Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar koltuğu

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
df, 05.02.2024 21:25 tarihinde dedi ki:

Gönül istiyo herman miller aeron c size çakıp geçelim ama her yıl siteyi bi açıp geri kapatıyorum. 😂

40.yıl indirimi yapmışlar gaza gelip seçim öncesi 6 taksitle aldım. 2000 euro dan aşağı görmemiştim hiç. şimdi 1500 e iniyo, bir de seçim sonrası doların patlayacağını düşünürsek 1100-1200 euro gibi bir maliyet olur. arada kalmış kişiler varsa güzel zaman.

• 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

selam 

up yapayım 

ucuz bi koltuk alacağım. haftada 2 gün falan kullanilacak.

102 kilo 1.85 cm koca bir popo ve yamuk oturmaya müsait olsun tşkler

f/p baktimlarimin hepsi max 100kg yazıyor. 1er koltuk kirdim hem işte hem evde. biraz çekiniyorum o yuzden

Mesaj tarihi:
Dynun, 11.08.2024 22:48 tarihinde dedi ki:

selam 

up yapayım 

ucuz bi koltuk alacağım. haftada 2 gün falan kullanilacak.

102 kilo 1.85 cm koca bir popo ve yamuk oturmaya müsait olsun tşkler

f/p baktimlarimin hepsi max 100kg yazıyor. 1er koltuk kirdim hem işte hem evde. biraz çekiniyorum o yuzden

abi ikea falan boş işler, al bir müdür makam koltuğu bak keyfine hem sağlam hem daha ucuz

• 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
df, 20.03.2024 23:15 tarihinde dedi ki:

40.yıl indirimi yapmışlar gaza gelip seçim öncesi 6 taksitle aldım. 2000 euro dan aşağı görmemiştim hiç. şimdi 1500 e iniyo, bir de seçim sonrası doların patlayacağını düşünürsek 1100-1200 euro gibi bir maliyet olur. arada kalmış kişiler varsa güzel zaman.

Hocam bu üründe global bir konsensüs var iyi olduğu konusunda ama gerçekten değiyor mu ya. Yani markus’tan 10 kat falan daha iyi mi?

Mesela herman miller embody’i de çok beğeniyorum ama inanılmaz pahalı. Gerçekten değer mi yoksa statü sembolü diye mi bilmiyorum. 

Mesaj tarihi:

yanında şu head rest i de alınca inanılmaz konforlu bir koltuk. bu olmadan biraz eksik kalıyor.

https://atlasheadrest.com/products/headrest-for-remastered-aeron-chair 

markus u kullanmadım ama şirketlerde olsun evde olsun diğer kullandığım orta segment ürünlere göre çok daha konforlu. tabi 10 kat gibi bir fark olmaz. bazen 2 kat bir kalite farkı bile fiyatı uçurabiliyor.

arkaya yaylanma konusundaki dengesi, oturduğun yerin de file olması yüzünden tam şekil alması, c size ın baya geniş olması, dirsek desteğinin 3 yönlü ayarlanması, malzeme kalitesi, tasarımı vs benim gibi saatlerce oturan birisi için oldukça iyi bir yatırım oldu. pişman olmadım hiç. böyle bir fiyatı denemeden almamak lazım tabi. ben 1 sene kullanmıştım kkb de çalışırken. o yüzden daha gönlüm rahat ve emin şekilde kıydım paraya 🙃

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

kaç yaşına gelmiş adamlar bilgisayar koltugu falan diyorlar, kardeşim  bırakın koltuğu falan hardcore bir antrenman yapın ya. deadlift squat girin zaten yatağa döşeğe yatarak oynarsınız oyununuzu falan nedir bu başlık

• Yeni Oluştur...