Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 elcia idi nicki, albume resim bile koymustu kacirdiniz kizi! alakasiz bir saatte ICQ dan bulmustu beni profil detaylarimda uo yu gormus BANA UO NUN CD KEYINI VER diye mesaj atmisti ehueheu, sonra ogretmistim nasil bizim servera girebilicegini falan filan, baya uzun sure beraber oynamistik. serverin bilmemkacinci sil bastan resetinde "o laurelin denen sirret kadini bu defa aramiza sokma, dogru duzgun male char acta evlenelim oyun icinde" demisti, onun baskisi ile paladin viktor u acmistim, cok cabuk baydim ve kizil female necro-mage acmistim sifirdan gidip filan :p ha bide ahrdcore frp ci idi, olum kapisi serisini okiyim diye basimin etini yiyordu, cok kitap var asiri masrafli olucak diye hic bulasmamistim :p teeey teeey, keske SS ler duruyor olsada koysam buraya, kimbilir nereye kalkti arsivledigim dvd ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 helal olsun beyler aslı gitti yani. helal ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Elcia said: Merhaba herkeze..Sormak istediğim bi konu var.Belki acaip gelebilir ama bunu çok ciddi soruyorum..Acaba oyunda tecavüz serbestmidir..Bu suç değilmidir?Yani bi cezası olması gerekmezmi??Çünkü ölmekten daha çok rahatsiz edio insani..Gerçi genelde erkek olduğunuz için belki saçma gelebilir ama bayanlar katilicaktir bana..Cinayet ve hırsizliğa ceza olduğu gibi bunada olmalı.Eğer varsada nasıl??Tesekkür ederim. uo da tecavüzmü vardı lan saklşf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 eski konulara bakarken şöyle bişey gördüm RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 sapıkmış zaten, burada barınamazdı. gitmesi hayırlı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 pis sapiklar guzelim kiza tecavuz edip kacirmislar mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 yoksa kacirip mi tecavuz etmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 RamsesII said: dwo neden gittiğini anlayamıyor musun?son 2-3 aydaki topiclere falan bakmadın galiba :) abi hepsine birden "vay anam" diye mi girişti tüm tayfa? yapmamışlardır o kadar ya skdashj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Esnaf said: Elcia said: Merhaba herkeze..Sormak istediğim bi konu var.Belki acaip gelebilir ama bunu çok ciddi soruyorum..Acaba oyunda tecavüz serbestmidir..Bu suç değilmidir?Yani bi cezası olması gerekmezmi??Çünkü ölmekten daha çok rahatsiz edio insani..Gerçi genelde erkek olduğunuz için belki saçma gelebilir ama bayanlar katilicaktir bana..Cinayet ve hırsizliğa ceza olduğu gibi bunada olmalı.Eğer varsada nasıl??Tesekkür ederim. uo da tecavüzmü vardı lan saklşf emotelarla yapılır. frp delisi biriyse o yapılandan etkilenmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Turkiye yasamak icin cok yanlis bi secim o kisi icin. At gozlugu takip gezemiyosan, baya hayal kirikligi yasiyodur o arkadas. Ya bagdat caddesinden ayrilmayacaksin ruh ve beden olarak ya da isvece gidip barmaid olup sosyal acidan rahatlama yasayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Laurelin said: elcia idi nicki, albume resim bile koymustu kacirdiniz kizi! alakasiz bir saatte ICQ dan bulmustu beni profil detaylarimda uo yu gormus BANA UO NUN CD KEYINI VER diye mesaj atmisti ehueheu, sonra ogretmistim nasil bizim servera girebilicegini falan filan, baya uzun sure beraber oynamistik. serverin bilmemkacinci sil bastan resetinde "o laurelin denen sirret kadini bu defa aramiza sokma, dogru duzgun male char acta evlenelim oyun icinde" demisti, onun baskisi ile paladin viktor u acmistim, cok cabuk baydim ve kizil female necro-mage acmistim sifirdan gidip filan :p ha bide ahrdcore frp ci idi, olum kapisi serisini okiyim diye basimin etini yiyordu, cok kitap var asiri masrafli olucak diye hic bulasmamistim :p teeey teeey, keske SS ler duruyor olsada koysam buraya, kimbilir nereye kalkti arsivledigim dvd ler YA BOYLE BİRSEY NASİL OLABİLİR ASLİ GERİ DON BİLEMEDİK ASLİ Bİ BOK YEDİK ASLİ BİZ ASLİNDA OYLE ADAMLAR DEĞİLiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Allah kahretsin boyle forumu ben gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 rezillik vallahi. paticik forum tarihinin kara lekesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ve ben soyliyene kadar bilmiyordunuz asfdafdsfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 o arşiv dvd'lerini bir karıştır bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Laurelin said: ve ben soyliyene kadar bilmiyordunuz asfdafdsfdas tarihçi insanın işi budur. forumu aydınlatmak. laurelin'e bir madalya daha verilsin!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 http://i.imgur.com/ZjF9F8t.jpg http://i.imgur.com/2bPYOJ9.jpg bu kadar bulabildim, idare edin simdilik :p geri kalan uo screenshotlari zaten hep onlarda kimbilir nerede kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 neler kaçırmışız lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 36 yaşına gelmiş zaten geçiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 böyle giderse bir süre sonra tan yeşilada gelecek foruma skldjsaljs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Dworgian said: Editsiz edit: Liseden arkadaşımla evlenmiş ya skldjsalkj bosver yabanciya gitmemis neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 o fotolardan yaş analizi nasıl yaptınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 lise arkadaşında da tam TAN tipi varmış dwor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 elcia çirkin bir kız gidişi hayırlı olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 dana22 said: Dworgian said: Editsiz edit: Liseden arkadaşımla evlenmiş ya skldjsalkj bosver yabanciya gitmemis neyse ki. he önceden de başka arkadaşım ile çıktıydı. gerçi ankara ortamı işte zaten ufacık ortam slajsalkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar