PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 KenshinHimura said: o yemek yiyemiyorum yesemde kilo alamıyorum falan diyenleriniz var ya hah topunuzun amınakoyımben ayar oluyorum olum size çok pis bileniyorum size xunn gel takıl 2 hafta benle nası yenir öğreteyim sana öğretmekle ilgisi yok, bi oturuşta senin kadar yerim ben de. sadece açlık hissim kuvvetli değil aklıma gelmiyor unutuyorum. açken uyuyamayan insanlar çok mesela benim umrumda olmaz sdfg. senko said: yok ya öyle insanlar topluluğu var hergün yatmadan önce burger/pizza yiyip sabah cipsle kahvaltı yapıp 7/24 wow oynaıp 1.80 boyla 56-57 kg arası duran arkadaşım vardı. fizik diye bişi var, aldığın kalori verdiğini geçerse kilo alırsın diye düşünüyorsun ama gerçekte öyle işlemiyor. işliyor abi. "hızlı metabolizmalı" dediğin adam da senden 129837129837 kalori fazla yakmıyor, oldu olacağı 300-400 kalori yani. yeterince yemiyor demek ki alamıyorsa bu kadar basit. öğün atlıyordur bir şey yapıyordur bir yerden eksiği vardır mutlaka. ben mesela fark ettim ki oturunca hayvan gibi yiyorum insanlar oha diyor ama kahvaltı yapmak falan aklıma bile gelmiyor. böyle olunca kalıyon işte aynı kiloda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 300-400 kalori dedigin yarim ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 KenshinHimura said: ben de salon değiştircem kızçocuk fiyat alınca banada söyle belki ben de oraya yazılırım Abi yanımda havalı durursunuz derken kastım yanıma yunan tanrısı gelsin değildi. Ama güzel olur beraber gitsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 PrudenT said: e tamam sen de yemeyi bilmiyosun demekki @xunn haber ver halleşiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Ben de kilo alamıyorum, yıllardır 60 :/ hayır,abur cubura da deli gibi düşkünüm ama... boy 1.81 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 valla aslında hep meyve bulundurabilrisiinz pc nin yanında falan böyle gördükçe yersiniz hep, proteinli tatlı falanda yapabilirseniz (ki zor biraz ama isteyince neden olmasın) sporla bide güzel kilo alınır spora hem böyle 1-2 saat bişi yemeden gidip eve gelince normal daha çok yiyebilirsiniz kendinize güzel soslar hazırlayıp sos olayı yemeyi baya fark ettiriyor, bende bulkda çok zorlanıyorum kilo almak böyle değişik soslar acılar falan deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 sabah 7'de kalkip 14'e kadar tek lokma surmuyorum agzima 1450 kaloriyi gece 11'deki son yemege kadar kontrol edebilmek icin iki gofretin 500 kcal, uc kasik mis gibi fistik ezmesinin 350 kcal ettigi bir realitede halen kilo alamiyorsunuz nefret ediyorum lan sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Kalori hesabi oyle yapilmiyor yalniz. Cikolata kabinin arkasina bakarak kalori hesaplayan adamin drami'ni okumadin sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 hacı 400gr fıstı kezmesi 2 günde bitiyor her gün 2-3 muz akıyo falan bunlar tabi hiç bişi diğer yediklerim yanında dafuqto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 abi 63 kilodan 68 kiloya çıktım çok hafif göbekten başka birşeyim yok şu an. maşallah valla, allah nazardan saklasın. bulk kasıcam böyle göğüs kasları şişti baya. kalçam düzgün görünüyor baldırlarım iyi oldu. güzel güzel ya. xunn gibiydim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 barzoların olduğu yere git de bir iki şey öğren motive ol. fitfaglerle beraber gelişemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ve ne kötü tavsiyeler verilmiş ak önce beslenmeyi düzelt faln diye ksaf adam harcamadığı vücuda 150gr protein 100gr karb mı alsın? napsın nasıl düzeltsin basacan yiyecen uyuyacan şişecen cycle böyle hacı. önce basacan o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Killer said: barzoların olduğu yere git de bir iki şey öğren motive ol. fitfaglerle beraber gelişemen fitfag ne ya ıyy kıro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
garip_kont Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 kermit said: ckmde http://powerfullclub.com/ buna baktım ben hoşuma da gitti hani ama buna ya da yine kadıköy civarında bir yere giden var mı hiç? Varsa ona kaydolayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 IT'S FUCKING HAPPENING http://www.youtube.com/watch?v=qux9-HOm6eg bugün 30 kere barfiks çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar