toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 hayırlı olsun. geri kalan dokuman islerinde sabır dilerim :) turkiye gibi bi ulkede bu isleri rayına oturtmak pek kısa surmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Aylardir girmiyorum ama senin serefine bi login olayim da ekleselim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ya ben bu başlığı bugün gördüm ve 137 sayfayı da okudum hızlıca. öncelikle tebrik ederim hayırlı olsun ve inşallah uzun ömürlü sağlıklı yaşarsın. ama, arkadaş 137 sayfa olmuş insan bir caps atmaz mı yahu. bir de kütüphanendeki skörtıl ve çarmendır peluşlarına bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Laurelin Laurelin said: mulgear6 said: Sequo said: Laurelin senelerdir bizden biri cinsiyet değişti diye ötekileşmedi haberiniz olsun 2 sene önce neyse şuanda da o. ben 2 sene önce daha az seviyodum dfgsdfg usendim videoyu linklemeye, sen gir youtubedan ac dinle, biliosun ne linklicemi :3 Sequo said: Lan olm trollemiyorum ya ciddi sordum merak ediyorum. Mesela kuzenim var 24 yaşında gay ona da soruyorum böyle şeyler. Ne var ya bunda alla alla. IŞİD vari yobazlaştınız hemen. Laurelin senelerdir bizden biri cinsiyet değişti diye ötekileşmedi haberiniz olsun 2 sene önce neyse şuanda da o. Başından beri siz seni seviyorum gidemezsin burada kal diye boşunamı dedik. Yobazlaşmayın az hanzolar. Meraktan sordum ben. Aquilaya akşam pompa yaptınmı diyince komik laureline eski cinsiyeti zamanından soru soruncamı terbiyesizlik oluyore. soruya gelince benim icin problem yokta hani sorma tarzi biraz problemli idi, sonucta bu toplumda bir kadina boyle bir soru soramazsin kolay kolay, ben ole seyleri kompleks yapmiyorumda yaaani yadirganamsi normal. aquilaya sorarsin yani, erkekler icin seks utanilicak birsey degil, soru tarzindan cevap vermedim ki %99 bu topicte soruldu ve cevap verdim. herhangi bir kimse ile herhangi bir romantik iliskim olmadi su ana kadar, cok kucuk bi istisna haric ondada o zaman MAN UP kafasinda oldugum halde kiz bana "bir lezbiyen isteseydim inan senden daha guzelini bulurdum" diye sokmustu lafi heh http://i.imgur.com/Yx4G8wy.jpg daha fazla detay istiyorsan bir ekran kartini alirim xunn gibi :P butun parayi hastane, ameliyat, doktor, tahlil, ilac, mahkeme silsilesine yatirinca bilgisayarim oksuz kaldi :P JrStorMesT said: Ses egzersizleri diyodun bi ara, ses işi nasıl oldu? var mı gelişme? yeteri kadar PC basinda oturamiyorum ses icin, ses isi biraz otizm istiyor. egitim materyali temin ettim ama gunde 2-3 saat PC basinda olabilince oyun oynamayi tercih ediyorum simdilik :P calisiyorumda hani cok yogun, olmasi gerektigi duzeyde degil. %40-%50 filan sesimi sokakta yedirme sansim, hicbir zaman davudi bi sesim olmadi, frekansim zaten cinsiyetlerin arasinda biryerde tam, az tiz arttirdimi cok rahat ulasiyorum kadinlarin konustugu ortalam frekansa ama rezonans sorunum var iste. girtlagimdaki kaslari kullanmayi cozup T tarafindan genisletilmis girtlagimi istegimle daraltabilmeyi basarinca birebir kadin sesi cikicak. otizm iste :P http://www.youtube.com/watch?v=iIk-Ngx4JU8 surda guzel anlatiyor, benden cok daha acik zaten cogu konuda cektigi videolarda bu kiz. super femme olmasa idolum derdimde meh, cok yapmacik bole karikatur gibi buluyorum tarzini :P fanboyu cok var o ayri. bide gorgusuz baya, 20 senede bitiremiycegi kadar pahalli kozmetik urun alip video cekmis ISTE ORJINAL OYUNLARIM KOZMETIK URUNLERIM diye, videonun altina bi kiz gelip "o aldiklarinin son kullanma tarihleri 1-2 senede gecicek biliosun dimi" yazinca krizlere girdiydi hehe Lectre said: Laurelin said: tesekkurler bu arada herkese :D korkunc dusuktu moralim birkac haftadir, su iyilesme periyodunun en zor doneminde sahane moral oldu bana, birde fiziksel olarak ulassam tam olcak :P Moralin neden düşük ki? Yeni bir hayata başlıyorsun, rahat olacaksın, yeni duygular/davranışlar tecrübe edeceksin, normal bir insanın hayatında gördüğünden daha fazla göreceksin anlayacaksın dünyayı vs. olumlu bir şekilde fiziki toparlanmayı atlatmaya bak sosyallesme dert su anda benim icin. kacirdigim yillar var, yetismeme gereken bir hayat var. 28 yasi bitirirken ergenlikle yeniden bogusmak eglenceli degil. hep frenleme, hep geri durmaya calisma vs vs. universite ve lise yillarim bos gectiginden bir arkadas cevrem yok duzenli gordugum, yeni insanlarla tanismak icinde taslarin yerine biraz daha oturmasi, en azindan ses isini halletmem lazim. gecis donemi biraz koza modunda olmak zorunda dogasi geregi. yanliz yasamaya ve tek basima ayakta durmaya alisik biriyim ama hormonlar surecin su kisminda cok guclu iste, yapcak bisi yok :P bol bol konusup gevezelik yapmak, aylak aylak gezmek istiyorum. yasiyamadigim yillarin telafisini istiyorum ama hayatimdaki herkes yurudu gitti, coluk cocuga karisti, duzenini kurdu ve ben geride kaldim. bu saatten sonra yeniden universiteye basliyamiycagima gore anca su ulekden cekip giderek birseyler yapmaya calisicam, turkiyede sosyal hayat cok zayif calisma saatleri yuzunden. bi hobi edinmek filan istiyorum veya amator spor vs olabilir :P birde tabi ozguven sorunlari var hicbirzaman bitmeyen, birisi ektigi zaman veya kendini cektigi zaman hemen "acaba benden utaniyormu?, sokakta belli oldugumu dusunup benle gorunmek istemiyormu? cokmu bayik bir insanim? cokmu bos ve yetersizim?" filan gibi sorualr ayrasa gibi ususuyor. foruma siyaset disi hayatla ilgili birsey paylasirken bile 3-4 defa check ediyorum ne yazdigimi, burda paylasilir olup olmadigini, aleyhime isliycek kotu bir saka malzemesi cikarmi veya cokmu SJW tadindami oldu post vs vs. cok postumu daha atmadan "bosver yazma" diyip imha etmisimdir son aylarda :D neyse gene cenem dustu :P bakalim guzel bir yayinevinin ortagi ile tanistirdilar, kitap yazalim teklifi geldi ki bayadir baski yapiyor annemin cevresi. ben daha oncede dedim emin degilim bu konuda diye, cok vakitte ayiramam ama biraz birseyler karaliyip degerlendirmesini yapicaz. ben halen yardim amaci disinda bir halta yariycagina inanmiyorum. bu toplumda daha elif safak kitabinin kapagi pembe diye okuyamiyan insanlar var, ozel kapakli baski cikarttirdilar millet okuyabilsin diye. kitap okuma oranlarida ortada hani. bole bisi yapsam bile kafadan ingilizce yapmak daha mantikli geliyor bana ama iste ne olur yaz diye cok baski var :( ben cinsiyet değiştirmeden yaşıyorum şu problemleri xd edit:hepsini değilde bir kısmını, sosyalleşememe hayatta geri kalma vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 sosyalleşip napıcanız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 valla 30 yasina geldim, ben de bi bok yasamadim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Sosyallik denilen şey insanların dayatması ve çok overrated. Kendinle yada 1-2 dostunla mutluysan, insanların dayatmalarını yemiceksin. Uzun uzun felsefik wot yazarım da ırgatlığa gidicem treede adfgdfghad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 sosyallik olmayınca sevgilisi de olmuyor insanın tek o yanı kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 olsa bi dert olmasa ayrı dert, çok takmamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Sosyallik kişiye göre. Kimisi birinin eksikliğini çok arar kimisi aramaz, hatta zararlı görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Laurelin said: Sans dileyin bana :D ugrasiyorum ne kadardir. yemin ederim TECE su adamlardan cok daha merhametli e insafli isim degisikligi konusunda :D http://i.imgur.com/HTghFmy.png fasist apple bile cirt diye degsitirirken bunlar mahkeme kagidi istedi saka gibi yaaaaa, gene redderderlerse ve yokusa surerlerse ilk ucak gidip thrall heykellerini yikicam pisliklerin. kotick.jpg jimmy uzmez seni merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 kolektifinsan said: sosyallik olmayınca sevgilisi de olmuyor insanın tek o yanı kötü ya http://lovelace-media.imgix.net/uploads/86/10d8c640-0dc4-0131-933a-168dd56d763b.gif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 sosyallik değişik bir olgu ya, ben de hiç istemiyor olduğum halde çocukluğumdan beri hep böyle birileri tarafından arandım çağrıldım ortamlara sokuldum ulan benim tek istediğim evimde oturup ayı gibi yiyip wow oynamaktı vallahi izin vermediler ya. ayı gibi yeme kısmına pek dokunmuyor eşim allahtan oyun kısmına çok karışsa da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 burda da küçük itirafım olsun, bir akşam serjuhanın shine guildi ile raidteyiz, wotlk de progress kasıyoruz hatırlamıyorum şimdi hangisi sindragosa olabilir tahminimce. catastrophetan önce bitiricez diye günlerce kendimizi parçaladık, tam feral dpslik raid bir de damagete genelde 1.yim dotları dize dize. neyse ulan raidin ortasında arkadaşlarım bangır bungur daldılar odaya biri laptopı aldı biri modemi söktü ikisi kolumu tuttu yeter ulan yeter 2 haftadır yüzünü görmüyoruz diye. tabi hemen raidten aradılar nerdesin diye, serhan köpürmüş tabi raid piç olunca. ablamın bacağına makas battı (çocukken batmıştı nasıl geldiyse aklıma ) hastaneye götürüyoruz diye yalan söylemiştim asdafsd ama o arkadaşlarım sağolsun onların çabaları sayesinde kendi içine kapanık, oyun dışında bişi görmemiş etmemiş bilmeyen biri olmadım, onlar benden vazgeçse aynen yeni nesil yetişen çocuklar gibi oyun dışında hiçbir şey görmeden yetişir giderdim öyle. böyle olmayanları aşağılamak değil niyetim ama hayatta güzel şeyler de var dışarıda yahu, paylaşmak konuşmak dedikodu yapmak falan güzel şeyler arkadaşlar ile. aryanın başlığı da şey ettik off topicle. neyse ona da hemen küçük bir motive şeysi söyliim, geçen fotoğrafını gördüm eşimle birlikte ikimizde maşallah çektik çok beğendi o da başarılar diledi progreste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 logtrig said: ya ben bu başlığı bugün gördüm ve 137 sayfayı da okudum hızlıca. öncelikle tebrik ederim hayırlı olsun ve inşallah uzun ömürlü sağlıklı yaşarsın. ama, arkadaş 137 sayfa olmuş insan bir caps atmaz mı yahu. bir de kütüphanendeki skörtıl ve çarmendır peluşlarına bittim. diger topicde koymustum caps :P http://forum.paticik.com/read.php?23,7975777,page=25 WoodsOfYpres said: Sosyallik denilen şey insanların dayatması ve çok overrated. Kendinle yada 1-2 dostunla mutluysan, insanların dayatmalarını yemiceksin. Uzun uzun felsefik wot yazarım da ırgatlığa gidicem treede adfgdfghad iste o problem o 1-2 dostun turkiye sartlarinda yetmemesi, ayda bir filan goruyorsun insanlari. herkes bok gibi calisma saatleri ile ugrasiyor, istanbul zaten bok gibi sehir yasamak icin. sabahin korunden beri calisan ve trafikte surunen biri is cikisi bir kahve icmeye filan hic tenezzul etmiyor haliyle, gidip yemegini yiyip dinlenmek istiyor o yorgunlukla. avrupa-anadolu ayrimi zaten batiriyor sehri heh, karsida oturan arkadasinla bulusmak luks oluyor hep. benim gozlemim bu yani, disarda yasayinca istanbulun ve turkiyedeki yasamin sosyal hayat yonunden bok gibi oldugunu kavrayabildim anca. Cuce said: Laurelin said: Sans dileyin bana :D ugrasiyorum ne kadardir. yemin ederim TECE su adamlardan cok daha merhametli e insafli isim degisikligi konusunda :D http://i.imgur.com/HTghFmy.png fasist apple bile cirt diye degsitirirken bunlar mahkeme kagidi istedi saka gibi yaaaaa, gene redderderlerse ve yokusa surerlerse ilk ucak gidip thrall heykellerini yikicam pisliklerin. kotick.jpg jimmy uzmez seni merak etme uzmedi halloldu zaten :P Liebe said: burda da küçük itirafım olsun, bir akşam serjuhanın shine guildi ile raidteyiz, wotlk de progress kasıyoruz hatırlamıyorum şimdi hangisi sindragosa olabilir tahminimce. catastrophetan önce bitiricez diye günlerce kendimizi parçaladık, tam feral dpslik raid bir de damagete genelde 1.yim dotları dize dize. neyse ulan raidin ortasında arkadaşlarım bangır bungur daldılar odaya biri laptopı aldı biri modemi söktü ikisi kolumu tuttu yeter ulan yeter 2 haftadır yüzünü görmüyoruz diye. tabi hemen raidten aradılar nerdesin diye, serhan köpürmüş tabi raid piç olunca. ablamın bacağına makas battı (çocukken batmıştı nasıl geldiyse aklıma ) hastaneye götürüyoruz diye yalan söylemiştim asdafsd ama o arkadaşlarım sağolsun onların çabaları sayesinde kendi içine kapanık, oyun dışında bişi görmemiş etmemiş bilmeyen biri olmadım, onlar benden vazgeçse aynen yeni nesil yetişen çocuklar gibi oyun dışında hiçbir şey görmeden yetişir giderdim öyle. böyle olmayanları aşağılamak değil niyetim ama hayatta güzel şeyler de var dışarıda yahu, paylaşmak konuşmak dedikodu yapmak falan güzel şeyler arkadaşlar ile. aryanın başlığı da şey ettik off topicle. neyse ona da hemen küçük bir motive şeysi söyliim, geçen fotoğrafını gördüm eşimle birlikte ikimizde maşallah çektik çok beğendi o da başarılar diledi progreste :) oyle arkadaslara sahip oldugun icin sanslisin :) ben hayatimi ayni sekilde ziyan ederken dur diyicek kimsem yoktu yane :) ailem bile cok ilgilenmedi 1-2 ufak elestri disinda, kimse bir problemin varmi demedi israrla "iyi degilim" dedigim halde. defalarca psikolog, psikiyatr gorup bin tane ilac denememe ragmen kimse sormadi "senin derdin ne" diye. anca misafiri oldugum baska bir ulkenin ruh sagligi uzmanlari kurtarabildi beni. sonra anlatinca SOK SOK SOK :D yahu bir insan acik acik "yasadigim her saniyeye lanet ediyorum" diyorsa vardir bir derdi, gereksiz trip yapmiyordur yani, bi ciddiye alin, konusun ne bicim aile buyugusunuz. ikinizinde iyi dilekleri icin tesekkur ederim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Bana da teşekkür eder misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ben teşekkür edeyim olma mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Asteroth said: Bana da teşekkür eder misin? tabi https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/a0/83/5c/a0835cbda805b0890e2517cc679c7639.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 sana allah tesekkur etsin. Asteroth said: Bana da teşekkür eder misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ultima oynarken Brit. Mezarin orda female bi karakter gelip "-Gel sana tenhada bi sakso cekeyim, demisti" Ben de merak edip gitmistim. Dalga geciyor sanirken, ciddi ciddi sevismeye basladik. Icim kotu oldu, pismanlik duyup kactimistim oradan. Ultima muhabbeti gecince,Hep merak ederim acaba bu forumdan birimiydi? diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 n-ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Cinselliği yeni keşfetmeye başladığım dönemlerdi hunty, umarım sende tamir edilmez yaralar açmadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 tek merak ettıgın o mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 senin karakter erkekmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar