aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 yabanci bisey yok ki, vucud neyi kabul edecek.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Sequo said: Hakkaten turkish ne lan asdkasjdlasj Şu an anladım sanırsam kısaca kesiyorlar yarıyorlar yamıyorlar işte tam düşündüğüm gibi :) Türkiş beynim bu kadar anladı oooole basit olmiyor iste :P turkiyede yapiyorlar o usul, sonra omru boyunca hissiz geziyor insanlar. bu ameliyat estetik degil sirf, tanri duzeyi mikrocerrahi yetenegi lazim yapanda sinirleri dogru bagliyabilmesi ve ozellikle fonksiyonel bir clitoris yapabilmesi icin. benim doktorum dahada ileri gidiyor falan filan, merak eden arastirir yeri degil. south parktakide gercekelrden baya uzakti heh, fare uzerinde peniste buyuttuler sonucta, semenden deniz maymunalrina medeniyet kurdurup birbirlerinide nukelettiler :P neyse south park gecen sezon gonlunu aldi insanlarin bu arada clitorismi? http://static.fjcdn.com/pictures/Pokemon_f09765_2516141.jpg
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 fenn said: Birleşme eğilimi gösterebilir vücut diyordun laurelin . Vücut kabul etti mi kabul etme olayi degil :P kulak deldirmek ile ayni prensip iste, ilk aylar sorun yeter daha fazla konusturmayin! :D euphoria icinde yuzerken salak salak cevaplar yaziyorum genelde
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Ya bide hani kadınlar meme falan yaptırırken büyük mü küçük mü seçeneği oluyor ya. Şu boyutta olsun. Bunda da var mı öyle bişey. Japon tarzı dar istiyorum yada Hell yeah zenci stayla gibi.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 yok oyle birsey, doktor 30 tane trans ve biyolojik kadin organinin resmini karisik gosterip "bak hicbiri birbirine benzemiyor, secme sansin yok, eldeki dokudan ne cikarsa o" diye uyariyor zaten
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Hmm anladım ve aydınlandım. Teşekkür ederim ciddiye alıp cevap verdiğin için.
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 gazeteye ilan kısmını anlamadım b en ne saçma iş lan o?
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 hadi bakalım, mutluluklar yeni kimliğinle :)
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Laurelin birde doğru söyle yine absürt bir soru olacak ama bu güne kadar hiç bir hatuna şipitak yaptın mı :) Yaptıysan ne hissettin?
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 sequo banlensin artık ya ve açılmasın bi süre mümkünse
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Aluriel, en son ne zaman koylu kiz oldun?
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Sequo said: Laurelin birde doğru söyle yine absürt bir soru olacak ama bu güne kadar hiç bir hatuna şipitak yaptın mı :) Yaptıysan ne hissettin? http://new2.fjcdn.com/comments/5057858+_00d0edfca5885724aee474248e4f7704.jpeg
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 tesekkurler bu arada herkese :D korkunc dusuktu moralim birkac haftadir, su iyilesme periyodunun en zor doneminde sahane moral oldu bana, birde fiziksel olarak ulassam tam olcak :P
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 yüz verdik ayıya geldi sıçtı halıya
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Laurelin said: neyse cok uzatmadan AYCA diye yazdirdi :P Ayca iyidir candır.
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Lan olm trollemiyorum ya ciddi sordum merak ediyorum. Mesela kuzenim var 24 yaşında gay ona da soruyorum böyle şeyler. Ne var ya bunda alla alla. IŞİD vari yobazlaştınız hemen. Laurelin senelerdir bizden biri cinsiyet değişti diye ötekileşmedi haberiniz olsun 2 sene önce neyse şuanda da o. Başından beri siz seni seviyorum gidemezsin burada kal diye boşunamı dedik. Yobazlaşmayın az hanzolar. Meraktan sordum ben. Aquilaya akşam pompa yaptınmı diyince komik laureline eski cinsiyeti zamanından soru soruncamı terbiyesizlik oluyore.
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 sequo da yaptiracak sanirim da yeteri kadar olgunlasmamis kafasinda..olur da pisman olursam diye tirmaliyor..
Öne çıkan mesajlar