sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Dragonfire said: kek bonuslar yattı herhalde bilgisayara gömüyorsun. dasdasşkjf evet abi bütün ekipmanlar eski koltuğum bok gibi klavye takılıyor falan bugün ee yeter süerim deyip yenilemeye karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 ya geçen gün arkadaşta oturdum bi taneye adoredan almışş 500 liraya mı ne çok rahattı, baya güzel modeller var gibi https://www.adoremobilya.com/oyun-koltuklari?gclid=CjwKEAiApOq2BRDoo8SVjZHV7TkSJABLe2iD5R-hEBDus9kt1xwTH4J5isCUr6eVBC7N5QGs87UZWRoC8yXw_wcB benim oturduğum şuydu hatta 460 liraya düşmüş. bel ve boyun desteklilerden istiyorum ben ama onlar 1k falan şu da 590 lira. gidip bir yerde deneyebilsem almayı düşünüyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 ya markusun fiyatı aşşşşırı saçmalamış 600 liraya bilgisayar koltuğu mu olur. koltuğum tamamen kırıldı. yeni koltuk almam şart. ama düzgün ve normal fiyatlı bi koltuk bulamıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 sipeyskeyk said: barbu said: abi ikeadan alsanıza. acayip rahat birşey. yaptığım en iyi PC yatırımlarından direk. markus dmi? az sonra almaya çıkıyorum :) Aynen buydu sanırım. Güle güle otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 gaming için kolçaklı koltuk sux. kollar masanın altına girmeyecek kanser edecek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Esh said: gaming için kolçaklı koltuk sux. kollar masanın altına girmeyecek kanser edecek falan. hepsinin kol kısmı 2 vidayla sökülüyor ya, ben de gitar çaldığım için çıkarıyorum. onun dışında şahsen kolluyu tercih ediyorum dirseği yaslamak çok rahatlatıcı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 a oturmak için iyi de gamingde masaya yayıyosun kolları. ya da ne biliyim kişisel seçim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 https://www.adoremobilya.com/dxracer-dx-oh-cb120-ncft-1-profesyonel-calisma-ve-pc-oyun-koltugu Burdaki bacak uzatma destegi nedir nasil calisir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Konu uplanmısken sismana(cok sismana) koltuk tavsiyesi var mı? DXracer Tank varmıs galiba ama o turkiyede yok ve 600 dolar galiba. Bir de soyle genis tekli koltuk onerisi olan varsa da alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Esh said: a oturmak için iyi de gamingde masaya yayıyosun kolları. ya da ne biliyim kişisel seçim heralde. buradaki herkes ve hatta genel gamer milletinin çoğu, 3 saatini gaming ile geçiriyorsa 3 saatini film/dizi/forum/reddit/browsing ile geçiriyor. o yüzden sırf kolları masaya koyuyorsun diye düşünmek yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Gladmir said: https://www.adoremobilya.com/dxracer-dx-oh-cb120-ncft-1-profesyonel-calisma-ve-pc-oyun-koltugu Burdaki bacak uzatma destegi nedir nasil calisir ki masa başında asılmak için arada işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Kolçak en sağlıklısı, kolunuzu masaya yatırıp fare ve klavye kullanmak bileğe yük bindiriyor. Sakatlıklara kadar yolu var. Dirseklerin hafif bükülü serbest olması lazım. Bunun için de uzun süreli kullanımda kolçak şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Esh said: gaming için kolçaklı koltuk sux. kollar masanın altına girmeyecek kanser edecek falan. Benim masa da yukseklik ayarli. O da ikeadan at kadar bisi super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 gençler bu ikisi arasındaki fark ne? ikincisi deri de, ilki ne? vissle ne? deri zaten uzun süreli kullanımda (özellikle şort falan varsa) çılgın terletmiyor mu yazın? http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/40261142/markus-donen-sandalye.aspx http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/40103100/markus-kolcakli-donen-sandalye.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 polyester kumaş işte. Kışın kıçın donsun, yazın pişsin istemiyorsan, kumaş olanı al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Bende deri olani var. sorun yok gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 en iyisi deri olanları zaten fileliler falan çöp obez değilseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Geçen bu konuyu gördükten sonra biraz bakındım. Ben şunu beğenmiştim: http://www.hepsiburada.com/bunjee-ferrari-turbo-krom-ayak-ofis-koltugu-kargo-bedava-p-OFISCX024601 Neden? Çünkü kolları arkadan bağlı ve altları boş, bağdaş kurmak istiyorum koltukta! Belimden dolayı binbir pozisyona giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 LathspeLL said: Geçen bu konuyu gördükten sonra biraz bakındım. Ben şunu beğenmiştim: http://www.hepsiburada.com/bunjee-ferrari-turbo-krom-ayak-ofis-koltugu-kargo-bedava-p-OFISCX024601 Neden? Çünkü kolları arkadan bağlı ve altları boş, bağdaş kurmak istiyorum koltukta! Belimden dolayı binbir pozisyona giriyorum. aha bendensin sen de. %80 zamanda falan bağdaş kuruyorum... ama koltuğa götünü koyup 5 dakka oturmadan, internetten almak da süper saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 bu son atılan koltuk arkaya yatmıyo di mi :( yatsa direk alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 deriler yazın götü yakıyor evde klima yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 madcow said: Konu uplanmısken sismana(cok sismana) koltuk tavsiyesi var mı? DXracer Tank varmıs galiba ama o turkiyede yok ve 600 dolar galiba. Bir de soyle genis tekli koltuk onerisi olan varsa da alabilirim. herzaman yapıştırdığım link. xrocker bu arada o dxracer çakması adore koltuktan var bende 360 a mı ne aldım şimdilik idare ediyor ama eshin dediği gibi masa altına girmiyor. Bi ara masayı yükselticem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 xrocker ı turkiyede satan yer var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 amazon go go. biraz sıkıntılı ama geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 300 dolar shipping i var abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar