BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 deri olanı kullanıyorum 4-5 yıldır iyiyiz şimdilik ama bugün alacak olsam kumaş tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 bilgisayar odam bayağı sıcak, deri olmamalı yani koltuk, kolçaksız olmalı öneri alayım mı? çok üşendim geriye dönmeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 deri almayın, boyunuz 1.60 kolalarınız kısacıkca kolcaklıda almayın omuzunuzu ağrıtırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Dxracer alayım diyorum da aşırı pahalı, mail attım gönderin koltuk diye iplemediler bile :D Ama lanet bi serisi varya en dolu olan, mükemmel artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 bağdaş kurup oturduğum için kesin kolçaksız lazım bana =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 bebişim sen kendini markusun kollarına bırak, o seni taşıyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Akşam gidiyorum, artık her şey için çok geç. Benimsin Markus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Benimde tekerleğin girdiği ayaktaki plastik bir kısım var o çatladı. Netten alıcam ama ne diye bulucam bilemedim :P Ayağın uç kısmından şarjör gibi girioyr sonra ayağın alt kısmından gelen tekerlek demirine destek oluyor falan. Nedir bu parçanın adı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 http://www.dxracer.net/art191_dxracer-chair-oh-dx66.html şunu kullanıyorum. masam yüksek olduğundan klavyelik kullanıyorum. şu sandalye 10 cm daha yukarı kalksaydı klavyeliği iptal edip masaya çıkartıcaktım maus ile klavyeyi. olmadı malesef aynı sisteme devam ediyorum. aslında varmış 20 cm kalkabilen sandalye modelleri ama pek iyi araştırmamışım. bunun dışında bir sıkıntım yok :P gerekli mi? yaaaniii.. olmasada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Türkiyede var mı bu sandalyeden klavyelik mouse'luk muhabbeti hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 https://www.adoremobilya.com/dxracer-oyun-koltuklari hepsiburada'da falan da var, yine Adore'nin dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Sandalye için mouse desteği güzelmiş ama her sandalyeye uyar mı acaba? Aiko kullandığın klavyelik ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 aha x-rocker alıyorum. Bu ay da batıyoruz ya neyse. bumu? 130$ bumu? 190$ Masa almamış olsam yanına da bunu patlatıcaktım masa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bunda bilgisayar kullanılmaz yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Harbi o konsol koltuğu sanırım öyle geri yaslanarak nasıl PC kullanılacak altında tavsiye edilen ürünlerden belli zaten X360 Call of Duty i de almış bunu alanlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 televizyon(lcd) laptop aynı masada koltuk dik konuma geliyor çok sıkıntılı gidi gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Klavye neyse de, fare nasıl olacak? Kollarını doğru konuma getirmen imkansız gibi geliyor, bileğine gereksiz yük bindirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Dragonfire said: aha x-rocker alıyorum. Bu ay da batıyoruz ya neyse. bumu? 130$ bumu? 190$ Masa almamış olsam yanına da bunu patlatıcaktım masa bunda nasıl cs oynayacaksın? HİÇ Mİ SAYGIN YOK PC GAMINGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Abi boyle deri koltuklar cok terletmiyormu, ben pisman oldum deri koltuk aldigima bu yuzden, aklinizda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 zipzip said: https://www.adoremobilya.com/dxracer-oyun-koltuklari hepsiburada'da falan da var, yine Adore'nin dükkanı öeaaaaaaahhhhhh 850 tl'ye koltuk takımı alıyor lan insanlar (tamam abarttık). napmış bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 İkea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bingildak said: bebişim sen kendini markusun kollarına bırak, o seni taşıyacak Bu saatten sonra şu adam ne diyosa o benim için. Bel fıtığı başlangıcı var, 2 gündür deli gibi Ark'a sardım, ölüyodum bel ağrısından. Dün aldım geldim Markus'u, bu kadar farkettirir mi ya bi koltuk? Zerre ağrım yok. Tek kötü yanı zam gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bel fıtığı ataklar şeklinde olabilir. Bugün ağrı olmaması yarın olmayacağı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 asdawdawd baltalı ilah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 eldar said: bel fıtığı ataklar şeklinde olabilir. Bugün ağrı olmaması yarın olmayacağı anlamına gelmez. -___- Bırak da kendimi avutayım gsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar