Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Akpliler de kendine ak partili demeye calisiyolar da YEMEZLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Ben donanımhaber'e geçiçem ya burdan bi cacık olmaz. A101 koltuk kovalayalım biraz bye https://forum.donanimhaber.com/m_41064898/mpage_51/tm.htm Burosit banzai öneren var mesela ne güzel asdaf http://www.raf.com.tr/images/Image/product/2010/29/20_21_02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Esh said: Akpliler de kendine ak partili demeye calisiyolar da YEMEZLER 7 8 senedir mi ne var o..hatta yasal belli yerleri zorlayarak kardesim bizim kisaltmamiz ak parti ehe ehe dilekce verdik filan dediler.. kisaltmayi belirlemek partinin hakkiymis.. CEMİL ÇİÇEK Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Resmi kısaltma Ak Parti'dir, başka bir isim kullanmak doğru değil Ak Parti yerine başka bir şeyin kullanılması doğru değil. Tüm resmi işlemlerde Ak Parti olarak geçiyor, bizim partimizin resmi kısaltması bu. Benim ismim Cemil, sizin isminiz Gülin. Ben size Gülin yerine başka bir isimle hitap etsem olur mu? Saygısızlık olmaz mı? Nüfus cüzdanlarımızda bu isimler yazıyor, değil mi? Siyasi partiler de nüfus cüzdanlarını İçişleri Bakanlığı ve Yargıtay Başsavcılığı'na verdikleri dilekçeyle belirler. Partiyi kurarken kısaltılmış ismini Ak Parti olarak tanımlamışız. Oy pusulalarına bakın, YSK'nın ilanlarında Ak Parti yazıyor. Niye buna rağmen Ak Parti denilmiyor? Bunun bir anlamı var. Bilmeden yapanlara bir şey diyemem ama bilerek yapılıyorsa nedenine bakmak lazım. blablabla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 ajan dana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 mokoko said: AAAAAAAAAAAAAAAABİİİİİİİİİİİİİİİİİİ YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA yemin ederim türk milleti olarak tek bir tane işi bile adam gibi beceremiyoruz yemin ederim ya ulan adamlardan aldığım koltuk ile bana gelen koltuk arasında hiçbir alaka yok. https://www.adoremobilya.com/image/cache/data/products/mxy200sg/MXY200SG_1000x1000.-270x270.jpg https://www.adoremobilya.com/max-office-racing-yonetici-ve-calisma-koltugu-siyah-gri adamlar gidip bundan yollamışlar bana. şimdi mng ile adamlara iade edicem bunu ve bütün siparişim bayramdan sonraya kalıcak. almayın abi hiçbişi koltuk moltuk. nefret ettim bir daha internetten hiçbir şey almicam salaklık bende. adamlar bide hala bizden doğru ürün çıkmış gönderin incelememiz lazım diyolar. ulan gerizekalı neyini inceleyeceksin yanlış lan işte. abi.. ne bahtsız adamsın lan. eşşek kadar kargo kutusunu paketleyip tekrar geri göndericen şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 hemen ara sıç ağızlarına abi direk gelip kendileri alsın hiç uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diaden Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 banzai de top tier olabilir ama 1.5-2k edermi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Aiko said: mokoko said: AAAAAAAAAAAAAAAABİİİİİİİİİİİİİİİİİİ YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA yemin ederim türk milleti olarak tek bir tane işi bile adam gibi beceremiyoruz yemin ederim ya ulan adamlardan aldığım koltuk ile bana gelen koltuk arasında hiçbir alaka yok. https://www.adoremobilya.com/image/cache/data/products/mxy200sg/MXY200SG_1000x1000.-270x270.jpg https://www.adoremobilya.com/max-office-racing-yonetici-ve-calisma-koltugu-siyah-gri adamlar gidip bundan yollamışlar bana. şimdi mng ile adamlara iade edicem bunu ve bütün siparişim bayramdan sonraya kalıcak. almayın abi hiçbişi koltuk moltuk. nefret ettim bir daha internetten hiçbir şey almicam salaklık bende. adamlar bide hala bizden doğru ürün çıkmış gönderin incelememiz lazım diyolar. ulan gerizekalı neyini inceleyeceksin yanlış lan işte. abi.. ne bahtsız adamsın lan. eşşek kadar kargo kutusunu paketleyip tekrar geri göndericen şimdi :/ bahtsızlık değil acemilik geri gönderse iade almayabilirler şu an ve haklı olurlar. internetten alışveriş yapmanın ilk kuralı kargo geldiğinde teslim almadan kontrol etmekten geçer. ürün farklıysa teslim almaz ve tutanak tutturup kargocu ile geri yollarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Ahahah büyük geçmiş olsun. Adore sıkıntı yaratmıyor bu tür konularda pek, için rahat olsun. İş uzadığıyla kalacak sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 adore bize baya yakın istediğin modeli alıp karşısında aşti ye otobüse verirdik 4 saatte elinde olurdu. kötü olmuş. inş sorunsuz halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 @fistan 7 veya 14 gün boyunca cayma hakkı var onu kullanıp bir sebep belirtmeden geri iade edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 ya kardeşim evdeydi o teslim aldı. ben açıp kutuyu kontrol et etrafında kırık dökük varsa beni ara dedim ama modeli bilmediği için patladım işte. kontrol falan etmiş hatta hayırlı olsun kurulumu yapıyım mı falan diye resmini atınca çaktım bende olayı. şimdi mng'ye yolda koca kutuyu taşıyıp göndericek. :D bayramdan önce hallolsun diye adamlarla konuştum ettim mng'den adam gönderelim ama siz daha hızlı götürürüz derseniz onuda yapabilirsiniz dedi. bende kardeşimin sırtına yükledim aleti git şunu götür dedim götürüyo şimdi :D Fistan said: Aiko said: mokoko said: AAAAAAAAAAAAAAAABİİİİİİİİİİİİİİİİİİ YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA yemin ederim türk milleti olarak tek bir tane işi bile adam gibi beceremiyoruz yemin ederim ya ulan adamlardan aldığım koltuk ile bana gelen koltuk arasında hiçbir alaka yok. https://www.adoremobilya.com/image/cache/data/products/mxy200sg/MXY200SG_1000x1000.-270x270.jpg https://www.adoremobilya.com/max-office-racing-yonetici-ve-calisma-koltugu-siyah-gri adamlar gidip bundan yollamışlar bana. şimdi mng ile adamlara iade edicem bunu ve bütün siparişim bayramdan sonraya kalıcak. almayın abi hiçbişi koltuk moltuk. nefret ettim bir daha internetten hiçbir şey almicam salaklık bende. adamlar bide hala bizden doğru ürün çıkmış gönderin incelememiz lazım diyolar. ulan gerizekalı neyini inceleyeceksin yanlış lan işte. abi.. ne bahtsız adamsın lan. eşşek kadar kargo kutusunu paketleyip tekrar geri göndericen şimdi :/ bahtsızlık değil acemilik geri gönderse iade almayabilirler şu an ve haklı olurlar. internetten alışveriş yapmanın ilk kuralı kargo geldiğinde teslim almadan kontrol etmekten geçer. ürün farklıysa teslim almaz ve tutanak tutturup kargocu ile geri yollarsın. dostum adamların yolladıkları malın üstündeki irsaliye ile gönderdikleri ürün tutmuyor bi kere nereye haklı oluyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 calvaria said: adore bize baya yakın istediğin modeli alıp karşısında aşti ye otobüse verirdik 4 saatte elinde olurdu. kötü olmuş. inş sorunsuz halledersin. şöyle bişi diyim ataşehir'deki kamilkoç'un hemen arkasındaki sokakta oturuyorum. şunu yapsak yemin ederim daha mantıklıymış sadsadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 oha spam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 fistan olduğu için haklı oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 fistan doğrusunu söylüyor ama türkiyede pratikte öyle bir uygulama yok. irsaliyeli fatura üzerinde ürün adını kontrol edebilirsin sadece. kargoyu teslim almadan veya kuryeyi kapıda bekletip kutu açıp içini kontrol edemezsin aldığın ürün mü diye. scammer olmadığı sürece hele ki kendi hatası ise hiçbir eticaret yapan marka iade kabul etmiyorum demez, diyemez çünkü tüketici hakları kapsamında ihlal oluyor. her türlü silke silke iade aldırırlar o ürünü. irsaliyeli fatura üzerinde ne yazdığını kontrol edin. her zaman doğru veya tam isim yazmayabilir ama mesela mokoko örneğinde 1k lık ürün almışsın, 200 tl lik fatura gelmiş ise şüphelenip kapıda teslim almayın. irsaliyeli faturaya doğru ürünü yazıp, içine başka bir şey gönderdilerse yasal suç zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 abi şimdi gördüm başka bi arkadaşım facebookta paylaşmış :D http://i.hizliresim.com/LQynXb.png yoksa :O :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 nası ya güncel bişi mi bu arkadaşının yazdığı??? adamlar sanırım tüm dxracer siparişlerine bunu gönderdi asdfasdasdf ggnore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 karıştırılması muhtemel ürünleri kargocunun önünde açıyorum veya kargoyu almaya gittiğimde açıyorum. 2-3 kez direk fistan'ın dediği gibi ürün yanlış deyip kapıdan gönderttirdim kargocuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 ulan gerçekten senin arkadaşa max racing yerine dxracer gitseymiş ve bunu paticikten bu şekilde yakalasak arda bey v2 olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 mokoko said: nası ya güncel bişi mi bu arkadaşının yazdığı??? adamlar sanırım tüm dxracer siparişlerine bunu gönderdi asdfasdasdf ggnore muzaffer işte demin yazmış. sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 herman miller'ciler ve markuscular geri gelmemiş henüz hayret verici doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Aiko said: mokoko said: nası ya güncel bişi mi bu arkadaşının yazdığı??? adamlar sanırım tüm dxracer siparişlerine bunu gönderdi asdfasdasdf ggnore muzaffer işte demin yazmış. sorabilirsin. abi ekli değil bende muzaffer fb'ta ama gördüm şimdi. vay anasını ya böyle birşey olamaz adamlar baya baya büyük sıçmışlar sanırım bu hafta gönderilerde. şu kargoyu bi teslim ediyimde ondan sonra arar biraz daha soruştururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 sen teslim aldıktan sonra o irsaliyedeki ürün ile içindeki ürünün aynı oldugunu kabul ediyorsun teslim aldıktan sonra evde açıp bakınca aa bu başka demenin hiç bi haklı yanı yok senin açından. adamlar teslim almasaydın diyip değiştirmeyebilirler hiç bi hak iddia edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar