DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 besiktas taraftari ne sacma la, semih gibi efendi adama yere yatsana o. c. diye tezahurat ediyorlar. yere yatan da yok yani sirf tezahurat etmis olmak icin boyle cirkinler onun disinda melo sosayi top diye oynuyor orta sahada lel
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 anlamadım ben sonunda noolduğunu. Yayın dondu, sonra bi baktım melo bi BJK'lı ile sarmaş dolaş soyunma odasına gidiyor.
2 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 O meloyu indirecekler aha yaziyorum buraya...
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 konyada oynanmasını kabul etmeyen cincon yönetimine tebrikler, klasik fransız usülü, masabaşında kazanıyorlar yine
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Cons said: beyler internet adresi lazım kutun dolu
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Öyle ya da böyle, GS puan alırsa yönetim başarısı olacak işte. Her yerden saldıracaksın, goygoyuna oynanmıyor maçlar bu tip kulüpler için. Atan kazanır bu arada ya, zemin + hava + rüzgarda bir golden fazlası da benim için mucize olur direkt... zaten beş para etmez maç ha bir de bjk 10 kişi oynuyor. oğuzhan'a artık forma bile göstermemek gerek. En azından aklı başına gelene kadar
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Maç çok sıkıcı, keyifsiz maç. Maç başında ilk dakikalarda her pozisyonda BJK'lı oyuncular kendini yere attığı halde BJK taraftarının GS'lilere "Yere yatsana" diye tezahurat yapması komik. İki takım da dengeli oynuyor, bireysel olarak bakıldığında GS daha "ihtişamlı" gözükse de taktiksel olarak bakarsak BJK bir miktar daha derli toplu bir futbol ortaya koyuyor, ama nedense daha geriye çekilmiş durumda. Defans güvenliğini sağlamak öncelik gibi. Biraz daha ileriye yönelik oynasa GS'yi boğabilecek gücü var ama kendini saklıyor veya ava giderken avlanmaktan korkuyor gibi bir imaj çizdi bende. GS kontratak yapmayı beceremiyor, hızlı oynayamıyor, hızlı paslar hep isabetsiz. Buna rağmen Emre Çolak ve Sabri gibi adamlar bile çok güzel 1-2 pas attı şaşırttı kendini. BJK ise organize ataklarda çok etkili değil ama kontrataklarda kendini iyi gösteriyor. Sneijder çok geride oynuyor, bu yüzden etkisiz kalıyor. Demba Ba ileride çok yalnız kalıyor, o yüzden gücü yetersiz kalıyor. Olcay pek etkili olamadı, Gökhan da kanada hapsolmuş durumda. Hakemler genel olarak pek iyi değil, her halta faul çalıyorlar, maçın kontrolünü kaybetmemek için yerli yersiz düdükle otorite peşindeler, uzatma bile vermedi adamlar. Ersan duran top kullandı, taca attı.
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 2 said: O meloyu indirecekler aha yaziyorum buraya... Gökhan mı indirecek Editör Bey?
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 http://www.digiturkplay.com.tr/Anasayfa/ Takilmiyo guzel link
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Sabri'den başka orta açan yok takımda valla. Neyse şunu demeye gelmiştim aslında - aha bi korner daha, üçüncü oldu - umutu çıkartıp olcan veya hamiti almak lazım GOOOOOOOLLLLLLL
madcow Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 GOOOOOOOOLLL melooo yine ilk gol melodan!!
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Yakından görmek lazım ama Burak faul yapmış sanki
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Llama said: her alanda tam destek derbi kazanmayı pek beceremiyoruz ama olsun http://gouttreatmentx.info/wp-content/uploads/2014/11/pr_01_2697_max.png şu birrrrrrr Şapka kafaya takılır
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 oğuzhan helal iki bomboş şutu dışarıya nasıl atabiliyosun ya
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Aha! Melo atmış :D
madcow Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 telles yine aynı seyi yaptı yetermiyo bu herif omuz omuzaya
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 indirdiler meloyu ahasdhsaf kesin besiktasin hakki yenmistir
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Bu arada Konya'da oynanmiyo diye aglayanlar nasıl sacmalıyor belli degil.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 SeaGle said: Melo'nun ancak şortunu indirirler. Biz demiştik.
Öne çıkan mesajlar