ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Darklight1903 said: kaede kendi dedigine koymus o resmi fjdlkfjsdlkjfds shadow, gintama nerede listede? :< Gintamayı diğer animelerle kıyaslayamıyorum çünkü. Ayrı bi boyutta tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 ok tek dogru cevab buydu jsdk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Iyi kurtarma (tu) eve gider gitmez gintama izlicem zaten, dildiricam iki haftadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 somanın orgasm sahneleri çok iyi ya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 bir de lead'i natsu'ya benzemeseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Plastic memories'i her an droplayabilirim. Çok inceden drama yüklüyorlar. Kötü hissediyorum kendimi. Bunun için anime izlemiyorum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Çok başarılı o ya, bayağı seviyorum onu. 3. bölüm de bayağı güldürdü. Dramayı verince göz yaşları sel olup akıcak, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 damardan girecek drama belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 sanırım sezonu soma kurtardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 soma, senki ve danmachi benim bu sezon favorilerim. daha başka guzel olanlar da var onlar biriksin hepsini bi arada izliyim bari. her hafta 8 farklı animenin cıkmasını beklmek zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 soma dediğiniz shokugeki no souma mı? bi de 7 cadılı olan nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 BabacumMostors said: soma dediğiniz shokugeki no souma mı? bi de 7 cadılı olan nasıl? mangasi baya eglenceliydi animeside fena durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Ninja slayer cok iyi la. baya eğlendim izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 My Love Story romcom degil abi, bromance direk =) http://drop.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202015-04-24%20at%2015.54.34.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Cuce said: Ninja slayer cok iyi la. baya eğlendim izlerken bitek ben droplamadım heralde ninja slayerı diyordum bende heh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 kekkai bayağı iyi ya, sevdim ben. tarzı var en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 RIN-NE'nin OP bu sezonun en sevdigim OP'si oldu baktiklarim arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 arslan'ı hiç sevmedim. çok goygoya benzyior. 2. bölüme bir ara bakarım gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 3. bölüme kadar izledmi, her an olayı bırakıp sevişeceklermiş gibi geliyor tipler, seslendirmeler falan. birkaç bölüm daha bakarım aşırı boş zamanımda da izlemeye değmez gibi gözüküyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Plastic Memories EP3 oyle komikti ki abi bitince cenem agriyordu gulmekten. Superdi. Sonunda carpti ama. Sezonun en iyilerinden bu, kesin bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Plastic Memories - EP4 Abi drama iyice bastılar. Çok da güzel gidiyor. Ano hana 2 yolunda ilerliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 birinci bölümde baktım görüş buhulanmaya başladı atladım ben fak det şit no drama pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 3. bolum asiri komikti ama, epey iy igidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 arslan senki süpermiş, baktım zaten logh'un yazarından. karakter tasarımı neredeyse birebir fma brotherhood, designer'lar onda çalışmamış ama ilginç. güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Sam said: arslan senki süpermiş, baktım zaten logh'un yazarından. karakter tasarımı neredeyse birebir fma brotherhood, designer'lar onda çalışmamış ama ilginç. güzel ama. OVA'sını izlemeden mi bunu yazdın? Sadece merak ettiğim için soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar