arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 mobil app epey iyi evet. login olurken de müşteri numarası yazmak zorunda kalmıyorsun, sms şifresi de otomatik falan. bilgisayardan daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 birikim hesabından normal hesaba para atmak gerçekten 3 tık falan 15sn sürüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Hearthstone'da 40 packs aldığımda 44,99 € yani 126 lira tutuyor. Maksimum aylık 50 TL ye kadar diyor , iade edilen para 25 TL oluyor yani 101 Liraya geliyor değilmi? Veya pack almanın daha ucuz bir yolu varmıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 battle.nette indirim yok abi naaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 apple store ipad var oradan aliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 haağ affedin o zaman para hesabı doğru. daha ucuz yolunu bilmiyorum lakin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Ben de actim bir hesap, Lath'in dedigi gibi onceden Finansbank musterisiydim kart gelmeden direk aktive ettiler. Spotify'in ayligini direk baglayacam ki ayfon kullaniyorum muhtemelen App Store'da da isime yarayacak. Kalani da Steam'e yoneltecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 akbabalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 mevcut finansbank müşterisiysek eğer gelip imza atıyolar mı yoksa direkt kartı yolluyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Quel-Thul said: birikim hesabı aç maaşını vs direkt oraya at günlük güzel faiz oranı veriyor vadesi falan yok mu, atm'den cart curt çekizleyebiliyor muyuz paraları? gerçi günlük faiz demişsin de yine de sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 birikim hesabındaki parayı kullanabilirsin cepten normal hesabına aktararak şurda güzel anlatmış http://www.youtube.com/watch?v=2oBqKm0cfok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 LathspeLL said: Kartı teslim ederken "yanında kalem ve defterde hediye ediyoruz" dedi. Kalemi acaip sevdim lan, normalde sallamam şöyle olayları yani. bana da bugün getirdiler müşteri kitini, kalem gerçekten 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 gündüz mü geliyo bunlar istediğni zaman mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 abartmayın ya alt tarafı bi kağıt bi kalem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Silphatos said: gündüz mü geliyo bunlar istediğni zaman mı Arayip randevu aliyorlar, ofise falan da geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Silphatos said: gündüz mü geliyo bunlar istediğni zaman mı arıyor musait misin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ben de başvurim bari, hiç olmadı meşhur kalemi kullanırız lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 finansbank'in kartına verdigi parapuan'ı enpara'ya da veriyor mu? hepsiburada'dan birşeyler alicam 100tl indirim sagliyor eger oluyorsa enpara açıcam hemen... http://www.hepsiburada.com/liste/vestfrost-18000-btu-h-a-enerji-sinifi-r22-duvar-tipi-klima/productDetails.aspx?productId=evvesr2218000&categoryId=17453#ileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Abi masrafsız bankacılıktan bir de puan mı kazanayım diyorsun? Hayır olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ya tutarsa diyorum :D , masrafsız oldugundan haberim yok ya beni steam,itunes ve şimdi de bu indirim yüzünden hepsiburada ilgilendiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Kredi kartı ile karıştırmayın, parapuan falan filan hiç birşey yok. Enpara bildiğiniz hesap kartı yani. Hiç bir işlemden para almıyor. Kredi verme dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 az once kartımı teslim aldım. daha once 50 tl atmıstım hesaba zaten. steam wallet'a 50 lira atmaya kalktım, bankanız onaylamadı gibi bi uyarı cıktı steam'de. simdi enpara hesabıma girip baktıgımda -2 tl cekilmis gorunuyor steam icin. wtf is this? guvenlik icin 2 lira cıktı girdi mi yapacaklar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 anlamışın işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 iTunes 1 lira, Steam 2 lira çekiyor. Kart çalışıyor mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ben bastım parayı steam'e ilk geldiği günün akşamı, ekstra bir şey çekmedi. bizim şirket finans'la çalıştığından hesabım vardı gerçi (yoksa hayatta olmaz, enpara harici aşırı dandik) ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar