Cons Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Kumar hayatımı ele gecirdi 3 gunde 9000 dolar kaybettim. Onumde cip olunca sanki para degilmis gibi hissediyorum bisey yapin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 kumar kötü bir alışkanlıktır ondan uzaklaşmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Bizim yapabileceğimiz birşey yok. Madde bağımlılığı gibi tedavi gerektiriyor. BİR AN ÖNCE yardım almalısın. 9000 de fena paraymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 luna parka git gondola felan bin. adrenalin ihtiyacını ordan karşıla. nikotin bandı gibi düşün bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 gitme kumarhaneye falan yada açma sitesini. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Kredi kartı aklıma geldi. Bedava alıyor gibi geliyor para vermediğin için ama hesap kesilince öpüyorlar. Önerim tedavi ve oyun , kitap, iş gibi oyalayıcı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 kumarda kaybeden kumarda kazanır biraz daha oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 civi civiyi soker, baska bagimliliga basla en kolayi mmo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 bi sosyal medya ajansında trol olarak işe başla. kaybettiğin kadar kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Sende irade yoksa biz ne yapabiliriz ki Muhtemelen bide internetten oynuyosun, kumarhanelerin kendi içinde bile kaybetmen için türlü hileler varken, siteden oynuyosan vay haline. Önce 1-2 kazandırır, sonra bi lose streak'e girersin, kazanma hırsıyla daha çok kaybeder, sonra gelir konu açarsın. Nicke bakaraktan "lan gerçek para değil heralde, malmıyım" diyeceğini umuyorum, umarım öyledir. Bırakamazsan da git inşaatlarda ameleliğe başla, hem vaktin olmaz, hem de eve gelince direk yatarsın, parasıda iyidir, win-win-win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Kumarda kaybeden, savaşta kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 nerde oynuyosun kumar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 x2 bas kazanırsın belki bi anda 18k $'ın olur şimdi ütülüp ütülüp vaz mı geçeceksin ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Beni terk ettikten sonra toparlayamadi bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 bekle gelicez 2 haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Hizli olun fuhus mafyasinin eline dusmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Madde bağımlılığına geç. Madde bağımlılığından oluşacak para ihtiyacın, seni, kumarda daha fazla kazanma ihtiyacına itecektir. Böylece daha iyi oynayıp 9bini neden 18 hatta 27bin yapmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 karakter/level kasabileceginmultiplayer oyunlardindan birine basla, orda hirs yaparken bakmissin aylar yillar gecmis kaybedecegin tek sey zaman olur. paran cebinde kalir. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 ya işin aslı bi arkadaş dediki sistem yaptım ben iyi para var bu işte bak böyle yap kazanırsın falan. bende elimde avcumda ne varsa yatırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 gürcistandayım şu an cebimde 200 dolar para kaldı ya dönüş bileti alıcam yada onuda basıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Ben olsam basardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 badici adamın kumarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 1 senedir badici değilim pelte oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar