Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enpara Steam Kapmanyası Uzatılsın


Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

az once kartımı teslim aldım. daha once 50 tl atmıstım hesaba zaten. steam wallet'a 50 lira atmaya kalktım, bankanız onaylamadı gibi bi uyarı cıktı steam'de.

simdi enpara hesabıma girip baktıgımda -2 tl cekilmis gorunuyor steam icin. wtf is this?

guvenlik icin 2 lira cıktı girdi mi yapacaklar anlamadım.


geri geliyor o 2 lira merak etme
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
toggie said:

Steam benim 2 lirayı geri vermedi hala. 2 lirada değilim tabi de wallet'a para atamıyorum. Bosuna enpara hesabı acmıs gibiyim su an.


abi söyle bişey var, hesabından para çekiyor steam, ama ne kadar çektiğini sana soruyor.

mesela benden aynı anda 2 tane çekmiş 2 tane boşluk vardı.

3,14
3,26 gibi degerler, baktım çekilen miktara, girdim oraya aktif oldu kart para aktarıldı, bir ay sonra da 6 liram geri geldi.

istersen bak öyle bir girme yeri var mı, yardımcı olur belki gözünden kaçırmıssındır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar cektigini girecek bi yer bulamadım. enpara hesabımdaki parayı 50 tl'ye tamamladım. steam'e encard'ı ekledim. wallet'a para atmaya calıstıgımda yine aynı uyarıyı verdi.

Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again.


Sıkıntı finansbank'ta gibi gorunuyor ama steam'in 2 lira cekmemesi gerekirdi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl bir sıkıntı yaşıyorsunuz anlamıyorum. bundan seneler önce bana iki defa farklı kartlar için güvenlik doğrulaması sordu. sonrasında hiç sormadı. dün 4 farklı karttan biri encard olmak üzere alışveriş yaptım. bana bik bik etmedi. bilgilerinizi doğru girdiğinize emin misiniz?

edik: ha bir de başta 2 tl kontrol için, sonra daha yüksek meblalar çekimi uluslararası kredikartı dolandırıcılığı yöntemi 101 olarak literatüre girmiştir. ara finansbankı dertleri neymiş öğren.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senin 2 lira ne oldu, daha çeker mi bilmiyorum ama sorun bankadadır muhtemelen. onlarla iletişime geç zaten ne olup ne bittiğini görüyorlardır, steam'den de hızlı cevap verirler. steam de en kötü ihtimal önümüzdeki ay iadeni yapar. faizi de gaben'ın donut parası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bankayı aradım, steam 2 lira kart tanımlama ucreti cekiyor, 48 lira kaldıgı icin hesapta 50 lira yukleyememissiniz dedi eleman. 2 liranın iadese 2-3 is gunu icinde yapılırmıs, yapılmadıgı icin bunun takibini vs. de banka biz yaparız dedi. Benim steam'den ugrasmama gerek yokmus, kendileri hallediyormus.

Ama simdi 30 lira atmayı denedim yine yemedi, banka hatası verdi aynı sekilde. Olusturulan kaydın cozulmesini bekleyip oyle tekrar iletisime gecicem. Amazon bile faks ile kredi kartı ekstresi isterken bu kadar ugrastırmadı ya.

20 lira attım oldu. sonunda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Kampanya kapsamında Steam, iTunes, App Store, Google Play, Facebook, Spotify, Windows Store, Xbox, Playstation ve Deezer üzerinden 31/12/2015’e kadar Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız tüm harcamalarınızın %50'si bir sonraki ayın en geç 5. iş gününe kadar Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza iade edilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...