Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kumar problemim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kredi kartı aklıma geldi. Bedava alıyor gibi geliyor para vermediğin için ama hesap kesilince öpüyorlar.

Önerim tedavi ve oyun , kitap, iş gibi oyalayıcı şeyler
Mesaj tarihi:
Sende irade yoksa biz ne yapabiliriz ki

Muhtemelen bide internetten oynuyosun, kumarhanelerin kendi içinde bile kaybetmen için türlü hileler varken, siteden oynuyosan vay haline.

Önce 1-2 kazandırır, sonra bi lose streak'e girersin, kazanma hırsıyla daha çok kaybeder, sonra gelir konu açarsın.

Nicke bakaraktan "lan gerçek para değil heralde, malmıyım" diyeceğini umuyorum, umarım öyledir.

Bırakamazsan da git inşaatlarda ameleliğe başla, hem vaktin olmaz, hem de eve gelince direk yatarsın, parasıda iyidir, win-win-win.
Mesaj tarihi:
Madde bağımlılığına geç. Madde bağımlılığından oluşacak para ihtiyacın, seni, kumarda daha fazla kazanma ihtiyacına itecektir. Böylece daha iyi oynayıp 9bini neden 18 hatta 27bin yapmayasın?
Mesaj tarihi:
karakter/level kasabileceginmultiplayer oyunlardindan birine basla, orda hirs yaparken bakmissin aylar yillar gecmis kaybedecegin tek sey zaman olur. paran cebinde kalir. evet.
Mesaj tarihi:
ya işin aslı bi arkadaş dediki sistem yaptım ben iyi para var bu işte bak böyle yap kazanırsın falan. bende elimde avcumda ne varsa yatırdım
  • Yeni Oluştur...