Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne olursa olsun,içinizde insan sevgisi olsun.

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

uyarı

Çok saçma oldu çok anlamsız oldu,normal arkadaşlarım olsa buraya yazmam onlara anlatırım ama nolife'ım,bence okumayın.

Babamı havalimanına bıraktım geçen gün,arabası bende kaldı
Benim araç çok yaktığından babam gelene kadar onun arabasıyla gezeyim dedim,demez olaydım.

Şişli 19 mayıs mahallesinde,kalp vakfının oralarda işim vardı,arabayı sokağa bıraktım,sağ tarafı emlakçı,sol tarafında bakkal var,"iyi lan burda kimse elleşmez arabaya" diye düşündüm,hata yapmışım

2-3 saat sonra aradılar,"abi koş gel camını patlamışlar"
O sırada bana sipariş getiren köftecinin mobiletiyle son hız olay mahaline gittim,arka koltukta sırt çantamı unutmuşum,fırsatı değerlendiren hırkız arkadaş gerekeni yapmış ve cezamı kesmiş

Çantanın içinde 2-3 tshirt,bi kazak ve yansanayi şarj aleti

AMIIIIK,işten manitayı alacaktım o akşam,yemeğe fln gidecektik,yalan oldu planlar,kızı yine işten aldım ama,sol arka camı çöp torbalarıyla tıkanmış bir arabayla asdf,ayrıca yapılan planların patlaması...

Neyse,ertesi sabah borusan'a gittim avcılardaki,ilk defa gittim belki o yüzdendir,bi afra tafralar,bi samimiyetsiz "beyfendie"'ler havada uçuşuyor

Ben fatih oto sanayide,günün çeyreğini çalışıp geri kalanını taşak yaparak geçiren ustaların amatör ruhunu kendime daha yakın görüyorum sanırım

-BUBAA BUBAAA EN YÜGSEĞİNDEN OLCAK DEMİŞTİN YAAAAA,BUBA YAAA
-Ohglum ayıpsın,sana ucuzunu mu alcaz,şu bayrak yapışganını M stickerından bahsediyor da taktırırık yeterki sen iste

bu diyalogu birebir duydum lan , asdfadsf,suratlarına vurup "noliiy?" diye sorduklarında,"anlayamassınız" demek ve kaçmak istedim,daha doğrusunu hayalini kurdum ama götüm yemedi tabiki

neyse,borusana göre 600 euro imiş arabanın camı,üstelik yarım saatlik işi "sayım olduğundan" 2 günden önce bitiremezlermiş,kasko veriyor parasını neyse,ayrıca o fatih sanayideki ustaları pintiliğimden seviyormuşum herhal,ama 600 euro ile 500 tl arasındaki fark tabiki bir sevginin objesi olabilir.

neyse,borusanda kah ikram edilen yiyecek içecekler olsun,kah peşimden koşup "beyfendi beyfendi" diye dırdır eden danışmadaki ablalar olsun kah en ucuzu 140.k'dan başlayan arabalara "hmm iyiymiş lan bu" fln diye bakmaktan olsun,götüm kalktı heralde

o göt kalkmasının etkisiyle dışarı cıkar cıkmaz güvenliğe yanaştım"bana bi taksi çağırır mısınız?"
ağzımdan bu sözcükler cıkar cıkmaz pişman oldum,lan minibüsle 2.5 tl'ye gideceğim yere niye 25 tl verip taksiyle gideyim lan? kerizlik lan bu,acelem de yok

neyse,güvenliğin field of view'ından götüm götüm adımlarla çıktım,telefonla konuşuyormuş taklidi yaparak

avcılar-köyiçi-boğazköy minibüsüne bindim,iyiki binmişim

birbirine giren minibüs şöförlerinin kavgasına şahit oldum,hatta "AĞBİ SEN İNSAN TAŞIYON ABİ SAKİN OL AĞBİ HASTASI VAR YAŞLISI VAR" fln diyerek bilfiil mevzuya dahil oldum,mevzu sonunda bizim şöforu eleştiren bir yolcuya" taam abi haklısın ama şu an ortam gergin kendine sakla 2 dakka düşünceni" diyerek alpha lığımı tescilledim

hastane duragından binen ve hasta cocugu olan çingene kadını kimsenin siklememesini kendime yediremeyip bir genci oturdugu koltuktan güzel telkinlerle "hadi abisi,cocuk hasta,bi yer ver" diye kaldırdım

tabela durağının orda pastane açılışında halay çeken palyançolar gördüm

minibüs selfisi

genel olarak çok eğlendim yani,iyiki minibüse binmişim lan,harbi tecrübe oldu,hayat sokaklarda arkadaşlar,aşırı steril parlak oto galerilerinde,samimiyetsiz taksi muhabbetlerinde değil,has hakiki sokaklarda ve gettolarda hayat asdfasdf

bütün bunlar bi yana,amk,eskiden hırsızlar daha duyarlıydı,kelebek camını patlatırdı,koca camı niye patlattın insafsız? o kazak anamın hediyesiydi lan !

bi sürü iş açtın başıma sayın hırsız,müstahakını bulasın!

siz de kendinize iyi bakın kankular

edit: grammer ve gerekli açıklama;yukarda yazanların %100 ü gerçektir
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

yalnız hikaye uzun , süslü püslü ama içerik tam bir meh.

minibüsten 2 manita kaldırmış,eve gelip hep beraber jenga oynamışız say sen,öyle düüşününce daha heycanlı oluyor,ama olmadı yani başıma gelen bu aga napayım.

µh said:

insan sevgisi tam olarak hikayenin neresinde

ana teması o.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

O sırada bana sipariş getiren köftecinin mobiletiyle son hız olay mahaline gittim,

asdfd elin mobiletli koftecisini nasil ikna ettin arabaya goturmeye

aklimda canlandirmaya calistim, basrole recep ivedik'i koydum
"la bizim arabaya hirsiz girmis laheey, yuru olm yuru!" diyerek itiraz etmeye calisan mobiletciyi arkadan itekleye itekleye mobilete bindirdigin bi sahne olustu

arka plana da klarnetli falan neseli komedi filmi muzigi koydum cok eglendim

en son sisli'nin arka sokaklarinda 20km/s'le giden mobiletin arkasinda "KACMA LAN SEREFSIZ HIRSIZ!" diye nara atiyor; bir yandan da ufak tefek mobiletcinin ensesine saplak atip "daha hizli la daha hizli kacacak herif" diye azarliyordun
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

insan sevgisi yok burada hacıt.
hatta hırsızlara ve samimiyetsiz insanlara lanet olsun temalı daha çok.

hırsızda insan sevgisi olsa,kelebeği patlatır,daha az iş açardı bana
borusan'da insan sevgisi olsa,"abi sayım var ama ben senin işini halletmeye calıscam zaten kısa 20 dakkalık iş" derdi
fln fln,zorluyrum ama olacak galba :D

Mal said:

ahahaha
toplu taşıma aracı kullanmıyosun değişik yerlere gitmiyosun galiba fazla.

abi istanbulda oturuyorum,senko gibi karun değilim,iş çıkısında zincirlikuyuda ardımda bir ordu ile metrobüse sefere çıkmış gibi hissetme tribini yaşadım kaaaaç kere,ama hayatın bazı tadları, daha fazla yaşandıkça,daha fazla içselleştirildikçe artıyor sanırım

@orc_lord tamamen haklısın abi,tesekkur ederim.

Leopar said:

sipariş getiren adamla tam kapıda karşılaştık,kısaca anlattım " ya köfte sende kalsın ben arabaya gitmem lazım böyle böyle" diye , o önerdi "abi gel atayım" diye,saolsun,hikayede içinde insan sevgisi taşıyan bir numaralı kişi şişli sultanahmet köftecisinin motorcusu adnan,saol adnan!

(utanarak söylüyorum bozugum yoktu elemana tip veremedim,en kısa zamanda gerekeni yapacam)
Sosyal ağlarda paylaş

normalde dikkat ederim,ama o gün hangover+istanbul trafiği kafamı biraz muşmula etmiş heralde,bahane tabi,her türlü salaklık yaptıgım

neyse ben bu tecrübeden sonra artık hayatta bu hatayı tekrarlamam diye düşnüyorum

dalga geçtiğim cocugu pek tabi tanımıyorum ,ama kendi iyiliği için karakterinde çeşitli değişiklikler geçirir umarım

geçirmesse de zerre umrumda değil tabi

herkes baksın dalgasına
Sosyal ağlarda paylaş

Leopar said:

DoGMeaT said:

O sırada bana sipariş getiren köftecinin mobiletiyle son hız olay mahaline gittim,

aklimda canlandirmaya calistim, basrole recep ivedik'i koydum
"la bizim arabaya hirsiz girmis laheey, yuru olm yuru!" diyerek itiraz etmeye calisan mobiletciyi arkadan itekleye itekleye mobilete bindirdigin bi sahne olustu

arka plana da klarnetli falan neseli komedi filmi muzigi koydum cok eglendim

en son sisli'nin arka sokaklarinda 20km/s'le giden mobiletin arkasinda "KACMA LAN SEREFSIZ HIRSIZ!" diye nara atiyor; bir yandan da ufak tefek mobiletcinin ensesine saplak atip "daha hizli la daha hizli kacacak herif" diye azarliyordun

şunu arkaya koysana sdafsdg
http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...