Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar koltuğu

Joker

Öne çıkan mesajlar

said:
Alıcı, ürünü kullansa bile iade edebilir mi?

Ürünün ambalajının açılması, ürünün denenmesi, ürünün mutat kullanımı, yani ürünün alışılageldiği gibi kullanılması cayma hakkını ortadan kaldırmaz. Satıcı, cayma süresi içinde ürünü alıcıya teslim etmişse alıcı, ürünü ancak olağan bir gözden geçirmenin gerektirdiği ölçüde kullanabilir. Aksi takdirde alıcı cayma hakkını kullanamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben doğrusunu söyleyim de sonra ağlayacak duvar bulamazsınız. Uğraşır durursunuz. Ürünü deneme kapsamı bazal fonksiyonları kapsar. Koltuk aldığında oturmadan sorun olup olmadığını anlayamazsın. Eğer bozukluk varsa satıcı değişim veya iade yapmak zorundadır. Fakat sen koltuğu aldın, açtın 1 hafta kullandın. Begenmedin. Paketleyip gönderdin. Onu iade almak satıcı insiyatifindedir, kullanılmış deyip almama hakkı var yasal olarak.

Kozmetik içinde aynısı geçerli. Açtın paketini sıkmaya çalıştın aparatı çalışmıyor. İade ve değişim kapsamında. Ürünü kullandın iki gün kokusunu begenmedin iade/cayma istiyorsun. Böyle bir hakkın yok. Alan alır müşteri memnuniyeti kapsamında. Almayana almadı diye tüketici haklarına gidersen elin boş dönersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Cayma hakkı var tabii ki de. Cayma hakkı son kullanıcıyı korumak içindir. Dene kanka beğenmezsen bizdensin değil senin belirttiğin gibi. Bir şeyi satın aldın pişman oldun, istemeden aldın, yanlış şeyi aldın vs. Bir kere satın aldın geri dönüşü yok durumuna düşmesin diye. Kozmetik ürünü satın alıp orijinal ambalajını açmadan 14 gün içerisinde cayma hakkını kullanabilirsin. Sitede hakkın yok yazabilir. Satış sözleşmesine istediğini koyabilir. Yasa hiçbirini tanımaz. Cayma hakkı şartlarına uyuyorsa paşa paşa geri almak zorunda. Kapsamı da benim yazdığım işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

sen teslim aldıktan sonra o irsaliyedeki ürün ile içindeki ürünün aynı oldugunu kabul ediyorsun
teslim aldıktan sonra evde açıp bakınca aa bu başka demenin hiç bi haklı yanı yok senin açından.
adamlar teslim almasaydın diyip değiştirmeyebilirler hiç bi hak iddia edemezsin.

Fistan said:

teslim aldıktan sonra içindeki ürünü değiştirmeyeceğini nereden bilecekler adamlar ? :D

peki ben içini açmadan adamların içine doğru şeyi koyup koymadığını nereden anlayacağım? -sen tabi burda kargocunun önünde açıcaktın kontrol edicektin diyeceksin haklısın ama dediğim gibi kardeşimdi teslim alan ve kontrol etmesine rağmen ürünü fark etmemişti.-

neyse benim durumumda zaten kutu açılmadı bile. biraz önce gittim iade ettim. adamlarda haklı olarak gelsin malzeme kontrol edelim öyle çıkartıcaz kendi siparişinizi dedi bana. bakalım bekliyorum işte kendi ürünümün kargolanmasını.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

mokoko said:

bugun bir mallık yapıp adore'den dxracer drifting serisinden bi modeli aldım 1300 teleye.

https://www.adoremobilya.com/dxracer-dx-ohdf73-nc-1-profesyonel-oyun-koltugu

ahada bu

hadi şimdi beni biraz yerin dibine sokun şuna bu kadar para yatırdığım için. aldıktan sora gidicek parayı düşünüyorum sabahtan beri safasdf

tam tersi, koltuk gelince otur bi muhteşem inanılmaz oturduğum anda orgazm falan oluyorum yaz da, biz de gaza gelip alalım. 1.5 senedir falan koltuk almayı erteliyorum sürekli. bok ötesi bi koltukta oturuyorum. forumdan chemical'dan almıştım zamanında. leşo.

düzgün koltuklar 500'den başlıyor minimum, vermişken 1000 verip kallavi muhteşem bişi alasım var ama pahalı olduğu için de bi türlü tetiği çekemiyorum, sürekli erteleyip duruyorum.

İ NA NIL MAZ

gidip 700 800 lira verip ikeanın hiçbi olayı olmayan koltuğunu alıcağınıza yüzde 1 milyon dxracer alın abi kesinlikle bunu söyleyebilirim. alet iiiiiinaaanılllllmaz

resmen battlestation gibi bişi. bu arada karışma olayınıda çok güzel halletti adore. carsamba iade etmiştim yanlış geleni. perşembe doğrusunu kargoladılar bugun elime ulaştı. aletin kutusu çooook büyük bu arada. ilk gördüğümde şoke oldum. kendiside beklediğimden daha büyük çıktı. odam ufak olduğundan öyle gözüktü gözüme heralde :D

http://i.imgur.com/ERO8weR.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...