zeka ile de bir alakası yok. Tamamen kişilik ve karakter rengiyle alakalı bir durum benim anladığım kadarıyla. Niye oturup böyle bir wot döşedim, final haftasındayım dersem sürpriz olamz tabi dfghs Ne bileyim etrafında harvard'daki gibi standartlar üstü zeki adamlardan kurulu bir çevre gerekmiyor. Farklı ilgi alanları olan insanlardan serpiştirmek yeterli oluyor. Yani bir adama, naber nasılsın dedikten sonra, x nasıl gidiyor, y nasıl gidiyor diye soru sorabileceğin değişken sayısının fazla olması aslında olay. Özel ortamında da genelde bu değişkenler bir iki geçmeyip çok benzer konular olunca çevrenden verim alamaz hale geliyorsun, veya geçirdiğin vakit kalitesiz geliyor ve tatmin olamıyorsun. doğal sonucu olarak ortamdan izole olup mutsuzlaşmaya başlıyorsun. Ne bileyim mesela okuldaki arkdaşlarının %90 araba/gece eğlenmesi/karı kız/ders geçme ekseninde sohbet etmesi ile bir arkadaşının dağcılıkla ilgilenmesi, birinin çok iyi dans etmesi veya birinin dinler konusunda acayip bilgili olması, bir başkasının yeni bir dövüş sporuna başlamsı veya birilerinin düzenli bisiklet sürmesi ve bunu hobi edinmesi bile çok basit bir şekilde insanın hem gündelik diyaloglarını çeşitlendiriyor hem aktivite ve hareket alanını artırıyor hem de esin kaynağı anlamında iyi bir besin ortamına dönüşüyor. Şikayet bu ortama çok uzak bir arkadaş grubuna sahip olmak, ya da bir şekilde grubun buna dönüşmesi. Kişinin kendisinin, arkdaşı olsun istediği tarzda kişilerin ilgilerinin çekememesi söz konusu olabilir. Bu yanlış bir tespit değil ki zaten onca kişi git yeni hobi felan edin demesinin sebebi de bu. Ama birçok kişi de aslında zaten bu arkadaş grubuna dahil olduğunda hızlıca ayak uydurmaya meyillidir. Topic sahibi en azından klüplerle ilgili olması tiyatroyla vakit geçirip kız arkadaşa sahip olması bir dönem, bunun için yeterince ışık veriyor. Dolayısıyla bir yerlerde müzik üzerinden kişi tanımı yapılmıştı ordaki eleştiriler biraz yersiz bence. Adamın bahsettiği " ben müzik zevkine göre insanı seçerim aga" olayı değil, en azından bunu konuşabilecek insan diye random bir örnek atmış olması. Neyse özetle bu topicde neler yapması gerektiğine dair doğru birsürü şey sıralanmış. Artık adımı kendisinin atması lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Ben de bilgi olsun diye söyleyeyim, ay ren ne kadar iğneleyici, eksantrik ve komedi öğeli şiir yazıyorsun diyen olmadı. Yani aslında oldu da komikli değildi o zaman. Buram buram kalite akıyordu. Ama boşverin bunları. Ki zaten görüldüğü üzere bu topicte bile prim yapmadı. O yüzden siktiredip gidip araba alın. Çünkü iş hep arabada bitiyor. Çünkü arabasız elit olmaz. Ha sırf bu yüzden Mustafa Sandal da elit değildir tabi. Ama güzeldir güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar