Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Karag8z said:

sharky said:

Pati tarihinde ilk ve tek olacak şekilde bir isim değişikliği

eski pati olsaydın nik değişiminin bir ara çıktığını bilirdin. her ne kadar 2001 yazsada sürekli takip etmediğin belli oluyor.

sharky hemen özür dile Karag8z abinden.

Belli ki sürekli takip etmiyorsun, takip etsen bilirdin, senin yaptığın çok büyük ayıp.
Sosyal ağlarda paylaş

horacegoesskiing said:

aylar sonra bi lurk edeyim ne var ne yok diye patiye girdim bu başlıkla karşılaştım. solidarity adına bu da benden gelsin

ahahah hos geldin
Korax said:

Konuyu acan viktor olunca bende dedim kesin trolluyo diye ehuhe.

Kalmana cok sevindim. Hepimiz insaniz yau dogal bisey neticede bu, nadirde olsa icimizden baska birine de olabilirdi. Yalniz lokasyon, cevre falan tam cehennem be abi, tr gibi yerde hakkaten neler yasamissindir kimbilir. Hersey istedigin gibi olsun diyorum tekrar, basarilar :)

artik yazmiyorum soyle aci cektim bole aci cektim diye cunki korkuyorum birisi resmimin altina crawling koyup aticak diye

su duruma

http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/757/570/d0c.jpg

http://a4.ec-images.myspacecdn.com/images01/2/d45b0ca81dfc03b31c5503f91785d991/l.jpg

veya bu duruma dusmek istemiyorum -_-

bide evet cogu kisi KESIN TROLLIYORSUN LAAAN diye yaklasti, balatazara yazin ilk soyledigimde oda ayni tepkiyi vermisti, bi saat inanmadi "kesin trolleniyorum" diye -_- insanlar yakistiramiyor sanirim ahahaha

zeawee said:

ya uzun zamandır gözlerim arıyordu seni Viktor, forumda yazılarını okumayı en çok sevdiğim insanlardan birisin. catac. başlarında VAY AK'de birlikte oynamıştık baya, belki hatırlarsın beni. yazını okuduğumda hem üzüldüm, hem sevindim (kolay yolu seçmediğin için).

yaşadığın şeyleri elbette bilemem, tahmin bile edemem... böyle diyerek belki çok düşüncesiz, yanlış bir şey diyorum ancak bu hastalığa yakalanman belki de bu kadar müthiş bir insan olmana katkıda bulunmuştur. senden götürdükleri kadar belki de sana getirdikleri de vardır.

seni tanıdığım/gördüğüm kadarıyla şu forumdaki en düzgün insanlardan birisin.

forumu bırakmamanı isterdim gerçekten. umarım hayatın boyunca mutlu olursun.

bana b.net acc'ni ÖM olarak atarsan belki bir gün tekrar WoW'a başlarsam falan görüşürüz.

ozelden cevapliycaktimda burdan cevapliyim :D

hatirliyorum tabi seni, az esya DE ettirmemistim bi ara sana ahaha. cok tesekkur ederim mesajin icin

hayir bu bir hastalik degil kesinlikle, tibbi bir durum. bir dogum bozuklugu hani engelli dogmak veya diger genetik bozukluklar falan gibi birsey. Memnunmuyum bundan? degili mtabiki cunki hayatimin icine etti, saglikli dogan cogu kisi icin normal olan cok fazla tecrubeyi goturdu benim hayatimdan. 28 senemi bunla mucadele ederek kaybettim. bazilari var "bir daha dunyaya gelsem gene boyle olmak isterdim!" diye gezen, onlari hicbir zaman anliyamiycam. kadin veya erkek farketmez ben butun olarak dunyaya gelmek isterdim.

senelerce kendimi duzeltmeye kastim ama yazdigim gibi ruhu/benligi/ozu degistirmek bu evrenin kurallarina ters, ruhu bedene gore degistirmeye calisarak bosu bosuna tonla zaman kaybettim ben cunki seninde yazdigin gibi bir mucize olup bunu basarsaydim bile "ben" o zaman "ben" olmiycaktim, baska bir insan olucaktim. Butun yasadiklarim, ogrendiklerim ve kurdugum baglar gecersiz olucak ve benligimi komple kaybedicektim, "baska" birisi olucaktim ki bu sebeple zaten boyle birseye ulasmak imkansiz :D

Laurelin#2549 bnet :D

utopia said:

ilk sayfayı ve son 3 sayfayı okudum, paticik sen bir site-ı şahane olabiliyorsun bazen.

viktor, seni tanımak ve kafa olarak uyuştuğumuzu fark etmek en sevindiğim şeylerden biridir hayatta ve sen bunu bilmiyorsun mesela, onu da böyle öğren aeuhau. son günlerde insanlığa inancımın restore olmasını sağlayacak bir şeye ihtiyacım vardı, beşinci günün şafağında mesajınla uyanınca güzel oldu:)

all the best & ihtiyacım var dediğin an bir telefonun/ömnin/mesajın vs ucundayım.

muç.

http://www.kenlauher.com/Portals/40296/images/woman%20hugging%20monitor.jpg

axedice said:

Samden plot twist? Aslında femnazi anitacıymış falan...

bende anitacimi olsam acep??!!!! iyyyyyyyyy ahahahah

bide radfemlerle ozellikle terflerle 4chande cok didistim su bok yuzunden

http://www.fenuxe.com/wp-content/uploads/2013/05/bornwomen_banner.jpg

soyle bir sacmaligi zorluyor gerizekalilar

https://moveforwardmemphis.files.wordpress.com/2013/04/yelled-at-beat-up.jpeg?w=830

sharky said:

Şaşkınlıkla ilk ve son 4-5 sayfayı okudum.

Öncelikle tebrik ediyorum medeni cesaretin ve senelerdir tanındığın bir yerde, bu tarz konulara saçma sapan yaklaşan bir ülkede, seni rahatsız etse de bu kadar net kendini ifade edip insanlara açıldığın için. Ayakta alkışlanacak hareket gerçekten.

Çok zor bir hayat geçirmişsin belli ki. Empati kurulması çok zor bir konu, ama eminim her anı cehennem gibidir. Artık bitmiş, böyle bakmak lazım :)

Ayrıca gitmediğine de çok sevindim, bu bakış açısına ve cesarete sahip insanlara ihtiyaç var bu ülkede.

Yepyeni hayatında, yepyeni mutluluklar ve heyecanlar diliyorum.

ahahaah cok tesekkur ederim
daha cehennemin bitmesine nereden bakasma 1 sen filan var ama sicakligi baya dusurmeyi basardim :D hele su threadden sonra oda sicakligina yaklasiyor giderek cunki atesler sonuyor, molozlari toplamak kaldi geriye birtek ondan sonra herseyi yeni bastan insaa edebilirim :)

sharky said:

Bu arada eğer ki Viktor nickini değiştirmek istersen, kanımca Pati yönetimi Pati tarihinde ilk ve tek olacak şekilde bir isim değişikliği yapabilir sana :) Title 'a da Viktor yazılır mis.

bunu cok isterdim, insanlar her onerdiginde, benim mesajalrimi her nick duzeltip quateladiklarinda filan boyle duygulaniyorum cok ama gidip moderasyona yapin bunu diye aglamam yani :D zaten asil senelerdir kullandigim nick alinmis oldugu icin sorunlu bir is bu >_
forgiver said:

http://www.tatliaskim.org/resimler/2013/03-02/108249.png

şuna benzeyecek ama

ben viktorla eski tartışmaları hatırladım da
hep bir böle kadınsılık vardı metinlerinde
karı kız fotolarına da bulaşmazdı

les gibi apis arasi kokan threadlerinize girmiyordumki -_- ha anime vs baya pretend yapmak zorunda kaldim bazi durumlarda. herkes beni kizil sacli hatun manyagi diye biliyor oysa kizil sac seviyorum ben >_
Sparkcaster said:

yoo alakası yok, ama aşırı misognistti, bitches and whores threadleri uçuşurdu.

vardir oyle overkompanse ettigim postlarim, sasirmam yani. Bi donem ozellikle bole MANLY MAN olabilmek icin asiri kasiyordum, her gun gomlek filan giyiyordum ya! sacma sapan yazilar okuyordum kendimi ikna etmek icin

boyle 3-4 faz gecirdim omrumde asiri kastigim ve her seferinde plastik top gibi geri sekip canimi daha cok acitti bu fazlar ahahah erkeklerle dolu bir ortamda calismistim bikac ay misal orda gercekten kendimi kaybettim bole taniyamaz oldum, ruhum dondu ve duygularimi kaybettim, hayalet gibiydim o zaman

Laorx said:

rip in piece viktor

heil viki

aktiftablet said:

xunn said:

VIKTORIA.

lan bonecin gidişi gibi viktoria dediğimiz için gitmesin bu sefer? :D

bu threadden sonra beni burdan bir daha cooook zor kacirirsiniz :D
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

Karag8z said:

sharky said:

Pati tarihinde ilk ve tek olacak şekilde bir isim değişikliği

eski pati olsaydın nik değişiminin bir ara çıktığını bilirdin. her ne kadar 2001 yazsada sürekli takip etmediğin belli oluyor.

ironidir umarim, sarkiye eski pati olsaydin demek

http://forum.paticik.com/read.php?2,1483384,page=1

bakacak biri varsa 2 dakikalik is de, herkes isinde gucunde, nedanko'ya da yuk olmuyor artik =(

olm ben frogu sildim diye baya bi millet nickinin sonuna _frog koymustu ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Nick değişimi için moderasyonda biz konuşuyoruz da biri açmış laurelin diye bir account, 2007'den beri duruyor öyle kullanılmamış, onu uçururlarsa hallolacak.

Öte yandan sharky'e çok yerinde bir atar yapan Karag8z arkadaşımızın kim olduğunu sizlere hatırlatmayı görev bilirim:

http://forum.paticik.com/read.php?71,3366379,page=1
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

33 gun kalicam thailandda ameliyat icin ama annemin iyi bir arkadasinin kocasinin turizm acentasi var, cok rahat is buluruz burda sana, havada kaparlar gel dedi

ailem o kadar uzaga gitmeme ragzi gelmiyor ama, avrupaya okay diyorlarda thailand cok uzak diyorlar iste

Viki you baka Şubatın sonunda Phuket'e geçiyorum 2 haftalığına
tavsiyelerini beklerim eğer olursa :D
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Nick değişimi için moderasyonda biz konuşuyoruz da biri açmış laurelin diye bir account, 2007'den beri duruyor öyle kullanılmamış, onu uçururlarsa hallolacak.

Öte yandan sharky'e çok yerinde bir atar yapan Karag8z arkadaşımızın kim olduğunu sizlere hatırlatmayı görev bilirim:

http://i.imgur.com/yHAMSLM.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

aahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

10 küsür senedir burdayim viktoru tanimam. (sanirim gitmeyecek) kalirsa güzel olur. kendi secimidir saygi duymak lazim. Bir de önerim konuyu sadace pati üyelerin okuyacagi bir bölüme iteleyebilirsek iyi olur. sagda solda link verilmese.

trollük yapanlar icinde tabiki ban teklif ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

Herkesin sormak isteyip soramadığı soruya gelirsek, yazabiliyor muyuz şimdi Viki'ye? Beklemek mi gerekiyor, öyleyse ne kadar?

saldırıp faceden bile ekledik
hatta ben ilkkez birini ekledim galiba, hep eklenendim

http://s3-ec.buzzfed.com/static/2014-05/enhanced/webdr06/18/7/anigif_enhanced-26612-1400411854-1.gif
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben sadece viktoru okudum. kalan 49 sayfayı okumadım. niye okuyum lan manyak mıyım. 49 sayfa okunur mu? atlanacak bi önsöz falan olup 20 sayfaya düşseydi topik belki okurdum. neyse.

wow temalı uzun yazı yazcam. stay awhile and listen.

bundan uzun süre önce, seneler evvel, malazgirt zaferinden bi 5 yıl sonra- abi wow dedim. hiç de demiyosun ne malazgirti diye. hehe. neyse benim espri anlayışım bu. only god can caşmi. 2009'da falan forumdan fromthehell, reelden seyit, wowdan glummy, lol'den frondie, wod wowundan, fronpie (hep kafiyeli nik almış yavşorç) kişisi sayesinde knight online oynarken wowa transit geçtim. knight online diyorum bak. nayt değil, kınayt. neyse işte bu adamın gazıynan wowa başladım. gaza getirmesi de ne biliyon mu? OLM WOW O KADAR İYİ Kİ, BURDA MESELA Bİ CANAVARA DALIYON, YANINDAKİLER DE SENİ KOVALIYO FALAN YANİ. YAPAY ZEKA YAPMIŞ ADAMLAR. adam nasıl sihirli annem kafasıyla anlattıysa ben bayaa büyülendiydim. halbuki kınaytta da oluyodu aynısı. aposlara bi dal bakayım, napıyolar.

oyuna başladım ben. sinematikleri falan izliyorum, oha müthiş dedim. etkilendim. genlerimdeki ataerkil türk kromozomu ABİ ADAMLAR YAPMIŞ dedirtti. çünkü biz bunu deriz türkler olarak. tbc sinematiğindeki murlocları aleve veren warlock'u bildin mi? bildin. işte o dayıya özenip warlock açtım. sonra alchemy iyidir dediler...

mfw i had to pick flowers as a warlock

http://i.imgur.com/xKHn7sU.gif

dedim ki böyle warlock olmaz olsun. paladin aççam. awyis. paladinin en mükemmel dönemiymiş o ara zaten. FCFS rotasyon. ne holy power ne bişey. açılanı vur. nasıl eğlenmeler. bide opshit zaten. lay on hands canıms. u gank me? not if i gank my inn keeper first. cya fagets.

80 oldum. sonra seyit şahsiyeti VAY AK'de olduğundan, bana da whisper atsana, patiye üye olduunu falan söyle alırlar dedi. hayır insan bizim bi arkadaş var diye girer konuya. ama yok. sonra girdim ben VAY AK'e. kimle konuşmuştum hatırlamıyorum. ama VAY AK'de VAY AK o zamanlar. böyle tam ulduar sonrası, icc öncesi falan. insanları armory'den stalklıyodum hep, espeşıli paladins. Laurelin'e bayaa özenmiştim hehe. herşeyi geçtim guild ortamı çok iyiydi abi. dışardan gelen içeriyi bilmeyen adam olarak bile sevilesi bi ortam yaratılmıştı. bide yaratmak sadece allaha mahsusken. olmasa VAY AK neler yapıcakmış sen düşün. işsizlik de varmış ama ucundan. dancına girip ventten koko jambo çalıp işi gücü bırakıp /dance yapmıştık bi ara.

no kiddin

http://i.imgur.com/iMYxoeF.jpg

pop diye adam vardı mesela. oyunun 50 karakter limitini kırıp 82 karakter kasmış bi adamdı. her dancın arası kahve alıp geliyodu. birisi sorarsa eğer guild chatten BLACKSMITH VAR MI YA diye, kesin pop'da oluyodu. ama nerde? O BENİM 'DA VAR. genel olarak oynadığı karakter Jocghaur diye saurfang suratlı bi dk'ydı. (şu an bu infoyu vererek insanlara gerçek kesit kafasında ÇAT ÇAÇATÇAT ÇAÇAT diye info koyuyorum. POP, DK. JOCGHAUR...)

yis

http://i.imgur.com/Sqev6SA.jpg

o ortamda bende prot paladin oynamaya çalışıyodum. niye? ÇÜNKÜ TANKLAR KOLAY GRUP BULUYO. yemin ediyorum tanklığımın başlangıcı bu kadar düz mantık ya. ÇÜNKÜ KONTROLÜN BENDE OLMASINI SEVİYORUM...hayır abi. grup buluyosun. ÇÜNKÜ NAKAMALARIMA ZARAR GELMESİNİ- abi grup...

öyle ite kaka oynamaya çalışırken bigün Laurelin inspect attı bana. sonra baktım program ekle kaldırdan wowu arıyorum. neyse ki D'ye atmışım da format sonrası orda listeye girmemiş. abi bi insan herşeyi mi yanlış yapar. yapmışım. yani gemlediğim stamina yanlış, ve gemleyişim bile yanlış. doğru stamina bile değil. +24 ne? +30 bas da madem ki ABİ HP İYİ YA demeye yüzün olsun. nope. i got rekt by viktor. yani evet, adamın üslubu biraz harsh idi, but it was helpful. 9/10 would get rekt again. hehe. bi kere de sparkcaster rektlemişti. toc25 kurup 2. boss'ta yenen wipe ile raid dağılmış ve ben de toplayamamıştım. sonra birisi guildden sparkı toc25'e çağırınca: ABİ SAVELİYİM. RAID LEADERIN YETERSİZ OLDUĞUNU BİLMİYODUM, SAVELENDİK. falan demişti. keşke anneme falan da sövseydin o gün spark. hue. "sparkcaster rektlemişti."

sonra Güneş diye adam vardı holy palaydı. hiç ret veya prot görmedim adamı. illa ki oynamıştır da, ben görmedim. yani oyunu prot pala olarak değil de, holy pala olarak oynasam Güneş'i örnek alırmışım. VAY AK'de örnek alıncak insanlar vardı abi hep. ofbearandcow hariç. argent lance takıp, çıkarmayı unutup festergut heallemeye çalışmıştı sanırım bi kez. bide bütün guild bir ay boyunca Xunn'un pvp'den adam lazım diye pve'e gelip, BURDAN MI GİDİYORUZ diyip valkyrie'e ölmesiyle dalga geçmişti lol.

abi Vulrath... vulrath çok iyi adamdı ya. bigün ulduar 25'e invite attı böyle ignis önüne. sevindim falan. ama hala yetersizim oyuna. sonra Laurelin gene inspect attı bana. baktım ki artık grupta değilim. lel. 360 scoped by viktor. 8/10. got rekt again. çünkü gemleri enchantları falan fixlememiştim hiç. E GOLD GİDİYO!? meslekleri kasayım dedim. jewelcraft'ı kasışım diskavri çenılda falan çıktı galiba. öyle çile olmaz olsun. ama kastım. o ana kadar da Laurelin'i hep Mr.Who Knows Everything diye belledim. i cri evertim. ama hiç de ayar olamadım adama. ııh. yani adam sonuçta yardım etmeye çalışıyodu, "git üstünü başını düzelt, alalım" diyodu. bigün vaktini ayırıp anlatmıştı bana avoidance falan ne kadar önemli. stamina ne kadar pales in comparison, bunları anlattı hep. prot palayı Laurelin oturtmuştu yani bana. adama hep saygı duydum onçün. "Laurelin oturtmuştu yani bana."

Screwy vardı mesela. bi kere gecenin bi yarısı guilde ABİ YA ICC TAKTİKLERİNİ ANLATCAK YOK MU? diye yazdığımda, adam 15 dakika taktik anlattı. o anlattı ben ss aldım. ve o şekilde icc ilk 4'lüyü öğrenmiştim. ama adam taktiği öyle anlatmıştı ki, marrowgar'ın eninden boyundan, lady'nin cast ettiği frostbolttan, herşeye değinmişti adam. o gün öyle anlatmasa bi icc master olamazdım heralde. ingilizcesi çok iyi olan adama uzaktan yapılan AMA OLM ADAMIN TEMELİ İYİ yorumu gibiydi yani o anlatış bana. icc'yi godlike tankladım ÇÜNKÜ TEMELİM İYİYDİ. "screwy bana temel attı."

screwy the mvp

http://i.imgur.com/1typ2Sn.jpg

xXxVAY AKxXx

pop: çok çarı var
absolut: stratholme farmlar
ofbearandcow: almayın aranıza
güneş: holy light
gangren: insan gibi ayı (druid)
kaede: deli caitlyn oynar
Xunn: pvp'de döver. danimarkalı ev arkadaşı var.(dı)
vulrath: saelrin ile iyi adam duo
saelrin: vulrath ile iyi adam duo
Laurelin: arch enemy of halls of reflection

niye yazdım bunca şeyi sorusuna çok bilgece bi cevabım yok. ama bunlar benim viktor'u ve diğer VAY AK üyelerini içeren anılarım. yani isimlerini bile bilmiyorum çoğu insanın. ve bana çok ilginç geliyo abi. mesela pop'un kendi hayatı var, kendi maceraları var, dertleri sıkıntıları var, güzel anları, zaferleri var hayatında. ama birisi bunların hepsinden habersiz kendisini JOCGHAUR diye biliyo. Absolut mesela aynı şekilde. birisi onu SÜREKLİ STRATHOLME'DE DEATHCHARGER FARMLAYAN BABA olarak biliyo. viktor bana prot palayı öğretmeseydi ben onu sadece "HOR'DAN NEFRET EDEN PROT PALA" olarak hatırlıcaktım. hal böyle olunca merak sarıyo işte beni. şu an hayatımda olan bi çok insanı böyle bi cümle ile hatırlayabilirdim. yazının başında bahsettiğim seyit mesela. bigün forumun birinde koxperlara atar yapıyodum knight'ta. ABİ LANET OLSUN BEN DE AÇICAM KOXP diye bişey yazdım. sonra öm geldi, KANKA BENDE VAR İSTERSEN VERİYİM diye. seyit böyle bi adam. tanıyın. adama VERSENE KANKA diye cevap yazmamış olsam çok farklı olabilirdi yani. kelebek etkisi abi. onu demeye çalışıyom.

ve viktor'un yazısını okuyunca ister istemez düşündüm. acaba doğru şartlar, veya doğru demiyim de, (demiyosan sil manyak mısın birader, backspace var.) farklı diyim. farklı koşullar altında viktor ile tanışmak isterdim. wow'daki ezik prot paladin olarak başlayınca ilişkiye çıta çok düşüyo abi. OO ANLAYALIM OO. hehe

çünkü adamın yazısında empati kurabildiğim çok nokta var. yani anlıyorum diyemem elbette. kimse diyemez, çünkü pain'in öğretisidir; WITHOUT EXPERIENCING THE SAME PAIN, ONE CANNOT FULLY UNDERSTAND ANOTHER. neyse o zaman patideki herkes çıksın bi, viktora bişiy dicem.

çıktınız mı?

viktör

http://www.youtube.com/watch?v=Z8pTvVECJA0

Sosyal ağlarda paylaş

Konu harbi yildizlar gecidi olmus, dönmem artik, bakmiyorum, biraktim diyen nekadar tanidik varsa buralarda :D aile gibi olmusuz o degilde, yillardir surda. Dusunuyorum bazen lan acaba 40 yasima geldigimde de patiye bakarmiyim diye de, bakarim yav :)

Viktor said:

bide evet cogu kisi KESIN TROLLIYORSUN LAAAN diye yaklasti, balatazara yazin ilk soyledigimde oda ayni tepkiyi vermisti, bi saat inanmadi "kesin trolleniyorum" diye -_- insanlar yakistiramiyor sanirim ahahaha

Yok yau yakistiramamak degil. Dedigin gibi tibbi bi durum, herkesin basina gelebilirdi. Mevzu hep duyuyo insan sagda solda, okuyosun falan. Nasil bisey oldugunu bilmiyomusuz ama aslen, net bi sekilde yillardir yuzyuze tanismasanda ayni ortamda bulundugun birisinden nasil bisey oldugunu okuyunca insan sasiriyo illaki. Cok zorluklar gecirmissin icinde kendi kendine ve bunu paylasamamak, cözum bulamamak cok zor bisey. Cidden uzuldum, artik zor dönem bitmek uzere ama. Yeni baslangic olarak bakmak lazim, radikal kararin, azmin, cesaretin icin tebrik ederim tekrar.

Isim degisikligi de halledilir, aslanlar gibi adminimiz var artik, yuk oluversin sdgf
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:

abi ben sadece viktoru okudum. kalan 49 sayfayı okumadım. niye okuyum lan manyak mıyım. 49 sayfa okunur mu? atlanacak bi önsöz falan olup 20 sayfaya düşseydi topik belki okurdum. neyse.

wow temalı uzun yazı yazcam. stay awhile and listen.

bundan uzun süre önce, seneler evvel, malazgirt zaferinden bi 5 yıl sonra- abi wow dedim. hiç de demiyosun ne malazgirti diye. hehe. neyse benim espri anlayışım bu. only god can caşmi. 2009'da falan forumdan fromthehell, reelden seyit, wowdan glummy, lol'den frondie, wod wowundan, fronpie (hep kafiyeli nik almış yavşorç) kişisi sayesinde knight online oynarken wowa transit geçtim. knight online diyorum bak. nayt değil, kınayt. neyse işte bu adamın gazıynan wowa başladım. gaza getirmesi de ne biliyon mu? OLM WOW O KADAR İYİ Kİ, BURDA MESELA Bİ CANAVARA DALIYON, YANINDAKİLER DE SENİ KOVALIYO FALAN YANİ. YAPAY ZEKA YAPMIŞ ADAMLAR. adam nasıl sihirli annem kafasıyla anlattıysa ben bayaa büyülendiydim. halbuki kınaytta da oluyodu aynısı. aposlara bi dal bakayım, napıyolar.

oyuna başladım ben. sinematikleri falan izliyorum, oha müthiş dedim. etkilendim. genlerimdeki ataerkil türk kromozomu ABİ ADAMLAR YAPMIŞ dedirtti. çünkü biz bunu deriz türkler olarak. tbc sinematiğindeki murlocları aleve veren warlock'u bildin mi? bildin. işte o dayıya özenip warlock açtım. sonra alchemy iyidir dediler...

mfw i had to pick flowers as a warlock

http://i.imgur.com/xKHn7sU.gif

dedim ki böyle warlock olmaz olsun. paladin aççam. awyis. paladinin en mükemmel dönemiymiş o ara zaten. FCFS rotasyon. ne holy power ne bişey. açılanı vur. nasıl eğlenmeler. bide opshit zaten. lay on hands canıms. u gank me? not if i gank my inn keeper first. cya fagets.

80 oldum. sonra seyit şahsiyeti VAY AK'de olduğundan, bana da whisper atsana, patiye üye olduunu falan söyle alırlar dedi. hayır insan bizim bi arkadaş var diye girer konuya. ama yok. sonra girdim ben VAY AK'e. kimle konuşmuştum hatırlamıyorum. ama VAY AK'de VAY AK o zamanlar. böyle tam ulduar sonrası, icc öncesi falan. insanları armory'den stalklıyodum hep, espeşıli paladins. Laurelin'e bayaa özenmiştim hehe. herşeyi geçtim guild ortamı çok iyiydi abi. dışardan gelen içeriyi bilmeyen adam olarak bile sevilesi bi ortam yaratılmıştı. bide yaratmak sadece allaha mahsusken. olmasa VAY AK neler yapıcakmış sen düşün. işsizlik de varmış ama ucundan. dancına girip ventten koko jambo çalıp işi gücü bırakıp /dance yapmıştık bi ara.

no kiddin

http://i.imgur.com/iMYxoeF.jpg

pop diye adam vardı mesela. oyunun 50 karakter limitini kırıp 82 karakter kasmış bi adamdı. her dancın arası kahve alıp geliyodu. birisi sorarsa eğer guild chatten BLACKSMITH VAR MI YA diye, kesin pop'da oluyodu. ama nerde? O BENİM 'DA VAR. genel olarak oynadığı karakter Jocghaur diye saurfang suratlı bi dk'ydı. (şu an bu infoyu vererek insanlara gerçek kesit kafasında ÇAT ÇAÇATÇAT ÇAÇAT diye info koyuyorum. POP, DK. JOCGHAUR...)

yis

http://i.imgur.com/Sqev6SA.jpg

o ortamda bende prot paladin oynamaya çalışıyodum. niye? ÇÜNKÜ TANKLAR KOLAY GRUP BULUYO. yemin ediyorum tanklığımın başlangıcı bu kadar düz mantık ya. ÇÜNKÜ KONTROLÜN BENDE OLMASINI SEVİYORUM...hayır abi. grup buluyosun. ÇÜNKÜ NAKAMALARIMA ZARAR GELMESİNİ- abi grup...

öyle ite kaka oynamaya çalışırken bigün Laurelin inspect attı bana. sonra baktım program ekle kaldırdan wowu arıyorum. neyse ki D'ye atmışım da format sonrası orda listeye girmemiş. abi bi insan herşeyi mi yanlış yapar. yapmışım. yani gemlediğim stamina yanlış, ve gemleyişim bile yanlış. doğru stamina bile değil. +24 ne? +30 bas da madem ki ABİ HP İYİ YA demeye yüzün olsun. nope. i got rekt by viktor. yani evet, adamın üslubu biraz harsh idi, but it was helpful. 9/10 would get rekt again. hehe. bi kere de sparkcaster rektlemişti. toc25 kurup 2. boss'ta yenen wipe ile raid dağılmış ve ben de toplayamamıştım. sonra birisi guildden sparkı toc25'e çağırınca: ABİ SAVELİYİM. RAID LEADERIN YETERSİZ OLDUĞUNU BİLMİYODUM, SAVELENDİK. falan demişti. keşke anneme falan da sövseydin o gün spark. hue. "sparkcaster rektlemişti."

sonra Güneş diye adam vardı holy palaydı. hiç ret veya prot görmedim adamı. illa ki oynamıştır da, ben görmedim. yani oyunu prot pala olarak değil de, holy pala olarak oynasam Güneş'i örnek alırmışım. VAY AK'de örnek alıncak insanlar vardı abi hep. ofbearandcow hariç. argent lance takıp, çıkarmayı unutup festergut heallemeye çalışmıştı sanırım bi kez. bide bütün guild bir ay boyunca Xunn'un pvp'den adam lazım diye pve'e gelip, BURDAN MI GİDİYORUZ diyip valkyrie'e ölmesiyle dalga geçmişti lol.

abi Vulrath... vulrath çok iyi adamdı ya. bigün ulduar 25'e invite attı böyle ignis önüne. sevindim falan. ama hala yetersizim oyuna. sonra Laurelin gene inspect attı bana. baktım ki artık grupta değilim. lel. 360 scoped by viktor. 8/10. got rekt again. çünkü gemleri enchantları falan fixlememiştim hiç. E GOLD GİDİYO!? meslekleri kasayım dedim. jewelcraft'ı kasışım diskavri çenılda falan çıktı galiba. öyle çile olmaz olsun. ama kastım. o ana kadar da Laurelin'i hep Mr.Who Knows Everything diye belledim. i cri evertim. ama hiç de ayar olamadım adama. ııh. yani adam sonuçta yardım etmeye çalışıyodu, "git üstünü başını düzelt, alalım" diyodu. bigün vaktini ayırıp anlatmıştı bana avoidance falan ne kadar önemli. stamina ne kadar pales in comparison, bunları anlattı hep. prot palayı Laurelin oturtmuştu yani bana. adama hep saygı duydum onçün. "Laurelin oturtmuştu yani bana."

Screwy vardı mesela. bi kere gecenin bi yarısı guilde ABİ YA ICC TAKTİKLERİNİ ANLATCAK YOK MU? diye yazdığımda, adam 15 dakika taktik anlattı. o anlattı ben ss aldım. ve o şekilde icc ilk 4'lüyü öğrenmiştim. ama adam taktiği öyle anlatmıştı ki, marrowgar'ın eninden boyundan, lady'nin cast ettiği frostbolttan, herşeye değinmişti adam. o gün öyle anlatmasa bi icc master olamazdım heralde. ingilizcesi çok iyi olan adama uzaktan yapılan AMA OLM ADAMIN TEMELİ İYİ yorumu gibiydi yani o anlatış bana. icc'yi godlike tankladım ÇÜNKÜ TEMELİM İYİYDİ. "screwy bana temel attı."

screwy the mvp

http://i.imgur.com/1typ2Sn.jpg

xXxVAY AKxXx

pop: çok çarı var
absolut: stratholme farmlar
ofbearandcow: almayın aranıza
güneş: holy light
gangren: insan gibi ayı (druid)
kaede: deli caitlyn oynar
Xunn: pvp'de döver. danimarkalı ev arkadaşı var.(dı)
vulrath: saelrin ile iyi adam duo
saelrin: vulrath ile iyi adam duo
Laurelin: arch enemy of halls of reflection

niye yazdım bunca şeyi sorusuna çok bilgece bi cevabım yok. ama bunlar benim viktor'u ve diğer VAY AK üyelerini içeren anılarım. yani isimlerini bile bilmiyorum çoğu insanın. ve bana çok ilginç geliyo abi. mesela pop'un kendi hayatı var, kendi maceraları var, dertleri sıkıntıları var, güzel anları, zaferleri var hayatında. ama birisi bunların hepsinden habersiz kendisini JOCGHAUR diye biliyo. Absolut mesela aynı şekilde. birisi onu SÜREKLİ STRATHOLME'DE DEATHCHARGER FARMLAYAN BABA olarak biliyo. viktor bana prot palayı öğretmeseydi ben onu sadece "HOR'DAN NEFRET EDEN PROT PALA" olarak hatırlıcaktım. hal böyle olunca merak sarıyo işte beni. şu an hayatımda olan bi çok insanı böyle bi cümle ile hatırlayabilirdim. yazının başında bahsettiğim seyit mesela. bigün forumun birinde koxperlara atar yapıyodum knight'ta. ABİ LANET OLSUN BEN DE AÇICAM KOXP diye bişey yazdım. sonra öm geldi, KANKA BENDE VAR İSTERSEN VERİYİM diye. seyit böyle bi adam. tanıyın. adama VERSENE KANKA diye cevap yazmamış olsam çok farklı olabilirdi yani. kelebek etkisi abi. onu demeye çalışıyom.

ve viktor'un yazısını okuyunca ister istemez düşündüm. acaba doğru şartlar, veya doğru demiyim de, (demiyosan sil manyak mısın birader, backspace var.) farklı diyim. farklı koşullar altında viktor ile tanışmak isterdim. wow'daki ezik prot paladin olarak başlayınca ilişkiye çıta çok düşüyo abi. OO ANLAYALIM OO. hehe

çünkü adamın yazısında empati kurabildiğim çok nokta var. yani anlıyorum diyemem elbette. kimse diyemez, çünkü pain'in öğretisidir; WITHOUT EXPERIENCING THE SAME PAIN, ONE CANNOT FULLY UNDERSTAND ANOTHER. neyse o zaman patideki herkes çıksın bi, viktora bişiy dicem.

çıktınız mı?

viktör

http://www.youtube.com/watch?v=Z8pTvVECJA0

böyle yazıları seviyorum ya, bir halt anlamasan bile okurken zevk alıyorsun...

gameshow kapandıktan beri fazla denk gelmedim zira, bir derginin künyesi dahi okunur mu arkadaş, bu kadar aldıkları parayı hak eden adamlardı ama pahalı diye almadılar adamların işlerini :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...