Masakari Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 GYM yerine kebapçıya git adana urfa beyti iskender üstüne künefe baklava irmik göm gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Beyti bitiremiyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Doktora git lan doktora ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Randevu alayım madem. Neyciden alıyorum randevu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Endokrinoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Sabah ac gidip kan verecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 az once yarim okuz yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 xunn said: Randevu alayım madem. Neyciden alıyorum randevu şimdi? serhattan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 her saabh 3 kaşık keçiboynuzu pekmezi yazıyorum. hem sen kilo alırsın hem sevgilin yüzüğü takar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 xunn said: Korkunç iştahsızım, ciddi bir yemek yeme sıkıntım var. Kiminle konuşsam "Abi spor yap iştahın açılır" dedigi için böyle bir işe giriştim, maksat SEKSİ 16 PACKLER değil ölmemek. Ha bu arada evden çıkmıyorum. Çalışma/eglence herşey pc karsısında oldugu için fiziksel bir aktivitem yok. ben de iştahsızım. spora başladım açıldığı falan yok. zorla ittire ittire 10 kilo aldım ama yine de sdjfh. bi hafta boşluyorum iki kilo gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ben 55 kiloyu veririm adam onla yaşıyor hatta 30u gitti geçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 yemek yeme sikintisi bendede var ya bazen aciktigimi hissetmiyorum bile. insanlar buyuk boy pizzalari bitirirken ben 3 dilim yedikten sonra 4. dilim sanki midemi patlatacak hissiyati yaratiyo. 180 boy 67 kiloyum ben tabi xunn kadar ciliz degilim. sigara ve alkolu biraksam aslinda spora gerek kalmadan saglikli bi vucudum olacak ama hicte birakasim yok niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 salla birakma sonra bir anda .ot gobek bagliyorsun .. saka bir yana sigarayi az icin hatta icmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 yalnız spor sanılanın aksine iştah kapamıyor mu ben ne zaman sporu yoğunlaştırsam o kadar az yemeğe başlıyorum. spor yapmazken büyük boy pizza löpletebilirken spora başladım mı salata zor bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 hormonlarında bi sorun olmasın? biceps calışırken testosteron exhale ediyo olma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 senko said: 2.5 kiloluk bile olsa eline bi dambıl alsaydın seninde kütlen artardı az antilop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ağırlık işi bana göre değil ya ağırlıklar çok ağır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Esh said: hormonlarında bi sorun olmasın? biceps calışırken testosteron exhale ediyo olma? biceps çalışmıyorum ki ölümüne koşu+bisiklet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 valla xunn vucutta yağda yok bruce lee gibi adam olur 2 senede ben 96 kilo olmuşum bide önümüz kış 110la cıkacam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 kardiyo sonunda daha çok acıkman lazım abi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Somon said: bide önümüz kış 110la cıkacam heralde normaldir abi somonlar kisin yag tutar.. edit-espri aman ha ...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 olm o kadar ağır olunca rahatsız olmuyo musunuz ya? 1.77 69 kiloyum. 2 kilo almışım 6 ayda, şu an rahatsızım resmen, görüntüden ziyade o şişkinlik hissi. ıvır zıvırı kesmem lazım. hepsi gobege gitmemiş ama, o ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 o yemek yiyemiyorum yesemde kilo alamıyorum falan diyenleriniz var ya hah topunuzun amınakoyımben ayar oluyorum olum size çok pis bileniyorum size xunn gel takıl 2 hafta benle nası yenir öğreteyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar