Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enpara Steam Kapmanyası Uzatılsın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hearthstone'da 40 packs aldığımda 44,99 € yani 126 lira tutuyor.

Maksimum aylık 50 TL ye kadar diyor , iade edilen para 25 TL oluyor yani 101 Liraya geliyor değilmi?

Veya pack almanın daha ucuz bir yolu varmıdır acaba?
Mesaj tarihi:
Ben de actim bir hesap, Lath'in dedigi gibi onceden Finansbank musterisiydim kart gelmeden direk aktive ettiler.

Spotify'in ayligini direk baglayacam ki ayfon kullaniyorum muhtemelen App Store'da da isime yarayacak. Kalani da Steam'e yoneltecem.
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

birikim hesabı aç maaşını vs direkt oraya at günlük güzel faiz oranı veriyor

vadesi falan yok mu, atm'den cart curt çekizleyebiliyor muyuz paraları? gerçi günlük faiz demişsin de yine de sorayım dedim.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Kartı teslim ederken "yanında kalem ve defterde hediye ediyoruz" dedi. Kalemi acaip sevdim lan, normalde sallamam şöyle olayları yani.

bana da bugün getirdiler müşteri kitini, kalem gerçekten 10 numara
Mesaj tarihi:
finansbank'in kartına verdigi parapuan'ı enpara'ya da veriyor mu?

hepsiburada'dan birşeyler alicam 100tl indirim sagliyor eger oluyorsa enpara açıcam hemen...

http://www.hepsiburada.com/liste/vestfrost-18000-btu-h-a-enerji-sinifi-r22-duvar-tipi-klima/productDetails.aspx?productId=evvesr2218000&categoryId=17453#ileri
Mesaj tarihi:
az once kartımı teslim aldım. daha once 50 tl atmıstım hesaba zaten. steam wallet'a 50 lira atmaya kalktım, bankanız onaylamadı gibi bi uyarı cıktı steam'de.

simdi enpara hesabıma girip baktıgımda -2 tl cekilmis gorunuyor steam icin. wtf is this?

guvenlik icin 2 lira cıktı girdi mi yapacaklar anlamadım.
Mesaj tarihi:
ben bastım parayı steam'e ilk geldiği günün akşamı, ekstra bir şey çekmedi. bizim şirket finans'la çalıştığından hesabım vardı gerçi (yoksa hayatta olmaz, enpara harici aşırı dandik) ondan olabilir.
  • Yeni Oluştur...